icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

miriamn76
30. aug 2016

@eny81 ja som mala duchov asi na troch mamatestoch myslim ze boli aj dost dobre vidiet a mrcha mrchava aj tak dorazila

katiiik
30. aug 2016

baby, ja sa k Vam pridam, v sobotu idem testovat...to cakanie je hrozne..

miriamn76
30. aug 2016

@katiiik je na porazenie☺

eny81
30. aug 2016

@miriamn76 no to je na hlavu otras. Aj som sa cítila isto som tehotná. No a potom zrazu palica vybledla o cca tri dni. Tak som na fóre kde sa aspoň podporíme. Tak ja ešte ďaleko do ms mám.

miriamn76
30. aug 2016

@eny81 ja mam mat 7 ale v piatok uz skusim testnut 😀

eny81
30. aug 2016

@miriamn76 tak to je o chvíľu. Držím tuhooo palce.

miriamn76
30. aug 2016

@eny81 dakujem no bol by zazrak keby tam nieco bolo☺aj ked velmi velmi krasny

mausy21
30. aug 2016

@miriamn76
@eny81 a este mozno no je vecer hoci som 2 hodky nepila necikaka mozno nestaci.ksslem nato neriesim to ved uvidiiiim..testov nam dost...😆😆😆😆😆ale ked ja tak veeeelmi chcem

miriamn76
30. aug 2016

@mausy21 juj to ti verim aj ja som na tom tak isto

simisk
30. aug 2016

@miriamn76 mne tiez v juli mamatest duchoval,tak uz som ich viac nekupovala.Potom uz len Dr.Max a Pepino 👍

miriamn76
30. aug 2016

@simisk pepino budem skusat teraz prvy krat tak uvidim

lenka_vi1
30. aug 2016

@mausy21 no ty si uzas 🙂 takyto rychly spad s testami na vecer som necakala.... 🙂 ty este asi skoro testujes, ale pockaj este do terminu ms...sprav az v utorok... mna bolia tiez prsia len to je dost na prd ''priznak'' lebo mna bolia vzdy pred ms

mausy21
30. aug 2016

@lenka_vi1 no ved hovorim ja tak isto...neriesim...to som cela ja ťapa!!!a tak co uz.len nemam rada ked tu baby pisu ze skoda vyhodenych penazi tak skoro za testy...akoby by to bola zavratna polozka ty kokos...par eur

eny81
30. aug 2016

@mausy21 jasné chápem a podarí sa.

miriamn76
30. aug 2016

@mausy21 hej nie si sama vies kolko som ja uz vyhodila za testy😂😂😂 mala som doma vela ovulacnych a kazdy den som testovala a vedela som ze to nic neukaze no aj tak som musela😃😃😃😃o tehu testoch ani nevravim

mausy21
30. aug 2016

@miriamn76 ved to su tie veci.vidis otestovala som potvrdilo sa mi co som sj ocakavala a som spokojna...hi.ja tomu inofolicu verim ale ved uvidime

eny81
30. aug 2016

@mausy21 to ani ja nemám rada. Niekedy ten pocit prevalcuje a možno uspokojiť ten pocit ak nahodou?? Ked sa nepodarí tak čo?? Ide sa ďalej a nerozmýšľam tak intenzívne že čo ak sa podarilo.

miriamn76
30. aug 2016

@mausy21 no ja som tu na mk citala pribehy bab co vdaka nemu otehotneli hned v prvy mesiac tak uvidime to ma tak navnadilo ze buduce leto budem kocikovat😀

mausy21
30. aug 2016

@miriamn76 presne to iste...a este aj ta vestica do toho no konec..hi. ja bydem velmi sklamana ak to nevyyse tento mesiac zas.uz koncim som povedala aj mojmu.lebo som zufala stale dokola to isteeee.

mausy21
30. aug 2016

@miriamn76 a ja som tak velmi chcela maj bo aj mala aj mm su v maji

miriamn76
30. aug 2016

@mausy21 mimi budeme skusat aspon do konca roka nie som najmladsia no uz ziadne ovu testy ani vitaminy ak nam je sudene mat mimi tak sa podari

miriamn76
30. aug 2016

@mausy21 este nemas nic stratene ved kolke tu pisali ze uz mali potvrdene tehu od lekara a testy stale negativne. Za dva dni uz mozno bude aj nieco vidiet

mausy21
30. aug 2016

@miriamn76 ved ja viem ze este je sanca som dnes len 7dpo este nemusi byt ani uhniezdeneee..uz vodim jak nariekam mm zas ...musi to vyyyst jednoducho musi a budeme kocikovat!!!

miriamn76
30. aug 2016

@mausy21 tak presne budeme mysliet pozitivne☺☺☺☺

mausy21
30. aug 2016

@miriamn76 nic ine nam nezostava len veriiit ze aj nam ten inofolic zabral aj flirandol.prestala som fajcit zo dna na den...napchavam sa grepom aby bol super hlienik ocu potom zasa ananasom a vit.E a ak to nevyyyde juuuuj budem sa musiet zavriet do izby a tam vyhucat.pichaju ma vajecniiiky inak ako pred mrchu...toto mrcha nebude

nela1984
30. aug 2016

@mausy21 skoda ale nic to neznamena jo?klidek.joj maly chytil tu virozu co my tak grcka chudatko...prvy krat v zivote takto.to bude perna noc.

miriamn76
30. aug 2016

@mausy21 tak ti budem siiilno drzat prsteky aby to bolo tehu☺v piatok testneme☺

mausy21
30. aug 2016

@nela1984 ach malunky...aky je velky??ajmi sme to msli uz zopar krat som lietala z jednej izby do druhej na striedacku a potom ja.jasne pohoda...aj ked nan prikuukam ze ked vyschne co tam bude ale neriesim...este je cas.

mausy21
30. aug 2016

@miriamn76 jasaaan musime to dat baby
@nela1984 velmi po tom tuzim hadam ma pan božko ma este trochu rad a dopraje mi prexit vsetko to krasne co je s tym spojeneee..baby ja mam v robote pri sebe 2 tehotne kolegyne jedna sedi vedla mna a druha oproti viete aky to je pocit???!hruuuza pre mna

miriamn76
30. aug 2016

@mausy21 mojim dvom.kolegyniam sa tento mesiac narodili babenka a tretia caka v septembri presne viem aky to je pocit