Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@tinka881 ano, prvy. mame uz 2,8 rocnú princeznu, ja som chcela uz skor pracovat na druhom ale priatel nechcel. tak som mu pred tymi 10 dnami povedala, ze nech sa rozhodne, lebo ak uz nehceme druhe dieta, idem predat kociky a vsetky ostatne veci po malej. tak sa nejako chytil 😀, hoci vravel, ze uz sme stari 🙂
@tinka881 to by bolo, ale tomu az tak prilis neverim. ja som pri malej vôbec nesledovala svoj cyklus a vyslo to v podstate hned, prvy mesiac sme v pribliznom case ovu neboli spolu, druhy cyklus som bola tyzden chora, presne v strede cyklu, a vtedy to napriek mojej chorobe vyslo. teraz neviem, mam cyklus priemerne 26 dnovy. nerobim ovutesty, nemeriam neplotu, nesledujem hlien. tak uvidíme 🙂, appka mi pise ze 5.7 sa ocakava MS, UVIDIME 🙂. A ty ako? kolko sa uz snazite? necitala som to tu este vsetko 🙂
@lulila20 ved píšeš že ms máš mat až za 18dní tak prečo už robíš tehu test??? a ako možeš byt 10 Dpo ked ms máš mat za 18dní,
@butterfly333 myslela som 10dp po sexe 😀
@lulila20 ahaa no aj tak je skoro na test a mala si už ovu??ked ms až za 18dní
Ahojte dievčatá nie nerobili doma som spontalne potratila. Uvidíme zajtra co povie gyndos idem na kontrolu či som sa riadne vyčistila držte palce
@butterfly333 ako sa volá ta aplikácia? 🙂
@haluta myslíš ten graf??
@butterfly333 ano 🙂
Ahojte babule, co noveho u vas?
@haluta to somsi stiahla do mobilu menstruačný kalendár tamjeten graf-.
@nikky81 ja dnes takto no test /
@butterfly333 uz ti meska?
@tinka881 a ty ako??
@nikky81 nie mala by som dostat sobotu nedelu.

ahojte, ja ja sa pridavam, my sme zacali pracovat na baby cca pred 10 dnami, tak som zvedava, ci a kedy sa zadari. drzim vam vsetkym palce 😵