Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@butterfly333 tak ako nemerala som si bazálnu teplotu a ani nič. Plodný deň som mala v nedeľu (podľa aplikácie v mobile) - len sme mali rozlúčku so slobodou v sobotu. Tak predtým sme vôbec ani neskúšali 🙂 a po rozlúčke mi bolo zle (alkohol), takže sme došli k tomu v stredu. Asi som mala plodné dní inokedy ako ukazuje ta aplikácia :D
@haluta gratulujeeeem 🙂 my sme to mali podobne 😀 svadba bola 9.7. a teraz na nase "mesacne vyrocie" som uz vedela ze som 4tt+4 😀
@nivea777 Neber to tak, ze ta posielam prec. Len ja na tvojom mieste by som sa uz vytesovala inde ☺ A stal sa sa v 10 tt samovolny potrat. Netusime preco, bereme to tak ako to je (oficialne. Neoficialne mi z toho poriadne sibe) a ideme dalej.. Do vianoc predsa chcem byt v tom. ☺
@myskahryzka ja sa vytesujem aj inde neboj sa... ale rada si precitam aj vase pribehy a ako to prezivate..
@nivea777 ja by som len chcela vediet, ci by si bola tak nad vecou aj keby si bola v kozi niektorych z nas. Co tu cakame roky, alebo baby co 5x potratili. Neverim tomu. Si nad vecou, lebo si si tym nikdy neprisla. A ja ti to ani neprajem. Nikomu. Trosku vaz svoje slova, co pises babam, ktore maju za sebou viac ako ty. A ver mi, takmer ziadna z nas sa na zaciatku nesledovala, uzivala si sex, zivot, atd. Ale niekedy to vyjde proste inak ako chceme. Nechcem ta urazit, nepotrebujem konflikty, mam ine starosti, ale nemusia tvoje slova vzdy padnut snazilkam dobre.
@ignorantka tiez sa mi tu nepaci 😂😂😂 pride mi ze to uz potom az na vainoce otehotniem. Ja budem v teme do septembra az do konca septembra 😂😂😂 snad tam nebudem sama
@renimac moja velmi pekne si to napísala máš úplnú pravdu.Ja som 5x potratila porodila som mrtve dieta viem o tom svoje,aj ty moja si si vytrpela no ja verím že to do konca roka dáme. 🙂
mne inak to sledovnie sa padlo velmi vhod, vyse roka som si zapisovala bolest vajecnikov, bolest prs, migreny a z mojej navonok nepravidelnej ms som zrazu vedela ze kedy mam ovulku, kedy po ovulke dojde ms a hoci som mala kazdy mesiac inu dlzku cyklu/30-36dni/ vedela som kedy ms pride...kebyze si to nezapisujem nikdy by som mozno v tych veciach nenasla suvislost...
@renimac milacik, zajtra sa tesim na to vinko s tebou 😘
Konecne mozem pit!!! 😇
@nikolienko skoro sme na tom rovnako,ja zajtra zacinam 6tt,sono+odbery(uz dalsie)+poradna ma caka 13.9.minuly tyzden ked som bola u doky som bola este len 5tt+1 takze este neboli odozvy💖,ale prvu fotecku uz mam doma,tak dufam ze toho 13.9.bude ozaj stastnych ze 1.poradna uz bude tak uz so vsetkym.
@simisk drzim palce nech je vsetko hlavne v poriadku 😉 ja idem este len teraz v piatok prvy raz dokymu to budem 6tt+0 tak snad uz bude aj srdiecko 🙂
@butterfly333 no nie som priamo z TT, ale kúsok - Vlčkovce. Chodíš GYN do TT či do Hlohovca?

@haluta ocuvaj,vzdy ked nebudes verit,pozri si ten testik 🙂