Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@mausy21 môj muž je 17.5.ja 18.5:-) a podľa pregnology.com mi podľa ovu vychadza 18.5....
Ahojte dievcata, mam hroznu dilemu, tak potrebujem poradit. 15.10. sa vydavam a zacali sme sa snazit o babo. Chceli sme to odlozit az po svadbe, ale proste mam pocit, ze teraz je ten spravny cas. V praci na mna po novom roku budu tlacit, uz mi boli dane naznaky, aby som zrotovala na ine miesto, samozrejme s trosku lepsim platom, ale vacsou zodpovednostou a horsim pracovnym casom. Ak vsak budem tehotna, pochybujem, ze ma presunu z mojho miesta, ktore mi naozaj vyhovuje, je tam vyborna flexibilna doba a mam rada tuto pracu a aj kolektiv. Tento mesiac to nevyslo, a teraz zvazujem, co s tym. Rada by som si svoju svadbu uzila a ak by som bola tehotna, nechcem to oznamovat rodine na svadbe, pridemi to velmi sukromna vec, chcela by som to oznamit po prvom trimestri. Planovanie tehotenstva je len medzi mnou a mojim muzom, preto nechcem do toho tahat nikoho z rodiny. Ak si vsak na vlastnej svadbe nedam ani pripitok a pohar vina, kazdy hned bude vediet, co sa deje. Co by ste mi radili? Keby som nahodou ostala tehotna, velmi uskodi 1-2 pohare vina babatku? Ci radsej neriskovat? Len potom sa bojim, ze babatku uskodi stres z novej prace, uz mi v podstate bolo oznamene, ze po novom roku by som rotovala.
@lili2015 ja osobne si myslím,ze pohár vinka neuškodí,aj keď ja som v tehu nepila,ale poznam baby čo si dali a majú zdravé bábätká, takže toto by som neriešila.ja by som plodenie neodkladala,ked sa na to cítiš,aby si neskôr( nedajboze) neľutovala ak by sa náhodou nedarilo.skor by som sa bála nevoľnosti, ktoré môžu byť v prvom trimestri dosť otravné( moja mamka vybehla od oltára grcat za kostol 😀 )ja som sa vydávala v 20tt a bolo to uzasne.drzim palceky nech to dopadne podľa tvojich predstav....ideálne by bolo otehotnieť po svadbe este do konca roka,nech ta neprelozia...no niekedy sa to naplánovať nedá,je to v rukách osudu 😉
@lili2015 určite mu 1-2 poháre vinka neuškodia,vieš ja som sa vydávala normálka v sobotu pila som tancovala no skrátka na svadbe a v nedelu sme išli s mm k jeho mame na hrob zaniest kvety a mne prišlo zle zamdlela som ked sme prišli domov rozmýšlam že či nie som tehu tak sme na druhý den kupili tehu test a tam riadne //,takže v pohode aj ked by si bola tehu a piješ nič sa nestane.
@nela1984
@butterfly333 Baby dakujem za odpovede 🙂 Ja som taky stresmen v tomto 🙂 Ja popravde skoro nepijem, mne staci 1 pohar vinka a uz sa mi zacina pomalicky tocit hlava. Tiez si myslim, ze by bolo idealne otehotniet hned v ten mesiac, ked je svadba, ale na to spoliehat nejdem, vsetci vieme, ze nie vzdy to ide tak, ako si clovek predstavuje. Ale naozaj pre nas by bolo najlepsie otehotniet do konca roka, dufam ze sa mi to podari, lebo idealnejsie obdobie uz nebude.
@lili2015 aj ja verím že po dvoch rokoch snaženia sa nám to do konca roka podarí držím moooc palce aby vám to vyšlo podla vašich predstáv a mali krásnu svadbu. 🙂 🙂
baby ja som 5dni do a tak som si googlila a dala som si tehotenska kalkulacka tak ked sa podarilo som 3tt a tam bolo ze je skoro sa testovat ze az vo 4 ale ak ti ukaze tyzden pred tak preco ee 😉
@lili2015 ak si chces uzit svadbu tak radsej pockajte..dlho to planujes a potom ju prezvracias? ak ti nahodou bude byvat zle..alebo ta budu boliet prsia velmi,maternica roztahovat..ja nejdem kamosom ani na svadbu,bojim sa tancovat a mam taky stereotyp ze o 21 v posteli unavena jak... ale ked ti nevadi,ze mozno ti bude zle celu svadbu tak sup do toho..drzim palce
@nivea777 prosim ta ty si uzivala inofolic vsak?aako dlho kym si otehotnela?ja som zacala brat uz druhe balenie cca od 3dc po 2 sacky denne.no a dnes som 3dpo a citim take bolesti na pravom vajecniku skoro ako na mrchu len o nieco slabsie.moze to byt tym inofolicom.inak aj ovu sommaka take silne bolesti ako este nikdy predtym..nejak citim ze asi uçinkuje.
@mausy21 ano moze to byt inofolicom aj ja som to mala minuly cyklus ani vstat z postele som nemohla no po ovu to prešlo.
@butterfly333 a som uz po ovu ako mna to tiez preslo ale dnes zasa take tlaky..to asi trn inofolic..co uz musime vydrzat nie???😊😊😊
@mausy21 neviem moja ja som to po ovu nemala. Ja ešte ani ovu tento cyklus nemám neviem kedy príde a to sme boli spolu na tom rovnako s dc +1den.
@butterfly333 to fakt si este nemala ovu???čoto toto??!!s kym som teraz na čakačke???!
@kotatko1232 @mausy21 aj ja cakam s vami ci sa zadarilo tento mesiac.... dnes som 18 DC

@mausy21 ocuj. To ked týždeň pred M to akoze 7dpo?fiiiha to fakt?