Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@ejuska2586 to ti verim moja tak drzim prsty aby sa na to prislo a bolo vsetko ok
@ejuska2586 zlatino, z histologie ti na 99% nic nezistia, ale ostatne vysetrenia by mohli priniest nejaky vysledok. Drzim palce! Ak nieco, pytaj sa, ja mam tych potratov za sebou 5 a vsetky mozne vysetrenia tiez
@senselinka Dakujem. Mna cakaju nejake krvne testy 20.1. a potom mam idt na tu imunologiu. Mas aj s tym skusenosti? Nemam vobec predstavu, co ma caka.
@ejuska2586 mrzi ma to,verim ze tento rok bude stastnejsi a vytuzene babatko pride este tento rok na svet.Drz sa
@ejuska2586 mam za sebou vsetko...
Takmer vsetky testy sa robia z krvi, iba genetika aj taky pohovor, ale to neviem, ci ti planuju robit
@senselinka môžem Ťa poprosiť, kde si všetky vyšetrenia absolvovala a koľko € hm zistili príčinu ?
@michellevendero prve sme riesili hematologiu, to ma poslal gynekolog a vsetko ostatne v CAR v BA, platili sme len imunologiu 50€, vsetko ostatne preplacala poistovna. Na hemato mi zistili syndrom lepivych dosticiek a s liekmi mame dcerku
@senselinka No to neviem ani ja. Uvidime. Hlavne, nech zisia pricinu.
@senselinka teraz 13.12.2016 sme boli v Martine na hematológii a brali mi veľa krvi a toto sú odbery mnooo výsledky prídu poštou 😉 zatiaľ mám jesť Anopyrin 100 mg jeden na obed
@ejuska2586 fuuu..je mi to velmi luto..prajem Ti, nech sa das co najskor dokopy, fyzicky aj psychicky, a aby si v tomto novom roku uz mohla drzat svoj vonavy zazrak. Ja tento tyzden uvidim, ci to po tom biochemickom vyslo alebo nie. Uvidime...ale uz sa asi nebudrm tesit az kym hu nebudem mat v naruci.
@michellevendero vyzera to tak, ze mas tiez syndrom lepivych dosticiek, I. typ, teda najhorsi 😢 Ale anopyrin ti pomoze 😉
@ejuska2586 je mi luto, co sa stalo. Je to hrozne, kolko toho teraz je. Nemala si ty náhodou nejaku crevnu virózu? Mne sa stalo to jste, co tebe a dr mi povedala, ze to kludne mohlo byt tou virózou. Ze je to dost agresivne a hlavne v začiatku. Inak, mne na histologii nic nezistili, tam vacsinou nic nezistia. Ale teda, verím, ze ti pridu na příčinu a podari sa vám to dotiahnut do uspesneho konca. Ja som mala MA v aprili a odvtedy sa nám nedari 😢
@popilka aj ja som tiez v juni v 6tt potratila uz 5x a od vtedy sa nedarí 😯
@popilka aj ja som mala MA v aprili, uz som bola 12tt a odvtedy nic, ani IUI, ani IVF nebolo uspesne...
@popilka Mala som virozu v 5. tyzdni, ale v 6. som bola na kontrole a malinke bolo v poriadku aj srdiecko mu bilo. Tam sa muselo udiat nieco potom.
Baby ked to tu tak čitam,ani by som neverila kolkym ženam sa neda otehotniet a kolko spontannych potratov existuje.Ja sa len modlim aby sa to tu rozbehlo a bol obrovsky baby boom.
@majuska77 no aj ja kým som nečítala tieto fora, nemala som ani tušenia aké je to v tejto dobe zlé. Koľko mladých párov má problém. a keby som si tým neprešla, netušila by som ani aké je hrozné prísť o nenarodené babatenko. ale musíme ísť dalej. všetky. nesmieme sa vzdať. nádej a viera nás nesmie opustiť. aj ja sa neviem dočkať toho ako všetky, úplne všetky dievčatá, žienky, mamky, nemamky ktoré túžia po dieťatku, dosiahnu svoj cieľ. lebo cieľom nie su len tie dve krásne čiaročky. cieľ je zdravé dieťa. želám to každej z nas, a aj sebe tak skromne. 🙂
@senselinka najhorší 🙀🙀🙀 ???
