Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@vanda12345 veru, nehcem aby prisla a chcem sa k tebe pridat nech uz konecne tie nase bruska rastu ako maju 🙂 aj ked mam obavy ci 14 DC nebolo neskoro na snazenie.
@lenka_vi1 ic nie je nemozne bolo by super vsetky co sme odpadli z junoviek ci juloviek sa stretli v oktobrovej🙏a co kym tu nie je tak nemaluj certa na stenu a inak ako sa citis
@vanda12345 dakujem, citim sa dobre, praveze ma vobec neboli prsia, teda pms som este vobec nemala tento mesiac tak neviem co si mam o tom mysliet... chcela by som este skusit tento tyzden ak by nahodou bola posunuta ovulacia, tak preistotu.
@vanda12345 a ty ako?
@lenka_vi1 vies co ani mna nejak extra nebolia ako citim ich obcas viac obcas menej ale ono to myslim este len pride 4+0to bude zajtra ale mne je zas tazko od zaludka dost casto a moj oblubeny vanilkovy krem mi nechuti a to sa mi nestalo min co som bola dlhsie tak je to isto vsetko ako ma byt a mam v brusku poriadneho bojiovnika🙏😀
@vanda12345 no uvidime, sama som zvedava kedy pride a ci pride.... nesnazili sme sa nejak extra ale clovek nikdy nevie to je pravda. Ani BT som tento mesiac nemerala, nic som nesledovala.
@lenka_vi1 ja som nikdy nemerala ani ovu testi nic take len podla apky som sa +-orientovala akurat som grepovy dzus popijala 😉
@vanda12345 dam vediet ak by to nahodou vyslo 🙂
@lenka_vi1 tak ale o tom vobec ale vobec nepochybujem moja😅
@vanda12345 zajtra rano zmeram BT ci uz klesla, kedze v stredu by NEmala prist 🙂 dufam, ze bude pekne hore min. do nedele...
@vanda12345 zajtra rano zmeram BT ci uz klesla, kedze v stredu by NEmala prist 🙂 dufam, ze bude pekne hore min. do nedele...
@marienka4 tak ti drzim silno silno palce nech to dobre dopadne..... ja som bola v 7tt a zodpovedalo to 6tt podla velkosti, bohuzial nam sa embryjko vstrebalo a do 10 tt nenastala ziadna zmena. Verím, že to nebude tvoj prípad a všetko krásne dorastie aj s bijúcim srdiečkom. drž sa.
@marienka4 Ak to spravne chapem.. ten gestacny vak je mensi, ako by mal byt v 7tt a nieje vidno srdiecko? Alebo je mensi ako by teraz mal byt? No kazdopadne si mohla mat ovulaciu neskor a tym sa to cele posuva a posledna ms uz nieje relevantny parameter.
@bagerka ahoj nooo dnes 52 DC a ms nikde 🙈 test Dr. max biely a rapid // 😂
@michellevendero ako podla mna sa aj na tom spodnom nieco javi..
@amelie2017 vážne tam niečo vidíš ? Mne posledná ms začala 03.12. a dnes 52 DC písala som sestričke sms, aby mi zajtra kukla termín, že kedy by mal gynďo čas na ultrazvuk, tak som zvedavá 🙀 snáď ešte tento týždeň
"rapishit" nikdy nesklame , stale dve // 😂
@michellevendero nerada hladam duchov a vacsinou, ked zienky pisu, ze nieco vidia, ja nevidim nic..ale tu sa mi fakt nieco mari..a to mam foto malinku na mobile..drzim palceky, potom daj vediet, ako si dopadla u doktorky..alebo skus o 2 dni digitalne..tie su super
@michellevendero ja tam nieco vidim,ale na 53DC je to slabe. Jedine,ze by si mala dlhokansky cyklus.
@lauritkatesty to som netušila, že rapid robia // ohohooo vedela som, že MamaTest a tiež Pepino mi robia duchy.
@amelie2017 vďaka 😘 ozvem sa až budem po ultrazvuku 👍🏻
@kakatulik 👀 zvláštne je, že ms pravidelná 28-32-35 DC a posledná ms mi začala 03.12. tak preto chcem ten ultrazvuk, že či náhodou nemám cystu
@michellevendero anooo, to este pred rokmi ma oklamali 😝
@lauritkatesty nooooo som čoraz viac zvedavá 😂
@michellevendero ja testnem zajtra ráno s digitálnym....lebo už neviem..príznaky žiadne ničoho. Ďakujem za a odpoveď a teda držím palce aby u DR boli len dobre správy 🙂

@vanda12345 ahoj, tak teplota dnes 36,6, ale vcera bol tak trochu kremovy vytok. Je podla vas mozne ze ovulacia estelen bude?? Zajtra bude 28DC.

@lenka_vi1 dakujem ti moja velmi velmi ano je to uzasny pocit a isto to bude vsetko na jednotku🙂a ake teda cakas nie ty ju len necakaj