Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
Ahojte dnes som 26 dní od kyretu v živote som sa tak netušila na svoje dni a dnes už ružový výtok som nečakala že až tak skoro to bude ale moooc má to potešilo 🙂
@ejuska2586 silno drzim palce, napis ako si dopadla 😉
Žienky, dopadlo to na 1. Veľkosť bábätka je 3mm, plodový vak má 8mm. Doktor povedal, že to presne zodpovedá 6+0tt, ako aj sme. A bije nám ❤. Ďaľšia kontrola o 2 týždne.
@ejuska2586 noc moc ti gratulujem a tesim s tebou ja tiez v poho dopadla a vyzera ze aj do normalu sa dostavam ako kalendár ukazuje plodne tak som nacrtla tak ze ano ze je tam uz folikulik no nem mam sa plasit tak vidime tento mes este budeme prerusovane nie je to 10o%ale v january na plne gule🙂tak uz len prijemne tehulkovanie
@ejuska2586 Gratulujem a držím palce nech je všetko v poriadku aj naďalej
@ejuska2586 jeeej to je super...to ste mali tak skoro srdiecko??? My sme boli 5tt+6 - 4 mm embryo, zajtra ideme na kontrolu tak lekar vravel ze uz by sa malo ukazat....velmi sa tesim a modlim aby nam zajtra povedal tu uzasnu spravu ze je tam srdiecko!
@lenka_vi1 Hej. Tiez som sa cudovala. Ale bolo tam...
Ahojte dievcata, tak dnes dalsich 5 hodin na pohotovosti ( v zahranici, plne hradene z vlastneho vrecka). Ale konecne viem odpovede na moje otazky. Od vcera ma bolel strasne vajecnik, dnes sa to vystupnovala, tak ma manzel doslova nalozil do auta a odviezol do nemocnice. Hcg mi za 3 dni kleso o 30, ale priznaky ostavaju. Vysetrila ma strasne mila pani doktorka, ktora mi vsetko krasne vysvetlila, pre istotu spravila dalsie sono. Mala som len biochemicke tehotenstvo, pravdepodobne sa neuchytilo kvoli chripke, co som mala v jeho zaciatku. Vraj budem krvacat, kym mi hcg neklesne na normalnu hodnotu, bolesti su tiez vraj ok. Uz sa aspon nebojim, ze su nejak nebezpecne. A vraj mi uz aj zacina pracovat lavy vajecnik, preto ta bolest- hormony z tehotenstva a hormony na otehotnenie sa "biju". A ze ked prestanem krvacat, mame/mozme sa dalej snazit akoby sa nic nestalo. Tak na jednej strane mi je luto, ze z tych // nic nie je, ale na druhej aspon viem, ze fungujeme. Uz len aby to vyslo do konca
@amelie2017 Ahoj. Ja som takto bola. Mala som spontanny potrat 4.11. a hned 17.11. som mala ovulaciu a hned sa zadarilo. Teraz sa krasne vyvijame a uz nam bije aj srdiecko. Takze nestracaj nadej a snazte sa dalej. Teraz mas "pohnojenu" maternicu, malo by to byt lahsie. Silno drzim palce.
@ejuska2586 Joj kiezby, ale aj doktorka mi vravela, ze to mame skusit, ze je lepsia pravdepodobnost..a kedze je dole vsetko v poriadku, nemame ani cakat na prvy menzes. Len ked si predstavim, ako mi bolo z takej trosky hormonov, neviem si predstavit, co to bude potom..ale pre drobceka vsetko...a tebe drzim palceky, nech len pekne rastie..🙂
@amelie2017 Ďakujem. Hej, aj mne to hovoril moj doktor. A mal pravdu.
No kočky... "od leta do Vianoc budeme tehuľky"... Vianoce sa blííížia a teším sa, že mnohé medzi nami už tehuľky sú. A nám, čo sa zatiaľ nezadarilo, prejem veľa šťastia aj po Vianociach 😉 U mňa by mali byť plodné dni práve cez Vianoce a tak dúfam, že dostaneme vianočný darček 🙂
@jaruskatt zrovná dnes 😉 mám mať ovuláciu 😂 čas vianočný možno prekvapí // jj držím všetkým snažilkám ✊🏻✊🏻
@miavel Ahoj ja som Zdenka..ospravedlnujem sa ze az tak neskor odpisujem, ale nebola som tu a tym padom som nevedela ze si mi pisala..som velmi rada ze si mi napisala co tebe pomohlo..chcela by som ale vediet este jednu otazocku..mam taky problem, trpim cukrovkou, myslis ze tie tabletky mozu aj take zeny uzivat?
Drzim nam vsetkym, ktore mame mat tento vianocny tyzden ovulaciu,aby to vyslo a dostali sme ten najkrajsi darcek 🙂...a tym, ktore uz tento tyzden neocakavaju ms,nech najblizsich 9mesiacov nechodi 🙂🙏
baby je mi tazko, mame zamlcany potrat a musime na cistenie......tie ktore ste tym presli kedy ste sa mohli zacat opat snazit?
@vanda12345 Ahoj moja, prosim ta ty si bola na cisteni?
@lenka_vi1 ahoj, je mi veľmi ľúto, čo sa ti stalo. aj ja som mala zamlčaný, v podstate ani neviem kedy odišlo, zistili mi to začiatkom novembra. ja som nebola na kyret, nechala som to na prírodu. bolo to ešte skoré štádium, tak to pekne odišlo samé. akurát krvácam ešte aj teraz. je to ale v poriadku, lebo to môže trvať až 6 týždnov ako po pôrode. a snažiť sa môžeme hned, nemusíme čakať. závisí aj od toho v kolkom tt si bola? viem čo prežívaš, a mne na tu bolesť pomohol len čas. bude to dobré.
@modrykoniar prosim ta v akom tyzdni sa prestalo vyvijat embryo a po akom case ti to odislo same?

@kakatulik ja ti neviem 😀. To mmt s tým nemalo nič, lebo vajko sa zaseklo vo vajcovode, do maternice prísť nestihlo. A za ten utorok sa veeelmi teším 😍.