Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@ejuska2586 Jasné, určite sa objednaj skôr.. výmenný lístok si vybavíš aj deň predtým 😉 Už teraz objednávajú na druhú polovicu marca, takže aby si nečakala zbytočne dlho 😉
ach baby zase to iste tlaky v podbrusku sem tam tlaky v krizoch a spinenie.hmm to isto moze byt s duphastonu?? Ms mam dostat az 16.1
Dievcata, anovulacny cyklus po Inofoliku. Ma niektora skusenost?
@elje držím ✊🏻✊🏻 a budúci týždeň, nás informuj o priebehu vyšetrení v NR 😉
@michellevendero ďakujem, budem 😉
@zuzanita123 Ahoj neviem ci anovulacny, no mne inofolic rozhadzal inak pravidelny cyklus.
@myskahryzka @zuzanita123 takze beodporucate inofolic?lebo son rozmyslala ze tento mesiac kupim
@majuska77 Ja za seba mozem povedat, ze s nim mam zlu skusenost a co som tu citala, viacere co mali pravidelny cyklus pisali, ze im ho rozhadzal. Ak mate ovulaciu, podla mna nieje dovod ho pit.
@majuska77 mne z neho chodila ovu neskor aj o 5dní.
@myskahryzka @butterfly333 dakujem za radu 🙂..a je nieco co by ste odporucili?
@majuska77 ja ked som teraz v juni potratila uz 5x tak som bola konečnr na hematologii a zistili mi mutácie heterozygota aj homozygota MTHFR no ako som zistila tak moje telo nespracovava kys.listovu ked mam tu mutaciu tak som hladala a našla na nete Superfolin dufam že pomože. No skus Fertipronu je tam 30ks a stoji okol 9€. Toto je to čo uživam ja.
@butterfly333 dik a drzim palce,aby pomohlo 🙂
@butterfly333 ahojky 😉 mne teraz 13.12.2016 na hematológii v MT brali takéto odbery
@michellevendero mne sa vidí ze máš ten sindrom LD a nejaku mutaciu heterozygota to je získaná nie vrodena ak sa nemylim. Moc sa v tom nevyznám no ja mám MTHFR C677T preto som zacala brat ten superfolin snad mi to pomože. No ty sa spytaj tu na mk na ten sindrom LD ja sa v tom žial nevyznam kedže to nemám.
@michellevendero senselinka sa mi zda že má ten syndrom LD.
@butterfly333 ďakujem jj snáď sa mi ozve @senselinka halooo vieš mi k tým mojím odberom niečo bližšie napísať ? Vďaka
@michellevendero ale ved ja som ti uz pisala 😉
Ahoj kočky. Hlásim príchod z Oravy 🙂 nezmrzli sme 😉
A tehu zase nie sme ☹ 3 či 4 dni ma bolia prsia a podbruško, test ráno negatívny - takže dnes či zajtra príde mrcha ☹
@zdenusa4 ahoj. Prepac az teras som videla tvoju spravu. No ja si mislim ze to bi si sa nala eadsej spitat svobho lekara zenskeho. Pretoze tie rableti predporucia ba planivane tehotenstvo a beru sa aj v rehotenstve do 12steho tizdnja. To su vitaminy a telo sa regeneruje. Ale v kazdom pripade sa porad s lekarom.😘
@butterfly333 no ja som ostala asi po 6zich mesiacoh. Zo zaciatku som ho brala mesiac pitom som prestala na 2mesiace a potom opet a asi po 2-3mesiacoch som otehotnela a ored tim bez femibionu asi 3 roky a nic. Ale aj tak si mislim ze to boh tozhodne kedy to na byt😉
@kakatulik vidíš niečo 😂😂😂 ? V pondelok som ho cikla a dnes som 41 DC a ms furt není 😂
Ja mam vidím jemného ducha 🙂
ja som dnes 39DC... test v sobotu a utorok negatívny. Segre napriklad ukazal test az v 8tt...Nikdy mi nemeškali viac ako 5 dni a teraz ani náznak a navyše mam začať brat antibiotika na akné....ttak som včera volala dokymu a dnes mi brali krv...mmam volať za dve hodiny..nnajneskôr však zajtra ráno budú výsledky.
@bagerka držím Ti ✊🏻✊🏻 a výsledok HCG je do hodiny-dvoch hotový 👌🏻 zajtra pôjdem do lekárne a v sobotu ráno skúsim 😉
@michellevendero negatív....oobjednala som si čaj Nepravidelná menstruacia tak budem čajík o at..aa jeden aj na akné teda keď už....ttoto čakanie je na porazenie...aale aspoň viem na com som.nsom.na preventívne pak pokecame s Dr
@michellevendero,
vidiiim a dost jasne😉
v pondelok si cikla a dnes je štvrtok ... 😝
ach jaj, este stale to blbne ??? to označovanie osob ?? wtf
@lauritkatesty nooo v pondelok 😂 a budem ciiik, aj v sobotu ráno, ak sa mi zajtra podarí vyhrabať s autkooom 😂
jeej, to mate tolko snehu ?? 😝
@lauritkatesty nooo je tu kalamita 🙈

@elje Ďakujem moja. Hej, tieto vyšetrenia čakajú aj mňa. A práve mi lekár hovoril, že na imunológiu pôjdeme do Nitry, tak asi myslel práve túto kliniku. Najprv musím na krvné testy 20.01. a potom sa to rozbehne. Inak, na tú imunológiu sa môžem objednať asi až keď budem mať sprievodku od lekára? Či sa dá aj skôr, aby som to urýchlila? Ďakujem za radu.