Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@crazy_girl1 dakujem😍
@kakatulik Tak saty este poskusam aj inde, len vsetko je cez sviatky zavrete, musim vyckat a obrucky sme chceli klasicke hladke zlte leskle a nakoniec sme si vybrali ine _ sirku 6 a stred bude lesky hladky s vyrezanou vlnkou v strede a po obvodoch jemny pasik z bieleho zlata.cize uplne inak to dopadlo. Bola mi prijemna na prste,vobec som ju necitila,tak preto sme sa rozhodli inak.ale bola to fuška sa zhodnut, Ti poviem. dlho sme vyberali. a cena 471.
@vanda12345 Ahoj, tak uz mame vsetko za sebou, citim sa fit a tesim sa na nove snazenie....vy sa uz snazite alebo este cakate?
@lenka_vi1 no uvidim ak sa mi vratia moje stare cykli tak 31.12 by mala prist 2ms no uvidime nesli sme na plno ale prerusovane tak ale ak dojde tak potom ideme na to som rada ze sa citis fit
@vanda12345 takze lekar ti nepovedal cakat? Ci si sa ani nepytala? Ja idem za nim este na bud. tyzden tak sa chcem povypytovat. Premyslam ci si nedam spravit pre istotu testy na trombofiliu lebo trochu sa bojim aby sa to nezopakovalo.
@lenka_vi1 popravde vela nenahovoril ze vsetko v poriadku ale on odporuca cakat 6m vraj modernejsi kolegovia3 a ja ze spravim kompromis 2🙂 ako ja mam 2 zdrave deti tak verim ze to ozaj len blba nahoda a zas tak ako ty nejak v 6tt som prisla o bab a cakat pol roka??to isto ee tak ved daj si spravit budes spokojnejsia aj ked nepripustaj si take
@vanda12345 no som zvedava co mi povie....snad to bola len nahoda a dalsie tehu bude ok bez problemov. My sme dosli do 6 tt co sa mi nezda tak vela na 6m cakanie... V podstate to embryjko odumrelo hned.
@lenka_vi1 presne nejak tak ako u nas takze ja verim ze to bude oki tak idem do toho a isto to uz bude na paradu a vsetky sa dozijemr nasick krasnych vonavych uzlickov
@vanda12345 tomu verim, musi to tentokrat vyjst do stastneho konca 🙂 drzme si palce. Ak mi lekar odsuhlasi v januari by som chcela skusit opat.
@lenka_vi1 tak tak treba takto mysliet a snad ti da zelenu a budete moct
@lenka_vi1
@vanda12345
baby, drzte sa, prajem vela zdravia a pohody.💃
@rula dakujem si mila ale verim ze vsetkym nam co sa s tejto skupiny presuvame do novej rok 2017 bude pre nas uspesny🙂
dievcata potrebujem poradit...zacala som brat od vcera Duphostan ....MS som mala dostat az o 16 dni cize ovulka bu mala byt teraz niekedy?? len ja mam taky pocit ze ja som ju mala cez MS ked som mala.ten posledny den MS som mala. ale od rana mi je tak divne a nedavno som bola na WC utrela som sa mala som na toaletaku hnedy vytok...co to moze byt tak skoro
@kotatko1232 preco si myslis,ze si mala ovulku cez ms?
Ako obcas stava,ze to tak je...ale...
Niektore dievcata spinia aj cez ovulku.,
@kakatulik lebo posledny den MS som mala strasne vela hlienu tahaveho celi den a to som uz iba spinila slabucko.a este nikdy som nespinila cez ovulku.a aj krize zacinaju boliet
@kakatulik to ze nikdy som nespinila cez ovulku som myslela co si napisala ze asi moze byt ovulka to spinenie dnes
@kotatko1232 a kolkaty den cyklu si?...lebo ak by si bola otehu,mohlo by to byt ajimpl.spinenie:wink:
@kakatulik od 13 do 17.12 som mala Ms
@kotatko1232 to si dnes 18dc že. A už berieš duphaston pred ovu??
@butterfly333 mne povedal doky ze na 15 den od zacatia MS. 😉
@kotatko1232 nuz ale ak si mala ovulku povedzme 6 DC,tak toto uz moze byt prdezvest ms. Tym Duphastonom sa to mohlo trochu pomotat. Neviem. To je iba jedna z hypotez.
@kakatulik aj minuly cyklus som to tak brala lieky a prisli na den presne.ale pred ms ma nic nebolelo minuli cyklus
@kotatko1232 vies,ale ak mavas ovulku nskor ako 15DC,tak si si u Duphastonom mohla zablokovat.Po vysadeni prisla ms a mozno aj preto ta ovulka..
To su dohady. Uvidis co bude.

@rula boticky mam,ale neviem ci budu oni a saticky sa idu sit. Na prve meranie idem 10.1.
A vy ako s pripravami?