Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@miriamn76 ahoj tak dnes som si chcela zavolat lekárke aby ma objednala ale musela som volat hned ráno z iného dovodu :( začala som krvácat nie vela ale zacala skor je to také hnede. Teraz som sa vrátili od lekárky na sone nebolo ešte nič vidiet tak mi zobrala krv a uvidíme či sa nám potvrdí tehu velmi sa bojim tak sme sa tešili asi to bolo skoro :( zajtra mám zavolat za výsledky.
@slniecko26 spinenie moze byt na zaciatku tehu mala to aj kamaratka a ma krasnehi zdraveho syna a aj tu na fore je kopec prispevkov co pisali dievcata ze spinili a tehu sa udrzalo. Velmi ti drzim palce aby to bol aj tvoj pripad. Daj vediet ako si dopadla. Budem na teba mysliet
@miriamn76 dakujem si zlatá velmi sa bojím ☹ zajtra uvidím čo mi povedia či je prítomní HCG. A kamarátky vela špinili a dlho?
@slniecko26 bola v nemocnici 2 tyzdne ale presne v ktorom tyzdni bola u neviem no bolo to hned na zaciatku tehu
dakujem urcite dam vediet ako som dopadla dnes len lezim a oddychujem uz nespinim
ach baby keby ste vedeli ako ja divne fungujem...poslednu MS som mala 5.6. cize mi meska viac ako mesiac. uz tyzden mam prsia naliate a citlive, podbrusko ma picha, mavam doslova navaly unavy, kedy nesom schopna nicoho len lahnut a spat aspon chvilku. citim sa cela divne..no testy su negativne, zrejme to bude prichadzajuca MS alebo co...som zufala uz z toho
@lenka_vi1 vies co nie dlho, 4 mesiace. ale mne lezie na nervy to, ako sa mi po svadbe rozhadzal cely cyklus. ked sme sa zobrali tak hned som bola v strese,ze babo moze prist kedykolvek, testovala som sa castejsie nez je zdrave 🙂 ale ked clovek zisti, ze to nejde ako sibnutim carovneho prutika tak sa zacne sledovat pozornejsie..a mozno uz z toho som domotana, buduci tyzden idem k lekarke, nech ma nejak nastavi abo co...otrasne..
@slniecko26 ahoj, padol mi zrak na tvoj príspevok, len ta chcem povzbudiť, ked som čakala môjho synceka, mala som najprv spinenie a aj trochu krv ako pri menstruacii, ja som nevedela ze som tehotna, v podstate mi prišla menštruácia, ale bola ina ako normálne, bolo to len spinenie a slabucke krvácanie, ktoré o tri-štyri dni úplne prestalo. Potom som si spravila test, ani nie preto, ze som ocakavala ze budem tehotna, ale preto, lebo som sa chcela objednať k lekarke, pretože som mala pocit, ze mi hapruje cyklus zase no a viem, ze by sa pytala ci som tehotna a chcela som len mat istotu, ze nie som...ake to bolo prekvapenie, ked som si nasla dve ciarky...neverila som tomu... Drzim palce... 🙂
Ahojte žienky 🙂 Síce sa ešte nesnažíme o bábo, ale už čoskoro začneme, tak som rada, že som našla túto diskusiu, kde si jedna druhej dodávate nádej, že sa to podarí, v čo verím aj ja. Prajem pekný večer 🙂
@tinka881 a @rogiii aj ja plánujem v októbri, kvôli nejakým zdravotným problémom to nateraz neskúšame :D
@anicka245 ahoj dakujem za povzbudenie. Ja som si v stredu robila testy a boli vidiet slabe ciarky vo stvrtok to iste a tak v piatok som si urobila perovy test ktory mi ukazal ze som tehu 2-3. Tak sme sa uz zacali doma s manzelom a dcerkou tesit. Dnes som si chcela zavolat lekarke ze sa objednam na vysetrenie ale rano som zacala spinit bola take hnede aj cervene. Ked som prisla k nej a pozrela ma hovorila ze je to slabe spinenie urobila sono kde nebolo vidiet edte vobec nic :( tak zobrala krv a zajtra mam zavolat za vysledky. Velmi sa bojim! Uz nespinim len som mala take male 3 bodky ako ked sa porezes ziletkou a trosku ti to krvaca. Inak nic. Tak dnes len oddychujem ale vobec neviem co si mysliet ci som potratila alebo som este tehu fakt som z toho taka smutna. Cakam na zajtrajsok co sa dozviem.
babulky v stvrtok-piatok mi skoncil ms a dnes mam vytok priesvitny a tuhy ako vajec...bielok nieje to skoro
@slniecko26 drzim palce, aby to dobre dopadlo, v case menzesu moze prist este spinenie aj slabucke krvacanie, nemusi to byt nic vazne ak to nesilnie. Vsetko je tak ako ma byt, zajtra prajem dobre spravy 🙂
@kotatko1232 urcite nie, ak si mala MS 5 dni, 4 dni su od skoncenia, ovu moze byt na 12-13 DC, kludne moze byt hlien aj styri dni pred ovu, mne niekedy zacne hlien aj 8 DC a okolo ovu uz konci
Ahojte baby dnes rano znovu spinim tak ako vcera rano. Vcera cez den nic a dnes opat 😓 uz nech viem vysledky krvi. Asi sa zblaznim z toho cakania. Je to normalne pocas tehotenstva??
@slniecko26 ahoj. ja tiež nemám osobnú skúsenosť so špinením v tehotenstve, ale najlepšia kamoška je tehotná a tiež špinila cca do mesiaca a potom jej doktor nasadil duphaston a pomaly to ustupovalo. neboj nie je to nejaké nezvyčajné 🙂 držím palce aby dopadlo všetko najlepšie ako sa dá 🙂

@jaruskatt este aspon 5 dni vydrz a mozno bude mile prekvapenie...