icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

nikky81
6. júl 2016

@butterfly333 tak este je nadej 😉

butterfly333
6. júl 2016

@nikky81 no uvidím ako bude dalej BT

nikky81
6. júl 2016

@butterfly333 drzim palce, nech neklesne 🙂.

nikky81
6. júl 2016

@butterfly333 kolky cyklus sa snazite?

tinka881
autor
6. júl 2016

@butterfly333 krasna teplota, ešte mas cas na testovanie. No ja už by som chcela strasne mrchu,len to budu ešte len 3 týždne, takže mam cas ☹

tinka881
autor
6. júl 2016

@nikky81 aj beries nejake lieky?

nikky81
6. júl 2016

@tinka881 toto bol prvy mesiac, co sme sa snazili. rozhodli sme sa nejako spontanne. ani neviem, ci sme trafili dobry cas, kedze ani ovu testy som doteraz nerobila ani bt nemerala. takze netusim, kedy je ovu. ja som v tomto novacik. a ja sa liecim na stitnu zlazu, beriem euthyrox125 uz peknych par rokov. ale ine nic.

nikky81
6. júl 2016

@tinka881 a dalsia vec, chlapa mam doma len par dni v mesiaci, takze netusim kedy a ci sa nam to podari

butterfly333
6. júl 2016

@nikky81 kolko sa snažíme ? vyše dva roky

nikky81
6. júl 2016

@butterfly333 my kratko, len prvy mesiac. uz mame 2,9 rocnu dceru. dva roky, to ja sa tu mozem schovat, to je nic proti vam ☹, dufam, ze vam to vyjde uz tento cyklus. prosim ta, ako to psychicky zvladas, ked sa nedari. lebo ja som bola sklamana uz teraz po prvom raze. mas nejake zdravotne problemy? alebo partner? a kolko mas rokov ak sa mozem spytat.

haluta
6. júl 2016

@nikky81 My tiež len začíname 🙂 tiež mam chlapa vo švajčiarsku tak ťa chápem 🙂

haluta
6. júl 2016

@butterfly333 a to jedno kedy si začnem merať? asi najlepšie po menštruácií že? a môžem sa opýtať je na to nejaký špeciálny teplomer?

nikky81
6. júl 2016

@haluta tak sme na tom podobne 🙂, drzim palce nech sa vam co najskôr podari

nikky81
6. júl 2016

@haluta http://www.fertility.sk/sk_SK/sk_skplodnost-a-z... ja som nemerala, zacala som pred tromi dnami, ale tu je to celkom ok popisane.
a uz mate nejake dietatko?

haluta
6. júl 2016

@nikky81 ja nemám 🙂 a ty?

haluta
6. júl 2016

@nikky81 ty asi áno podľa profilovky :D

nikky81
6. júl 2016

@haluta ja mam dceru, buduci tyzden bude mat 2 roky a 9 mesiacov. ale asi by sme chceli surodenca, ak sa podari 🙂. no uvidíme, ako som pisala, chlap vacsinou prec, uz aj nejake tie roky mame obaja, do toho moja stitna zlaza. tak sa nechame prekvapit, ci z toho nieco bude. keby nie, asi to nebudem silit, mame uz malu a nechcem sa zbytocne kvôli tomu trapit, ak by sa nedarilo. uz teraz som bola trochu sklamana, ze som dnes zacala 1DC

nikky81
6. júl 2016

@haluta 😀

kotatko1232
6. júl 2016

IIIha ale vas tu je.ahojte.
ja len cakam ci dojde MS alebo nie ktora ma prist az 16-19
ovu pocitam ze som mala 30.6

peta_25
6. júl 2016

Nazdar kočky, my sme sa s manželom rozhodli, že po lete sa posnažíme o našé prvé bábo 🙂 pevne verím,že to pôjde podľa plánov a bez problémov :D už pár mesiacov užívam Inofolic, pre istotu :D všetkým držím palce ;)

nabasty1
6. júl 2016

Zdravim zienky,tak sa k vam teda pridavam aj ja. Pred necelymi 2 mesiacmi som zial potratila v 23tt...mam ale jednu zdravu dcerku,pri oboch tehu som otehotnela ako nic,verim,ze aj do tretice sa zadari a uz s uspesnym koncom. Lekari mi odporucili aspon 6-9mesacnu pauzu...ale v novembri,decembri verim,ze dostaneme zelenu a budeme sa moct opat snazit. Drzim prsty...a verim ze i nam ten cas ubehne a potom hura do toho.

tinka881
autor
7. júl 2016

@nabasty1 ahoj, aj ti zistili,preco si potratila? V lete si oddychneme a na zimu sa aj my mozme zacat snazit. Nam sa po prvom kyrete opät zadarilo, ale až po roku,ale nie s uspesnym koncom ☹

tinka881
autor
7. júl 2016

@peta_25 inofolic beriem aj ja. Preco cakate až po lete?

nabasty1
7. júl 2016

@tinka881 akoze robili histolu placenty, tak ta bola na vine sa zle vyvinula,teda nedostatocne a nestihala vyzivovat babo,inac by bolo zdrave vse mohlo byt ok...prve tehu bez problemov...a pri druhom od zaciatku cosi, obavam sa aby sa to nezopakovalo. inac do 19tt bolo vse fajn,az na jeden hematon,co sa potom krasne vstrebal. teda vy ste mali 2 po sebe a vzdy ten isty dovod ci ako?

nikky81
7. júl 2016

@kotatko1232 tak nech nepride 🙂

tinka881
autor
7. júl 2016

@nabasty1 a ked nestihla vyzivovat babo, tak pri dalsom tehu budes brat nejake lieky?

nabasty1
7. júl 2016

@tinka881 nie myslim ze nie,.,.nechame vsetko tak,nechcem nic silit,ani hormonalne liecby nic....zvazujem este nieco na podporu placenty,aby sa dobre vyvinula, ale necham to na toho hore, vsetko je aj tak v jeho rukach.

peta_25
7. júl 2016

@tinka881 ideme na dovolenku a manžel by sa bál brať ma tehotnú niekam :D takže až po nej preto začíname so snažením 🙂

peta_25
7. júl 2016

Dievčatá, mám otázku....rada by som sa častejšie rozprávala s manželom o bábätku, ale mám strach, že bude mať pocit, že naňho tlačím....poradte ako ste postupovali vy....dik 🙂

kotatko1232
7. júl 2016

@nikky81 tak to dufam..dnes od rana mam take bolesti ako keby som mala dostat aj ma podbrusko bolii