Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@miriamn76 bt sa musi merat hned rano po prebudeny jed je organizmus oddychnuty.pocas dna sa meniii.to nema vyznam.ale uz aj telesna teplota sa mi zvysuje teraz mam 36.7 a to ja mavam max 36..vzdy pred mrchu mi stuuupne no uvidime este mam presne 7 dni do mrchy vlastne 6 boteb jeden den pred mrchu uz spinim hoci teplotu mam este vysoko napr 37.1...
@miriamn76mam v pláne 11dpo ( v pondelok) teda ak budú príznaky.ak nie,tak počkám do M
@mausy21 mozem sa spitať ja som mala taky ruzovy na wc na papieri okolo 18.8a od vtedy nič čo to može byť
@miriamn76 ja som mala najpozitívnejší vo štvrtok a vecer este ten deň bola ovula.citila som ju.divne to bolo bo pozitívny bol už v utorok( ale kustik mu chýbal) takže rátam že som 5dpo.aj teplota mi to potvrdila že vtedy bola ovula...tento mesiac som mala mrte hlienu.az 5 dni..ale sa vlečú tie dni!este že ideme cez víkend preč,ze to zbehne rýchlo....ako dlho sa snažíte?
@mausy21 ja som toho názoru,ze keď je oplodnené vajíčko silné,tak mu nič nemôže prekaziť zahniezdenie... ani zemetrasenie...takže ak máš chuť tak hor sa do toho..ja osobne som momentálne total frigidus takže sa nejdem nutit do sexu.... 😀 manžel to musí pochopiť.ale keby chuť bola tak ju v sebe nepotlacam
Nechodila 12 dni uz som sa tesila ze rano budu dva tyzdne co meska tak sa otestujem a dnes sa jej uracilo . Tak mozeme zacat od zaciatku. .. aspo keby prsia mi za ten cas nepodrastli .... aj drahy mi hovori ty mas tehotenske oci isto budes tehotna ... no a takto to doslo ...

@mausy21 tak aspoň si ma trošku schladila🙂 😀 nevadi treba,bo ja hneď raz dva budem lietať v oblakoch..