Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
😒 už došla mrcha hnusná. Aspoň teda myslím, že sa rozbieha. Zatiaľ som mala ráno bolesť v podbrušku a potom také ružové, ani nie že červená krv.. A to mi je divné, že ma ani brucho už nebolí...Tak asi tento mesiac nič ☹
@lenka_vi1 ja ked som sa sledovala..sice len dva mesiace tak som nebola v pohode a mozno aj preto som otehotnela az ked som sa na to vykaslala.. pre mna sledovanie BT je co ja viem..ako to povedat..je to take strojene,to ani nema milovanie ale cielene robenie baba.. ak sa stane ze ty zistis ze mas ovu a akurat v ten vecer sa vam nepodari mat sex.. tak nebudes moc nadsena.. preto je podla mna lepsie uzivat si to.. kazdy druhy-treti den.. a do ovulacie sa trafis
Ahojte, som 27DC, zajtra by mala prist ms...vzdy tak dva tri dni pred zacnem spinit tak silnejsie, no tento mesiac som dva dni spinila velmi malinko a postupne to zoslablo. Priznaky mam ako vzdy, pred - brucho, prsia,...test si nechcem este robit lebo sa bojim ze budem sklamana. Ale tajne dufam ze tetky nepridu 🙂
Prvé testovanie za mnou, zatial len jedna čiarka, som 26DC, menšt. má prísť o tri dni, tak uvidíme ešte...ale mám pocit, že pre tentokrát to nevyšlo...
No dievčence mne mesiac nazad ukazalo ducha cca 7 dní pred ms no postupne druhá čiaročka slablaa. 😒 no a potom prišla mrcha. Tak nič skúsime opäť. Len toľko že uz sa testovať pred ms nebudem lebo potom to sklamanie. Tak to len môj názor.
Ahojte dievčatá, tak už aj my sme sa rozhodli že ideme nato ... Po mojich ťažkých zdravotných problémoch, niekoľkých CT s kontrastom, kedy sme snaženie museli prerušiť a silných ATB konečne gynekologička povedala že môžeme ....
Predpísala mi toľko tu spomínaný Duphaston - cylus mám cca 26 dňový, beriem od 15dňa do 25 - len v piatok som začala ... držte nám prosím palce, nech sa skoro zadarí a skutočne to do vianoc dáme 🙂
Povedala som si - ako to tu už niektoré kočky i písali - že na merania BT, grafy a tabuľky sa vykašlem, prosto sa budeme lubit a stale dufam že sa to podari v pohodke 🙂
@mimka9 držim palce. To som si aj ja už po dvoch rokoch snaženia povedala žiadne ovu testy meranie bt. No som zvedava kedy sa zadari lebo už ma to fakt nebaví.
@nivea777 Ja si zase myslim, ze milovat sa s manzelom len tak pre pozitok mozme do konca zivota. Mozme si uzivat jeden druheho do sytosti. Ale dieta musime mat teraz, cim skor, tak ak mi nejake vypocty a pozorovania mozu dopomoct k oplodneniu, niesom proti. Mozno keby mam pred tridsiatkou, tak to este necham na nahodu. A my dvaja konkretne z toho ratania plodnych a neplodnych dni mame skor dobry pocit.. mozno nejaky ten pocit kontroly nad vecou.. no kazdopadne nas to nefrustruje a nemyslim, ze to ovplyvnuje ten konecny vysledok. Na jednej strane sa stale omiela pozitivne myslenie, zakon pritazlivosti, co vysielas to sa ti vracia, afirmacie a cojaviemcoeste, ale asi sa to teda netyka tehotenstva, lebo tu kazdy radi... nemysli na to, vtedy to pride. Tak si vyber..
@butterfly333 neboj musí sa 🙂 aj tebe budem držať palce .... ja som dala v súčasnej práci výpoved, lebo rie stresy, nervy a všetko okolo toho mi zato nestoja ... tak verím že i psychika sa odľahčí a bude dobre 🙂
@myskahryzka
@kakatulik baby ale ved jasne, to som hrdinka možno teraz, že ved nemeriam, neznačím, načo .... ja teda pevne dúfam, že do tých Vianoc to bude OK a hlavne ako sa vraví "vymaľované", no ako sa poznám, ak to nepôjde budem merať a značiť ako žeravá. Držím Vám silno silno všetky palce, nech ideme zo skupiny čím skôr do inej, bruškatejšej 🙂
Ja mám 30 o pár dní a miminko som hrozne chcela hneď po svadbe, keď sme mali 25. Lenže poznáte to - nebol byt, auto, našetrené, boli sme v podnájme .... teraz je vlastný byt, auto, kopa albumov zo spoločných dovoleniek ale tá postieľka chýba :( teraz i trošku ľutujem, že sme to "neriskli" a nešli do toho hneď. Ale načo plakať nad rozliatym mliekom. Teraz je teraz, užili sme si kopec pekného spolu a čoskoro dúfam nová životná úloha pred nami 😉
@mimka9 ja som tiež druhy mesiac nezamestnaná po velmi dlhej dobe. Aj sa zadarilo no v junii v 6tt som potrarila. Neviem asi od septembra pojdem do prace kašlem na ovu testy bt. Snád sa podarí ešte. 😘
@kakatulik moja ty si ten inozitol brala 1-0-1 čize 2tabl denne?? Mne baby vravia že 4denne to je 2g denne ako je v inofolicu.

@haluta to by ti test uz na 100 pro ukazal takze testuj