Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@vilma30 jej vidim ze sme v rovkakom tt ani som nepostrehla ze si 🤰gratulujem
@vanda12345 ahoj, dakujem....ja idem zajtra na kontrolne sono, lebo pred tyzdnom som tam mala taku malilinku zrazeninku, tak idem si dat skontrolovat ci sa vstrebala, ale srdiecko uz bilo, tak dufam, ze bude bit aj zajtra a to budem 7tt+0.
@vilma30 super skoro bilo moje som videla dnes a je to urasne tak drzim prsty nech je vsetko ok pre nas 4😉
@vanda12345 velmi sa tešim a blahoželam ešte raz 🙂😘
@sona8030 ty moje zlaticko❤
@sona8030 moja pizza nic moc ide von 😝
@vanda12345 super, uzasne spravy, len tak dalej 👍😉💗
@vanda12345 juuuuj to faaaakt tak ten syr asi nemožeš papat ... tak vieš teraz nie ty rozkazuješ čo budeš papat ale niekto iný 😂
@senselinka dakujem moja snad sa ku mne co chvila pridas🙏
@sona8030 fakt ale to mozno tak s chuti som no co uz dcera mi vystavila pomarance mnamkove su a hned mi je lepsie😉a ano bambulka za mna rozhoduje , ale zas co mi pre ne nespravime no nie maminy😀
@vanda12345 Ahoj moja. Tesim sa s Tebou. Prajem Vam, nech sa krasne drzite a ty mas v septembri? (ak sa nemylim) v naruci svoj batoztek stastia...
@vanda12345 ja som ti vravela nehltaj ale pomalinky papaj no ty neee hahahha tak si ostala pri pomarančoch 😀
dievčence držte mi prsty meška mi ta mrcha a dufam že ani nedojde zajtra robim testik 🙏🙏🙏
@ejuska2586 zlatinko, ty sa ako mas?
@ejuska2586 dikes moja no vychadza to na zaciatok oktobra a si zlata
vsetkym Vam tu prajem cim skor krasne 🤰 ste tu take super zasluzite si to my vsetky😉
@sona8030 no ale ja som este doma zjedla tie asi nesadli tak teda drzim prsty a 🙏sa nech zajtra su tam krasne //
@vanda12345 tak to asi tie urobili zle... Dakujem zlatičko moje a modlim sa aby boli //
@sona8030 tak tak rano cakam foto a drzim prsty
@lenka_vi1 ja som dnes mala 37
@senselinka Ahoj. Ja v pohode, dakujem. Stale cakam na vysetrenia, ktore nas cakaju v aprili a potom by som sa rada zaradila opat medzi snazilky.
@vanda12345 ahoj moja dnes tu MS nedostanem😂😂..teplota 37
@kotatko1232 tak to je super tesim sa s tebou😉
@kotatko1232 test si robila?
@miriamn76 ano vcera a slabucka ciarka//.skusim aj zajtra 😉
@vanda12345 pri ms by uz mala klesnut nie??ci??
@kotatko1232 a kde mame foto?
@kotatko1232 nie nemala by to je potom signal ze to vyzera na tehu ale tak daj nam tu foto testu 😉

@mia91 dakujem nerozumiem co po akom case??