icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

lenka_vi1
7. aug 2016

@jaruskatt este aspon 5 dni vydrz a mozno bude mile prekvapenie...

souhait
7. aug 2016

@mausy21 aj som si myslela, ale bol to taký divný pocit, asi som si to vsugerovala, ešte je skoro na testovanie, tak počkám 🙂 dnes už je fajn

slniecko26
8. aug 2016

@miriamn76 ahoj tak dnes som si chcela zavolat lekárke aby ma objednala ale musela som volat hned ráno z iného dovodu :( začala som krvácat nie vela ale zacala skor je to také hnede. Teraz som sa vrátili od lekárky na sone nebolo ešte nič vidiet tak mi zobrala krv a uvidíme či sa nám potvrdí tehu velmi sa bojim tak sme sa tešili asi to bolo skoro :( zajtra mám zavolat za výsledky.

miriamn76
8. aug 2016

@slniecko26 spinenie moze byt na zaciatku tehu mala to aj kamaratka a ma krasnehi zdraveho syna a aj tu na fore je kopec prispevkov co pisali dievcata ze spinili a tehu sa udrzalo. Velmi ti drzim palce aby to bol aj tvoj pripad. Daj vediet ako si dopadla. Budem na teba mysliet

slniecko26
8. aug 2016

@miriamn76 dakujem si zlatá velmi sa bojím ☹ zajtra uvidím čo mi povedia či je prítomní HCG. A kamarátky vela špinili a dlho?

miriamn76
8. aug 2016

@slniecko26 bola v nemocnici 2 tyzdne ale presne v ktorom tyzdni bola u neviem no bolo to hned na zaciatku tehu

slniecko26
8. aug 2016

@miriamn76 no nič musím počkat do zajtra a dozviem čo bude...

miriamn76
8. aug 2016

@slniecko26 hadam bude vsetko ok musi byt vsetko ok☺hlavu hore

rogiii
Odpoveď bola odstránená
slniecko26
8. aug 2016

dakujem urcite dam vediet ako som dopadla dnes len lezim a oddychujem uz nespinim

daniellle
8. aug 2016

ach baby keby ste vedeli ako ja divne fungujem...poslednu MS som mala 5.6. cize mi meska viac ako mesiac. uz tyzden mam prsia naliate a citlive, podbrusko ma picha, mavam doslova navaly unavy, kedy nesom schopna nicoho len lahnut a spat aspon chvilku. citim sa cela divne..no testy su negativne, zrejme to bude prichadzajuca MS alebo co...som zufala uz z toho

lenka_vi1
8. aug 2016

@daniellle veru tak, človek dúfa každý mesiac a potom sa ukáže MS.... asi začnem opäť merať bazálnu teplotu, aspoň tento mesiac lebo sa mi zdá že aj mne sa už zajtra rozbehne MS. Snažíte sa už dlho?

daniellle
8. aug 2016

@lenka_vi1 vies co nie dlho, 4 mesiace. ale mne lezie na nervy to, ako sa mi po svadbe rozhadzal cely cyklus. ked sme sa zobrali tak hned som bola v strese,ze babo moze prist kedykolvek, testovala som sa castejsie nez je zdrave 🙂 ale ked clovek zisti, ze to nejde ako sibnutim carovneho prutika tak sa zacne sledovat pozornejsie..a mozno uz z toho som domotana, buduci tyzden idem k lekarke, nech ma nejak nastavi abo co...otrasne..

daniellle
8. aug 2016

@lenka_vi1 ale pri mojom stasti prave v ten jeden den co budem mat volno, pride MS a moja gynekologicka sa zase posunie na neurcito

lenka_vi1
8. aug 2016

@daniellle my 5. mesiac...snáď nám to ale do Vianoc vyjde 🙂 tiež som si myslela, že to bude hneď ako si zmyslím...