@michellevendero joj, prepac, nechcela som ta vystrasit... Najhorsi v zmysle, ze ho zhorsuju oba faktory, aj ja mam ten a dietatko mam 😉 Potom su este dva, jeden je len adrenalinovy a druhy len po adp. Tu si precitaj, velmi dobre napisane 😉
@senselinka ďakujem zlatíčko 😘 prečítam si to 😉
@michellevendero za malo 😉
@ejuska2586 Tak to urcite nebolo z tej virozy. Hadam ti na tych testoch zistia pricinu a tiez verim, ze aj nam sa podari...
@senselinka @butterfly333 Je to hrozne, no verim, ze tento rok to dame!!! 😉 🤰
Dnes mam uz 30DC cyklu a taaak strasne ma laka spravit si uz testik.Ale ms mi chodieva tak na 31-32den.
@majuska77 však skus 🙂 koľko si dpo?
@modrykoniar ja netusim 😄,lebo tento mesiac som nerobila ani ovu testy.No akto nevydrzim tak spravim testik,len dufam ze to nebude sklamanie ako kazdy mesiac,lebo nikdy to do tej ocakavanej ms nevydrzim 😬
@majuska77 chápem ťa, ja tiež nerobím ovu testy a tiež ma to ťahá spraviť skôr. stále som testovala už aj 4 dni pred ms 🙂 ale tak ked si 30dc tak už by mohlo niečo ukázať 🙂
Joj baby, smutna som :( vcera bola na zakroku jedna zienka v mojej terminovej skupine.. V 15tt nebilo srdiecko :( uz 3x sa jej to stalo, ale predtym v skorsom stadiu :( Velmi sa bojim o moju babiku malinku :( Uz tyzden som chora, teplotu nemam, ale kaslem, kycham, soplim. V 1.trimestri :( bojim sa :(
@ejuska2586 Ahoj, zamiešam sa Vám trošku do diskusie, ale chcem ti poradiť.. Ja som si tým prešla už 3x. Prvú dcéru som chvalabohu donosila po ťažkom a náročnom tehu do úspešného konca, ale potom nasledovali 3 neúspešné tehu a kyrety 😢 Už rok a pol chodím po rôznych vyšetreniach, na väčšinu z nich však odosielajú až po 2 neúspešnom tehu.. takže ak sa ti dá dohodnúť s tvojím gynekológom, popros ho nech ťa odošle už teraz (ja by som to už tak riešila keby som mala pred rokom tie info čo teraz). Mám za sebou vyšetrenie štítnej žľazy na endokrinológii, hematológiu, genetiku, gastro (kvôli podozreniu na celiakiu). Zatiaľ je všetko OK, nikde mi nič nenašli. Budúci týždeň nás s mm čaká posledné vyšetrenie na reprodukčnej imunológii, na toto čakáme už 4 mesiace, majú strašne dlhé čakacie doby.. No a chcem ti poradiť (ako mne poradila jedna super pani doktorka na hematologii v nemocnici), že pokiaľ ide o neúspešné tehu, nie je dostatočné vyšetrenie na bežnej imunológii, ale treba ísť spolu s partnerom na reprodukčnú imuno. Na Slovensku je jediné pracovisko v NR, pripájam link. Ak nám nič nezistia ani tam, budú to klasifikovať ako 3x hlúpu náhodu, čomu neverím.. takže aj ja vkladám do tohto veľké očakávania.. Pevne dúfam, že sa dočkáš vytúženého bábätka, aj keď s podporou nejakého odborného lekára 😉

@kakatulik noo 😉.. mam za sebou tiez naročny december, chvilku asi počkame.. menim gynekológa, snad dobre znamenie 🙂