icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

lucka8787
10. aug 2016

@souhait ale velmi ti prajem nech to vyjde 🙂

souhait
10. aug 2016

@lucka8787 ďakujem, tak stále sa cítim tak zvláštne, taká nesvoja, ale možno si to fakt namýšľam..navyše v pondelok som vracala ráno (ale to bola skôr viróza, ktorú mal aj manžel)...no uvidíme, skúsili sme po prvýkrát :D ale bojííím sa výsledku...

lucka8787
10. aug 2016

@souhait skus na to nemysliet, lebo sa budes trapit...poznam to. A na priznaky ako je vracanie by bolo prilis skoro. Ja prezivam nieco podobne len u nas je problem v niecom inom...☹

souhait
10. aug 2016

@lucka8787 ďakujem za podporu :D asi sa fakt necháme prekvapiť.. a čo vy? tiež ste na začiatku, alebo už dlhšie skúšate?

peta_25
10. aug 2016

@lucka8787 dakujem moc uz odpocitavam dni do ms...🙂

souhait
10. aug 2016

@peta_25 tak to sme dve, čo odpočítavame :D

peta_25
10. aug 2016

@souhait tak ti drzim palce aby neprislaaaa 😀

eny81
11. aug 2016

Idem sem dievčence chceme ešte jednu bábu. Dúfam sa podarí a to prajem aj vám !!!

sinqopa
12. aug 2016

Ahojte, tak ja už tiež čakám na mrchu.. Mala prísť dnes, tak uvidíme.. som ako na ihlách 😝

eny81
12. aug 2016

@sinqopa tak držím palce.

vanda12345
12. aug 2016

@sinqopa snad nedojde 😉

haluta
12. aug 2016

Baby :D doteraz som to dostala každý mesiac pravidelne....a ako sa snažíme mešká mi to vždy 5-11 dní :( hrozné

eny81
12. aug 2016

@haluta fakt nepríjemné. Čím to bude?? Aj teraz mešká?

butterfly333
12. aug 2016

@haluta to poznám vždy mi ms prišla na den presne no od kedy sa snažíme o bábo tak mi meškala tiež tak 2-6dní,no bola som na laparo aj hysteroskopii a už sa to upravilo možno vdaka čaju inofolicku alebo inemu vitamínu neviem.

eny81
12. aug 2016

@butterfly333 čaj inofolik? Myslíte že ho môžem piť keď som od šestnástich mala cysty a doslo to niekoľkým operaciam. Napokon mi vybrali vaječník aj s vajcovodom lebo tam vznikol mucioznycystadenom obrovský. No klopem ale uz asi 9 rokov mám pokoj akurát mi povedal dr nech neberiem ziadne hormóny ani antikoncepciu nič. No a podarilo sa mi aj otehotnieť pred 4 rokmi čo som šťastná. Tak chceli by sme ešte jedno bábätko tak by som to skúsila. Čo myslíte ten čaj?

butterfly333
12. aug 2016

@eny81 myslela som čaj alchemilkovy a inofolic to je prášok. Beriem kys listovu 2roky plus vit E D. Tan čaj je vhodny od 1dc do ovu.

eny81
12. aug 2016

@butterfly333 tak to áno. Ďakujem

haluta
12. aug 2016

@eny81 áno aj teraz mi to mešká 6 dní .... :(

haluta
12. aug 2016

@butterfly333 Tak si to riešila to meškanie u lekára?

butterfly333
12. aug 2016

@haluta nie neriešila som to.

eny81
12. aug 2016

@haluta a potom normal krvácanie??

haluta
12. aug 2016

@eny81 hrj normálne prídu :( hneď som robila tehotenské testy - sklamanie... :(

eny81
12. aug 2016

@haluta tak ked som mala cysty tak to meškali aj dva mesiace viem aké to je akurát ja som mala tie cysty. A dĺžka krvácania, bolesti pri je tak ako bývalo?

haluta
12. aug 2016

@eny81 no predtym som to citila 2 dni ze pridu jahodky. Teraz to citim ze to pride cely tyzden. Mozno ze to ocakavam, bruchu mi toci, krize ma bolia 🙂 myslis ze by som s tym mala ist k lekarke?

eny81
12. aug 2016

@haluta ja by som šla. Ak aspoň pozrie či je všetko ako má. Ja by som isto šla vôbec to nemusí nič byť aspoň si budeš istá že si ok.

lenka_vi1
13. aug 2016

baby idem si pre radu....zacala som merat BT a teplota sa mi pekne drzi dole /mam zaciatok cyklu/, cakam teda kedy sa zdvihne a nastane ovulacia. Prvy den ked vyrazne vystupi teplota znamena ze nastala ovulacia a treba sa snazit???? Alebo je to uz neskoro a snazit sa treba pred vzostupom teploty??? Dakujem za kazdu radu.

michhaela
13. aug 2016

@lenka_vi1 Ahoj skôr by mala klesnúť vtedy nastava ovulacia, keď stúpne už je zrejme po 😉

lenka_vi1
14. aug 2016

@michhaela dakujem 🙂

michhaela
14. aug 2016

@lenka_vi1 Len ja ju už nemeriam ani ovu testy /tie išli pekne/ ale ta bazalna teplota vrrr jak jojo mi skakala a nesedelo mi to s ovu testami....Tak som sa na to vykaslala a mame keksik kedy je chuť a zatiaľ nič ☹...Nebudem sa tým trápiť bo je to ťažké a po každé keď príde mrcha sklamanie je silne...Ale veríme že raz aspoň jedno jedine bude miminko dopriate....Držím palce aj ostatným snazilkam nech nás nenetahuju drobcekovia a už nech sú medzi nás! Pre mňa to bude najkrajší dar čo v živote dostanem :-*

haluta
14. aug 2016

Baby po koľkých dňoch meškajúcej menštruácie si robíte test (aby som sa vyhla ďalšiemu sklamaniu) ...mne to mešká 8 deň...v júli mi to meškalo tiež 8 dní...