anicka245
8. aug 2016

@slniecko26 ahoj, padol mi zrak na tvoj príspevok, len ta chcem povzbudiť, ked som čakala môjho synceka, mala som najprv spinenie a aj trochu krv ako pri menstruacii, ja som nevedela ze som tehotna, v podstate mi prišla menštruácia, ale bola ina ako normálne, bolo to len spinenie a slabucke krvácanie, ktoré o tri-štyri dni úplne prestalo. Potom som si spravila test, ani nie preto, ze som ocakavala ze budem tehotna, ale preto, lebo som sa chcela objednať k lekarke, pretože som mala pocit, ze mi hapruje cyklus zase no a viem, ze by sa pytala ci som tehotna a chcela som len mat istotu, ze nie som...ake to bolo prekvapenie, ked som si nasla dve ciarky...neverila som tomu... Drzim palce... 🙂

pumi21
8. aug 2016

@matulikm nie ja neužívam ešte zatiaľ. Uvidíme ako to ďalej s nami bude. Ako to pôjde 🙂

jannies15
8. aug 2016

Ahojte žienky 🙂 Síce sa ešte nesnažíme o bábo, ale už čoskoro začneme, tak som rada, že som našla túto diskusiu, kde si jedna druhej dodávate nádej, že sa to podarí, v čo verím aj ja. Prajem pekný večer 🙂
@tinka881 a @rogiii aj ja plánujem v októbri, kvôli nejakým zdravotným problémom to nateraz neskúšame :D

slniecko26
8. aug 2016

@anicka245 ahoj dakujem za povzbudenie. Ja som si v stredu robila testy a boli vidiet slabe ciarky vo stvrtok to iste a tak v piatok som si urobila perovy test ktory mi ukazal ze som tehu 2-3. Tak sme sa uz zacali doma s manzelom a dcerkou tesit. Dnes som si chcela zavolat lekarke ze sa objednam na vysetrenie ale rano som zacala spinit bola take hnede aj cervene. Ked som prisla k nej a pozrela ma hovorila ze je to slabe spinenie urobila sono kde nebolo vidiet edte vobec nic :( tak zobrala krv a zajtra mam zavolat za vysledky. Velmi sa bojim! Uz nespinim len som mala take male 3 bodky ako ked sa porezes ziletkou a trosku ti to krvaca. Inak nic. Tak dnes len oddychujem ale vobec neviem co si mysliet ci som potratila alebo som este tehu fakt som z toho taka smutna. Cakam na zajtrajsok co sa dozviem.

kotatko1232
8. aug 2016

babulky v stvrtok-piatok mi skoncil ms a dnes mam vytok priesvitny a tuhy ako vajec...bielok nieje to skoro

anicka245
8. aug 2016

@slniecko26 drzim palce, aby to dobre dopadlo, v case menzesu moze prist este spinenie aj slabucke krvacanie, nemusi to byt nic vazne ak to nesilnie. Vsetko je tak ako ma byt, zajtra prajem dobre spravy 🙂

senselinka
8. aug 2016

@kotatko1232 urcite nie, ak si mala MS 5 dni, 4 dni su od skoncenia, ovu moze byt na 12-13 DC, kludne moze byt hlien aj styri dni pred ovu, mne niekedy zacne hlien aj 8 DC a okolo ovu uz konci

dejna20
8. aug 2016

@kotatko1232 cauko a ty si nebola tehotna? 😱

kotatko1232
9. aug 2016

@dejna20 nooo bola 😢

slniecko26
9. aug 2016

Ahojte baby dnes rano znovu spinim tak ako vcera rano. Vcera cez den nic a dnes opat 😓 uz nech viem vysledky krvi. Asi sa zblaznim z toho cakania. Je to normalne pocas tehotenstva??

rogiii
Odpoveď bola odstránená
rogiii
Odpoveď bola odstránená
maja2517
9. aug 2016

@slniecko26 ahoj. ja tiež nemám osobnú skúsenosť so špinením v tehotenstve, ale najlepšia kamoška je tehotná a tiež špinila cca do mesiaca a potom jej doktor nasadil duphaston a pomaly to ustupovalo. neboj nie je to nejaké nezvyčajné 🙂 držím palce aby dopadlo všetko najlepšie ako sa dá 🙂

slniecko26
9. aug 2016

@rogiii
@maja2517 dakujem vam baby. Hned ako budem nieco vediet napisem.

peta_25
9. aug 2016

waw už len týždeň do (ne)očakávanej MS :D dúfam, že nepríde :D