Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@michellevendero ahoj ja som bola na driling a tiež mi pozerala aj priechodnosť a odstraňovala zrasty, ja si myslím že už to urobia všetko počas jednej operácie tak ako mne aby si zbytočne nešla na 2 🙂 držím palce 😉
@matka295 ďakujem 😉 v akej nemocke si bola ? Ja mám ísť do MT na gyndu.
@michellevendero ja som bola v Michalovciach na gynekologickom oddelení a operovala ma moja gynda 😉. Držím ti palce. Je to celkom čerstvé minulý týždeň v pondelok ma operovali 😆 som rada že to mám za sebou.
@matka295 vďaka 😉 ako to prebieha ? Koľko si ležala v nemocnici ?
juj baby ja vam prajem aby ste vsetky boli do 12/12 tehulky ♥♥♥♥
vela pozitivnych energie ku vam ......
@michellevendero nemusis sa ničoho báť. V nedeľu som užila taký roztok na vyčistenie čriev, v pondelok ráno som išla na príjem o 11 ma odviezli na operačnú sálu a o 12 20 som sa prebudila na izbe. Jasné že si pamätám ako ma zobudili na sále bála ale nič to nebolo zobudila som sa dokonca na to ako mi čosi ťahajú von z hrdla takže som bola intubovana. Potom som zase spala a zobudila sa asi o 16-tej, večer som u aj jedla a ráno som šla domov. Veľmi som sa bála aj ja som sa pýtala a stresovala ale teraz ti môžem povedať s kľudom že sa naozaj nemusis báť. A ešte jedna výhoda prestala som fajčiť 👊
@butterfly333 zlatko, cely Jonas je blbost. Za 3 roky som tam mala mozno 2-3 datumy, kedy mi to nevyslo na MS.
@michellevendero mne robil v maji minuly rok laparku- dve cysty vybral- endometricke, pozrel priechodnoat vajecnikov. 21.4.2017 sa mi narodila mala 👶🏼😍 takze dobre ma opravil 😜
@dejna20 tak gratulujeeem a prajem vela zdravíčka.

@butterfly333 moja aj tebe vela stastia uz dost si sa nacakaka prezila uz by ti pohlo byt dopriate drzim prsty👍
@vanda12345 dakujem moja. A čo ty ako sa máte všetko v poriadku?
@butterfly333 nz zasluzis si dakujem klopem sreaning dopafol na 1ku chystam sa aj na morfologicky utz ale to z dovodu ze chcem bambulku poriadne vidiet je to rozdiet 3d a normal tak preto viac deti neplanujem tak si to vychutnavam miestami po tolkych rokoch si pripadam akokeby som prvorodicka bola😀a ty ako liecos sa ci len skusate
@vanda12345 vieš čo moja ja som minuly cyklus brala clostil 2x1 bola som na folik prave v den ovu všetko ok no že asi vajička su nekvalitne tak teraz skušam fytosoju a vmk a uvidim čo bude. Dnes som 14dc mala by byt dnes zajtra ovu tak uvidím. No snažíme sa snad sa do konca roka zadarí. Tebe moja držím palčeky nech všetko dobre dopadne.😘
@butterfly333 dakujem ti pekne no musi sa to podarit no nue takze pekne si ovu uzite a ono to pride ved clovek ak nieco velmi chce tak to dostane
@vanda12345 aj ja verím ze raz sa to urcite podarí. Dakujem moja😘
@butterfly333 nz kludne ak bude ta trebalo povzbudit som tu drz sa a onedlho cakam //😀
@vanda12345 dakujem ti moja zo ❤
@butterfly333 nz ak mozem pomozem aspon milim slovom ci povzbudenim ved vsetky sme tu na jednej lodi a plavame k rovnakemu cielu🤰
@vanda12345 to je pravda moja. 😙
@butterfly333 ja stale tvrdim ze ju mam stale😂
@butterfly333 dakujem😀

Ahojte kočeny 😉 pri preventívnej prehliadke 27.03. mi gynďo zistil na pravom vaječníku cysty...12.04. mi začala ms a 24.04. som išla na kontrolný ultrazvuk, ale cysty nepraskli...keď už budem v tej narkóze, chcela by som, aby hneď počas laparoskópie, pozreli priechodnosť vajcovodov, prípadne či nemám endometriózu a nech urobia hystero sliznice a drilling vaječníkov...len neviem, či sa to všetko bude dať urobiť...nebola ste niektorá na tom, počas jednej narkózy ?