Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@kchan nádherný drobček prajem všetko dobre moja.😘
Ahojte, tak uz mam poradnu zasebou. Vsetko je v poriadku. Som 12tt+1 podla USG. Malicke je 56,1mm velke a veeelmi aktivne. Odbery mi budu robit az 18.1. a vtedy dostanem aj teh.knizku. Mam len trocha vyssi tlak preto mi dal magne b6. Spominal mi iba kombinovany test, ktory najblizsie robia v Ke.
@butterfly333 ďakujem zlatik 😘
Ahojte zienky, odveci otázka, ale nemáte tip ze kde v Bratislave zoženieme 24.12. Betlehemské svetlo? 🙂 DikYYy
@ignorantka ahoj, svetlo by malo byt k dispozicii v kazdom kostole. skus pochodit kostoly.
baby chcela by som vas nazor. V 6tt+6 sme mali embryo 4 mm a gestacny vak 18mm, v 7tt+5 GV narastol na 22mm ale lekar sa tvaril zvlastne ze sa mu zda akoby sa embryo vstrebalo. Je taketo nieco mozne ze najprv tam bolo a potom zrazu nie???? Mohlo sa od nedele este nieco zmenit a dorastlo? Nespinim, nekrvacam, nemam ziadne bolesti v podbrusku. Zajtra mam dalsiu kontrolu.
@lenka_vi1 môže sa to stať, lebo to čo meral minule nemuselo byť embryjko alebo aj ked bolo, tak mohlo bohužiaľ odumrieť. V tom prípade gestačný vak ešte rastie dalej, bohužial bez bábätka.
ale je to čudné, že povedal, že si "myslí" - bud je to zjavné, že nenarástlo, alebo sa zmenšilo alebo proste nemá povedať niečo taketo v zmysle, že si to myslí. Ale je pravda, že v takýchto prípadoch sa robí viac kontrol. Držím prsty.
Prajem Vám všetkým šťasnté a veselé Vianoce plné šťastia, zdravia, lásky a rodinnej pohody. A do Nového roku prajem snažilkám, aby sa im čoskoro zadarilo, tehuľkám, aby sa nič neskomplikovalo a išlo tehotenstvo naďalej tak, ako má a maminkám, aby detičky poslúchali a robili im radosť.
@kakatulik dnes som si robila opat test a nanom nic nieje :( nevies ako je to mozne?
@buchticka77 urob este jeden. No mozne je to tak,ze to odislo este s tym menzesom a vkrvi zostalo este nejake HCG a preto bol pozitivny. juj a ty si chcela testik pre muza ajo darcek. Urob digi,ten bude presnejsi.
@kakatulik no presne tak 🙂 a tak som sa uz tesila :( skusim aj taky ....
Takze darcek nebude.....:(
Krasne Vianoce prajem 🙂 🙂 🙂
@kakatulik, namyslam si alebo t nieco vidim???
@buchticka77 ahoj no ten min bol silnejsi tak neviem teraz uz tam mali byt podla mna kolajnice po takom case ale ved nadej umiera posledna drzim prsty
@vanda12345 dakujem.:(
@buchticka77 podla mna je to stale pozitivne. Sprav digi.
@buchticka77 no, ako dnes? testovala si?
@rula ten test vysiel pozitivny a potom ta ciarka zmizla tak ja neviem :( po sviatkoch urobim digitalny a uvidim....
@buchticka77 ty si riadne mysterium😝
A citis sa tehotno?
@kakatulik vôbec neviem, mam pocit ze sa nafukujem 🙂 ze mmi brusk rastie ale to mzu byt moje domyslance 🙂
@buchticka77 tak na teba som zvedava,ze co digi ukaze.😒
@kakatulik aj ja ☹
@buchticka77
@kakatulik
aj ja som zvedavaaa, cakam na dobre spravy
@kakatulik ahoj, uz byvame 2 ty v domceku, mala som pred Vianocami zlu chripku a bola PN, ale inak sa mame dobre.Rodicom sme dali vianocne prekvapenie=oznamili sme datum svadby. Tak sa tesili.Tak uz to mozme konecne oznamit vsetkym priatelom ,pribuznym aj znamym.Tesime sa.
A Ty ako? Mas uz saticky? boticky?

@kakatulik iba chvíľu som grckala 😉 tak hádam ma to už obíde 😀 zvykne mi byť len tak ťažšie od žalúdka ako keď sa sčemeríš... A ty ako s prípravami??