icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

kchan
21. dec 2016

@kakatulik iba chvíľu som grckala 😉 tak hádam ma to už obíde 😀 zvykne mi byť len tak ťažšie od žalúdka ako keď sa sčemeríš... A ty ako s prípravami??

butterfly333
21. dec 2016

@kchan nádherný drobček prajem všetko dobre moja.😘

kakatulik
21. dec 2016

@kchan tak momentalne myslim skor na Vianoce. Od Noveho roka asi zacnem naplno.

kattky
21. dec 2016

Ahojte, tak uz mam poradnu zasebou. Vsetko je v poriadku. Som 12tt+1 podla USG. Malicke je 56,1mm velke a veeelmi aktivne. Odbery mi budu robit az 18.1. a vtedy dostanem aj teh.knizku. Mam len trocha vyssi tlak preto mi dal magne b6. Spominal mi iba kombinovany test, ktory najblizsie robia v Ke.

kchan
21. dec 2016

@butterfly333 ďakujem zlatik 😘

dejna20
21. dec 2016

@kakatulik my uz takto za hlavu sa chytame 😜

kakatulik
21. dec 2016

@dejna20 no ved to sa ani necudujem. Pred Vianocami ma kazdy kopec starosti.
Krasavica to je❤
Nech mate krasne a pokojne Vianoce.😘

ignorantka
22. dec 2016

Ahojte zienky, odveci otázka, ale nemáte tip ze kde v Bratislave zoženieme 24.12. Betlehemské svetlo? 🙂 DikYYy

rula
22. dec 2016

@ignorantka ahoj, svetlo by malo byt k dispozicii v kazdom kostole. skus pochodit kostoly.

lenka_vi1
23. dec 2016

baby chcela by som vas nazor. V 6tt+6 sme mali embryo 4 mm a gestacny vak 18mm, v 7tt+5 GV narastol na 22mm ale lekar sa tvaril zvlastne ze sa mu zda akoby sa embryo vstrebalo. Je taketo nieco mozne ze najprv tam bolo a potom zrazu nie???? Mohlo sa od nedele este nieco zmenit a dorastlo? Nespinim, nekrvacam, nemam ziadne bolesti v podbrusku. Zajtra mam dalsiu kontrolu.

sarafortuna
23. dec 2016

@lenka_vi1 môže sa to stať, lebo to čo meral minule nemuselo byť embryjko alebo aj ked bolo, tak mohlo bohužiaľ odumrieť. V tom prípade gestačný vak ešte rastie dalej, bohužial bez bábätka.
ale je to čudné, že povedal, že si "myslí" - bud je to zjavné, že nenarástlo, alebo sa zmenšilo alebo proste nemá povedať niečo taketo v zmysle, že si to myslí. Ale je pravda, že v takýchto prípadoch sa robí viac kontrol. Držím prsty.

ejuska2586
24. dec 2016

Prajem Vám všetkým šťasnté a veselé Vianoce plné šťastia, zdravia, lásky a rodinnej pohody. A do Nového roku prajem snažilkám, aby sa im čoskoro zadarilo, tehuľkám, aby sa nič neskomplikovalo a išlo tehotenstvo naďalej tak, ako má a maminkám, aby detičky poslúchali a robili im radosť.

buchticka77
24. dec 2016

@kakatulik dnes som si robila opat test a nanom nic nieje :( nevies ako je to mozne?

kakatulik
24. dec 2016

@buchticka77 urob este jeden. No mozne je to tak,ze to odislo este s tym menzesom a vkrvi zostalo este nejake HCG a preto bol pozitivny. juj a ty si chcela testik pre muza ajo darcek. Urob digi,ten bude presnejsi.

buchticka77
24. dec 2016

@kakatulik no presne tak 🙂 a tak som sa uz tesila :( skusim aj taky ....
Takze darcek nebude.....:(

Krasne Vianoce prajem 🙂 🙂 🙂

buchticka77
24. dec 2016

@kakatulik, namyslam si alebo t nieco vidim???

vanda12345
24. dec 2016

@buchticka77 ahoj no ten min bol silnejsi tak neviem teraz uz tam mali byt podla mna kolajnice po takom case ale ved nadej umiera posledna drzim prsty

buchticka77
24. dec 2016

@vanda12345 dakujem.:(

kakatulik
24. dec 2016

@buchticka77 podla mna je to stale pozitivne. Sprav digi.

butterfly333
24. dec 2016

Krásne sviatky babenky prajem všetko dobre a nám snažilkám prajem aby sa nám v novom roku zadarilo.

rula
25. dec 2016

@buchticka77 no, ako dnes? testovala si?

kakatulik
25. dec 2016

@rula aaa co ty? Ako mas?

buchticka77
25. dec 2016

@rula ten test vysiel pozitivny a potom ta ciarka zmizla tak ja neviem :( po sviatkoch urobim digitalny a uvidim....

kakatulik
25. dec 2016

@buchticka77 ty si riadne mysterium😝
A citis sa tehotno?

buchticka77
25. dec 2016

@kakatulik vôbec neviem, mam pocit ze sa nafukujem 🙂 ze mmi brusk rastie ale to mzu byt moje domyslance 🙂

kakatulik
25. dec 2016

@buchticka77 tak na teba som zvedava,ze co digi ukaze.😒

buchticka77
25. dec 2016

@kakatulik aj ja ☹

rula
25. dec 2016

@buchticka77
@kakatulik
aj ja som zvedavaaa, cakam na dobre spravy

kakatulik
25. dec 2016

@rula no ale ako sa ty mas?

rula
26. dec 2016

@kakatulik ahoj, uz byvame 2 ty v domceku, mala som pred Vianocami zlu chripku a bola PN, ale inak sa mame dobre.Rodicom sme dali vianocne prekvapenie=oznamili sme datum svadby. Tak sa tesili.Tak uz to mozme konecne oznamit vsetkym priatelom ,pribuznym aj znamym.Tesime sa.
A Ty ako? Mas uz saticky? boticky?