Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@vanda12345 Ahoj ja som dnes bola u dokiho....naposledy mi povedal ze mam tam malu cystu 3,5mm ze z MS by mala odist a po MS mam dojst..tak dnes som tam bola a cysta uz tam nebola chvalabohu...a ze ovulka pride o cca 3-4 dni..co aj tak vychadza podla apky 😀
@kotatko1232 ak to som rada ze tak dobre si dopadla a pekne mas aj navod kedy sa snazilkovat este muzicka na to navnadit nech spolupracuje a bude vsetko ako ma byt drim prsty😀
@vanda12345 no ma nocnu prave tento tyzden ale na vikend je doma...cize bude plakat cez vikend 👏😈
@kotatko1232 hahah amam pocit ze mas v plane ho znicit moja 😉
@vanda12345 aale niee ..ja tak hlavne nenapadne..
chystame sa pozriet film
😀
@kotatko1232 jo takhle take svojim sposobom ho navnadit dobry plan schvalujem 😀
@vanda12345 no my sme sa pred ovulaciou nestihli snazit kedze prisla extra skoro a necakane, tak len v den ovu a den po.... no myslis ze to stacilo??
@lenka_vi1 tak myslim ze je to mozne joj stale truba tutu mutu ale nie fakt teraz je to pohnojene tak to bude oki🙂
@vanda12345 no cele to je na figu, no chapes ze 7 DC bola ovu??? Vsak to co len skoncila MS a uz tu bola, normalne ma to stve ze sme nestihli!
@lenka_vi1 ale no nevies ci ste nestihli to nevies proste treba dufat , ze to tam je ano skoro dost len nestresuj moja
@vanda12345 no tento mesiac je to uplne ze vo hviezdach... to akoze ked to nahodou vyslo tak o cca tyzden by som uz mala nieco pocitovat a 12 DPO mozem testovat??
@lenka_vi1 ano isto tak ako pises a moc budem na teba mysliet a drzat prsty
@vanda12345 dakujem a dam vediet
@vanda12345 a ty sa ako mas?
@vanda12345 Inak mne este doki povedal ale to som si uz aj vycitala ze od 1 dna ms si mam pocitat 15-16max 17 a vtedy sa treba snazit...a od 1 dna do MS 10 je nulova sanca
@lenka_vi1 tak tesim sa na dobre spravy dakujem u mna fajn byva mi niekedy pekne tazko unava prsia ale nic hrozne 🙂nech to tak dalej pokracuje🙏
@kotatko1232 no neviem napr pri mojich kratkych cykloch by to isto nesedelo a aj tak by som skusala uz skor aby to clovek nepresvihol teda neda sa to tak podla mna zovseobecnovat na kazdu
@vanda12345 tak to su dobre signaly ze je vsetko ok a babatko rastie....
@lenka_vi1 aj ja si to myslim kludne by som aj na wc k mise sla 😝ale verim ze vsetko je tak ako ma byt 🙂🙏
@vanda12345 moja teplota dnes rano 36,5 tak myslim ze ovu definitivne prebehla. Lebo boli 36,4-36,1-36,3-36,5. Tak uz len cakat co z toho bude.
@lenka_vi1 tak teda budem mysliet na teba a drzat prsty teda podla taho asi aj kratsi cyklus budes mat ci??kazdopadne tuj tuj tuj
@vanda12345 dakujem, no veru vyzera to tak ze bude kratky, cakam co sa bude diat...preistotu sme to este vcera den po ovu poistili. To by bola sranda keby to vyslo.
@lenka_vi1 tak tak treba ked je chyt teraz bude to slhe cakanie ktore je dost ble no skus sa nejak zamestnat a hlavne necaj a bude dobre🙏
Vcera som bola 30DC a vecer som zacala slabo spinit,dala som si vlozku,ze vsak ms ide a do rana bola vlozka iba trochu od krvi,teraz stale nekrvacam.Ja tomu mojmu telu uz naozaj nerozumiem.
@vanda12345 a pytal sa ma ci chcem si dat spravit.folik..... aby mi presne zistil kedy mam ovulku ale zato ze sa plati...
@kotatko1232 tak to som nevedela ze sa plati teda nic take som nikdy so svojim neriesila ved uvidis co a ako a snad ten vikend vypali ako ma a budes 🤰
@vanda12345 ja to nechcem len mi hovoril ze sa zato plati a ci nechcem...a inak ako sa mas??a tvoja mala fazulka poslucha zatial??
@kotatko1232 tak ved ak mas pravidelny cyklus tak sa to da ako tak utrafit ale ano podlucha obcas mi je tazko ale da sa to zvladnut len uz nech je 21.2 a uvidim a budem pocut❤

@marienka4 super, tesim sa s tebou, krasne rastiete 🙂