Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@vanda12345 hehe 🙂 tak to mas dobre podelene teda 🙂 Kedy mas najblizsiu poradnu?
@peppermint ela ja proste uzasna 😅 21,3 jaj sak to uz jar bude 🙂
Dievčatá som už 45 deň cyklu. Ms nikde cyklus mám tak 30 dní max , chodí pravidelne vďaka duphastonu. Teraz mi teda meškajú skoro 2 týždne prsia má bolia ako svet ale testy všetky biele . V utorok sa chystám k lekárovi, myslíte že tam je šanca že môžem byť tehu ?
@mia91 presneeeee ako ja 👀 včera 85 DC po Duphastone ms 28-33-35 deň teraz dlhooo nič a testy biele 🙈 všetky možné príznaky a dnes ráno brutálna ms 👍🏻
@michellevendero no paráda tak to ste ma nepotešili . Predpokladam že mi dá vyvolávacku ale už by to mohol nejako inak riešiť keď už ani duphaston nepomáha a takto to bábo mať nebudeme 😓
@mia91 po vyvolávačke Agolutín som musela zobrať 10 dni dovolenky, lebo zo mňa nekontrolovateľne žuchali kusy sliznice 😡 už nikdy viac tú injekciu nechcem
@michellevendero to asi nebolo injekciou, ale tym mega dlhym cyklom, ved za ten cas si musela mat sliznicu ako tehotna 😱 Ci ten cyklus 85 dni bol preklep? Lebo ved to je uz mooooc 😦
@senselinka včera som bola 85 DC a nebola som na vyvolávačku
@michellevendero panecku... Ale aj tak si myslim, ze si tak silno krvacala kvoli takemu dlhemu cyklu.
Inak agolutin sa nepicha ako vyvolavacka?
@senselinka mne pichali agolutín a to až dve ampule, nakoľko som si musela ísť vybrať recept a gynďo si zvyšné ampule nechal.
@michellevendero jasne, ono sa to picha podla hmotnosti... Viem, ze nad 60 kg ide dvojita davka, ale neviem, kolko vazis, aby som sa ta nedotkla 😇
Inak ty si mi pisala, ze si tak dlho krvacala po potrate? Ja som sa konecne vycistila, na to, ze som bola podla MS 10 tt uplne super, za nejakych 12-13 dni, neviem, ci uz aj ovulka nenabehla 😊
@senselinka cauko,cize o niekolko mesiacov uz do konca.👎
@senselinka jemine ja tapa😖. Mal tam byt iny smajl,ale cez mobil sa mi to uz neda opravit.😘😘😘
@kakatulik v pohode, moja, ved vieme 😍
@senselinka áno, podľa váhy a mám viac ako 60 kg 😂 ani raz som nemala revíziu, po každom spontánnom potrate mi gynďo urobil ultrazvuk a všetko bolo OK vyčistené.
@slniecko26 ahoj no ako si dnes dopadla?ani sa nepochvalis co a ako sup sup ja cakam 🙂
@danka92 no niečo sa tam črtá ;)
@monique3010
@kakatulik Jaj kiežby to tak bolo
@vanda12345 ahoj pisala som do skupiny duch na teste. Tak sme 8tt+1. Srdiecko krasne bilo. 27.3. mam kontrolu a mali by sme uz dostat tehu knizku.
@slniecko26 krasne ty pocuj nejak rychlo si ma dobehla nedali ti uz ja uz ju mam asi kazdy inak postupuje tak tesim sa s tebou😉
@vanda12345 moja dava az po 3 mesiacoch knizku. Ale to vobec nevadi pockame si na nu 🙂 hlavne aby bolo babenko zdrave a vsetko sa vyvija ako ma.
@slniecko26 tak tak ako pises ty kks tak ja dnes viac na wc ako inde no snad to rychlo prejde a nie je kazdy den taky 😨
@modrykoniar moja novy mesiac zacina tak verim ze tento uz vam bude patrit a o chvilu tu pridas // na teste 😍
@vanda12345 ahoj moja 🙂 myslím na teba často ako ti to pekne ubieha 🙂 no ja čakám mrchu zajtra pozajtra a snad už marec bude náš. tento mesiac sme boli všetci chorý a ku tomu presne týžden najhlavnejší mm k.o. a ked už mu bolo lepšie tak som ochorela ja 🙂 takže marec, jarný mesiac bude dúfam plodný 🙂
@modrykoniar dakujem aj ja na teba no tak pekne zacne sjonci a mozete hupnut do snazilkovania posielam tehu bacili😲 no tak ano a pekne zimne babo to by slo ano to si pisala ze z muzicka nic😝tak ale novy mesiac novy zaciatok
@vanda12345 dakujem za bacilíky, tak dúfam že sa chytia 🙂 🙂 a tebe to ako vychádza kedy máš TP?
@modrykoniar no u mna super dnes este len 2x na wc😝ale da sa to no tak 6-7.10mam v knizke inak nemas zac rado sa stalo len nech padnu na urodnu podu len nic nemeraj nestresuj a okolo ovu poriadne uzivajte a bude presne ako ma byt rano na druhy den vecer aby pekne dozrelo vsetko co ma😂

@peppermint super aj mne je to jedno mam aj aj ale lepsi vyber mien 😉