Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@senselinka zevraj mam sliznicu 9-10mm este nic nebolo vidiet...pichol mi vyvolavacku ked do 2tt sa nespusti tak mam prist..
@matka295 a muza ti testovali? ja skor ako by som sla na nejake zakroky, tak by som poprosila partnera, aby siel aspon na zakladny spermiogram... my sme sa snazili cca od marca min roka a podarilo sa v decembri... a to moj chlap chodi na turnusy takze boli min. 2 mes. kedy akekolvek snazenie nemalo zmysel.. bol aj na spermiograme... nemal uplne super vysledky, ale podla lekarov by tam nemal byt problem prirodzene pocat... ale nasadili sme folandrol, tak mozno aj to pomohlo... aj ked myslim, ze najviac nas brzdil moj pracovny stres a nemoznost snazit sa kedy sa nam zachce kvoli jeho praci....
@kakatulik takto som zatial
@senselinka
@kotatko1232 hormonálne svinstvo nechcem ani vidieť 😡 spôsobilo mi nádor v ľavom prsníku
@butterfly333 kedy testuješ?? vyzera to nadejne 😉
@matka295 po pol roku je podla mna skoro na nejaky zakrok, ved su aj zdrave pary čo im to trva aj rok, rok a pol...
nemusi ti nič robit zlobu, len si proste treba trochu dlhšie počkat.
@michellevendero tak teda cakaj kedy konecn
@lauritkatesty no ms ma prist v sobotu neviem kedy no počkam do piatku aka bude bt a podla toho.
@michellevendero konecne dorazi
@kotatko1232 od včera bolesti brucha, tak snáď dorazí čoskoro 😉
@michellevendero ja som mala 2tyzdne a zatial nic
@ikonica ďakujem krásne. No ja si tiež myslím že muži majú príjemnejšie vyšetrenie 😝 nuž ale čo narobím. Myslím že to bude dôvod prečo riešiť operačným zákrokom že to mám v podstate od vždy tu nízku sliznicu a nepomáhajú čaje a vitamíny. A keďže s deti neplanovala tak som brala lutenyl a norethisteron. A keďže plánujem otehotnieť tak asi hľadá najlepšie alebo komplexnejsue riešenia. ...
@lauritkatesty no tak mi to povedala že po pol roku neúspechu už treba riešiť kde je problém. Som aj rada za jej aktívny prístup. Myslím že mnohým ženám také včasné riešenie pomôže.
@matka295 nám sa nedarí už skoro 3r. Všetko mame v poriadku.
@matka295 no vacsinou to lekari do roka neriešia.... ale uz je to na tebe no... kazdopadne aj muz nech ide na spg.
@matka295 a aky zakrok chce vlastne robit ??
@lauritkatesty nepovedala presne len že operačné sa na tú maternicu pozrie že ako to tam vyzerá ale všetko vysvetli a dohodneme ďalší postup po výsledkoch krvi uvidí aký bude HP. Aké ja si myslím že skôr to budú hormony keďže mám trochu viac ochlpenia ako je podľa mňa prirodzené...... tak uvidíme... ďakujem za rady
@butterfly333 to mi je ľúto..... už si si asi všeličím prešla čo?
@matka295 mozno ta pozrie pod rtg... taku tekutinu vstrieknu dnu a vidia priechodnost a organy.
@matka295 ked sa chcie pozriet na maternicu tak potom sa robí hysteroskopia. Mne to robili minuly rok aj laparku.
@lauritkatesty možno ... a možno bude chcieť robiť viac vyšetrení. No uvidíme ako bude ďalej.
@matka295 no prešla som si toho vela za mlada mi operovali nezhub.nador na maternici 4x som potratila z toho raz rodila v 22tt mŕtve dieta. A minuly rok som v 6tt potratila. No mám dve krasne zdrave deti pri nich som si tiez vela vytrpela mala som rizikove tehu a väčšiu čast som preležala v nemocke a museli mi zašit krčok. No ale všetko som to zvladla tak verím že zvládnem aj teraz ak sa podarí.
@butterfly333 ejha ejha, toto bude 👶
@butterfly333 držím ti palce. Verím že áno si silná žena 🙏🍀
@butterfly333 a aké to bolo? Myslím tie zákroky
@renimac moja ajoj no graf mám sice pekny čo prekvapuje aj mňa a prvy krat za 3roky ma bolia prsia od ovu ale len po bokoch nie cele. Takto ma bolia 1-2dni pred ms. No teraz ma bolia od ovu. Neviem snad je to dobre znamenie. Minuly tyzden som mala rannu čiže som merala o 3h skor ako zvyknem no aj tak bt 37,0 no od soboty do dnes som merala normalne ako vždy o 7h a je vysoka. Tak uvidim či z toho niečo bude. No ty si nejaka rychla uz 18tt.super
@matka295 vies čo ani neviem lebo mi dali narkozu a ked som sa prebrala bola som ok uz po par hodinach som behala a na druhy den isla domov.

Ahojte žienky dlho som neprispela, nemala som veľmi čas. No ale ako som tu už dávnejšie spomínala tu moju nízku sliznicu a dala si predsavzatie že v januári to začnem s gyndou riešiť tak som to aj dodržala. Dnes som u nej bola a konečne sa to rozhýbalo tak ma čaká HP na 21-23 DC a podľa výsledkov ďalej zákrok aby sa pozrela do maternice čo tam robí zlobu. Keďže mi tá akože MS chodí pravidelne usudzuje že v hormónoch to asi nebude. Ale keďže už je to pol roka čo sa snažíme tak určite chce urobiť zákrok. Tak mi žienky moje držte palce.... aj sa teším aj sa trochu bojím.... ale verím že sa nájde riešenie a ja raz budem 🤰