Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
Ahojte, tak ja už tiež čakám na mrchu.. Mala prísť dnes, tak uvidíme.. som ako na ihlách 😝
Baby :D doteraz som to dostala každý mesiac pravidelne....a ako sa snažíme mešká mi to vždy 5-11 dní :( hrozné
@haluta to poznám vždy mi ms prišla na den presne no od kedy sa snažíme o bábo tak mi meškala tiež tak 2-6dní,no bola som na laparo aj hysteroskopii a už sa to upravilo možno vdaka čaju inofolicku alebo inemu vitamínu neviem.
@butterfly333 čaj inofolik? Myslíte že ho môžem piť keď som od šestnástich mala cysty a doslo to niekoľkým operaciam. Napokon mi vybrali vaječník aj s vajcovodom lebo tam vznikol mucioznycystadenom obrovský. No klopem ale uz asi 9 rokov mám pokoj akurát mi povedal dr nech neberiem ziadne hormóny ani antikoncepciu nič. No a podarilo sa mi aj otehotnieť pred 4 rokmi čo som šťastná. Tak chceli by sme ešte jedno bábätko tak by som to skúsila. Čo myslíte ten čaj?
@eny81 myslela som čaj alchemilkovy a inofolic to je prášok. Beriem kys listovu 2roky plus vit E D. Tan čaj je vhodny od 1dc do ovu.
baby idem si pre radu....zacala som merat BT a teplota sa mi pekne drzi dole /mam zaciatok cyklu/, cakam teda kedy sa zdvihne a nastane ovulacia. Prvy den ked vyrazne vystupi teplota znamena ze nastala ovulacia a treba sa snazit???? Alebo je to uz neskoro a snazit sa treba pred vzostupom teploty??? Dakujem za kazdu radu.
@lenka_vi1 Len ja ju už nemeriam ani ovu testy /tie išli pekne/ ale ta bazalna teplota vrrr jak jojo mi skakala a nesedelo mi to s ovu testami....Tak som sa na to vykaslala a mame keksik kedy je chuť a zatiaľ nič ☹...Nebudem sa tým trápiť bo je to ťažké a po každé keď príde mrcha sklamanie je silne...Ale veríme že raz aspoň jedno jedine bude miminko dopriate....Držím palce aj ostatným snazilkam nech nás nenetahuju drobcekovia a už nech sú medzi nás! Pre mňa to bude najkrajší dar čo v živote dostanem :-*
Baby po koľkých dňoch meškajúcej menštruácie si robíte test (aby som sa vyhla ďalšiemu sklamaniu) ...mne to mešká 8 deň...v júli mi to meškalo tiež 8 dní...

@souhait ale velmi ti prajem nech to vyjde 🙂