Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@kotatko1232 ja verim ze si ich tam najdem....a ked nie no čo už ideme dalej...ale akosi myslim len ta ze to vyšlo...musi...lebo ten dribček vie že po nom moooc tužime je najvyšši čas aby k nam prišiel...😊😊
@kotatko1232 aha uz vidim to fakt zvlastne ale ozaj ked to robia vsetky tak 😉 a citis sa nejak inak?
@vanda12345 prsia ma bolia na dotyk a hlavne ked idem dole po schodoch...stale ma prehana...a som nafuknutaa ..
@kotatko1232 a wc??ty jo tak ja akoze casto chodim no s tym nafuknutim neviem vikend som mala zravy ale uz sa snazim ale nejak tiez nekleslo to brucho
@vanda12345 na wc asi normalne nesledujem to....ale ked som bola uz raz tehotna tak viac na wc som chodila az okolo 7tt
@kotatko1232 tu som niekde citala ze to je aj ako priznak neviem ja chodim stale casto ale teraz uz ani nehovorim
@vanda12345 no mozno si to uz namyslas a hladaj aj ten najmensi detail ....hovorim skus pockat a spravit test...mozno to su priznaky na MS nemusis mat stale rovnake..
@vanda12345 mala by si byt v 2tt a 3 dni..ak by si bola tehulka.
skus este raz dat testik
@kotatko1232 to si akoze ako vypocitala??? mne este len 17 ukazalo ovu a menzes 31 a ty ze 2 tyzdne??

@vanda12345 tak sup cakaam..a drzim palceee..no zlato to sa ti moze maternica roztahovat a to tak boli divno..ked sadnes akoby si ju prisadla vsak?uplne taky tlak..no hybaj testovat