icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

modrykoniar
31. aug 2016

ahojte baby, ani ja som nevydržala a urobila som si test. biely. a teraz že ho vyhodím a vidím tam slabulinku čiarku. možno sa mi len marí, ale.... mrcha ma prist buduci tyžden a dalsie testy doma nemám.... ak sa zadarilo asi sa zblaznim od šťastia 😀

mausy21
31. aug 2016

@lenka_vi1
@nela1984 baby ved ja viem že mi chcete dobre.len uz som to nezvladla hladiac zasa na ten test s /čiarkou.Ja som tak verila že to vyšlo..skutočne som mala pocit že sme to dali..ale neviem uz ked citim priznaky mrchy tak som z toho zuuufala.mozno z toho nakoniec bude tehu co vooobec ale vobec neverim.dnes som povedala mojmu ze podstupim bolestivu laparoskopiu aby som si bola ista ze ja som v poriadku.povedal ze nechce aby som tam sla.vraj sa dohodneme a pojde mozno na ten spermiogram.som mu povedala ze bude mat doma peklo pokazde ked dostanem.ze sa bude citit ohrozeny ako niekde v Syrii tiii chudaci kszdy mesiac ked dostanem..ak nezacne zo sebou nieco robit.uz nic nebudem pit kaslem navsetko.

babymaminka
31. aug 2016

@modrykoniar a kolko dpo si dnes 🙂?ja som si tak pri dcerke robila ja som tam.videla a nikto iny nie ja som to citila akosi uz pred testom a bola som len 6dpo takze test skoncil v kosi a o tyzden na dalsom kolajnice riadne 🙂 cize podla mna moznost urcite je 🙂 ja som.dnes 6ty dpo a uz by som testovala 🙂 🙂 🙂

lenka_vi1
31. aug 2016

@mausy21 vidiet ze sa ti chce z toho az plakat, sucitim s tebou, my 6. mesiac a nic a som z toho tiez velmi nestastna....ms ti stale neprisla tak mozno ti to vyslo, neboj, do utorka sa moze vsetko zmenit.

lenka_vi1
31. aug 2016

@mausy21 este som chcela napisat ze vela bab malo len ducha az po meskani ms...ja by som tomu inofolicu dost verila, vsak si sa ho napila viac nez dost.

modrykoniar
31. aug 2016

@babymaminka no som 8dpo, ja viem že je ešte skoro ale ja ho tam vidím 🙂 skusim testnut o 2 dni 🙂

mausy21
31. aug 2016

@lenka_vi1 ved to ze som ho pila jak trafena.aj vitamin E na uhniezdenie pred ovu zas grepove dzusy za 3 dc dzusu 2.5e ale jaslala som nato pekne kazdy den plus jeden grep aby bol super hlienik sby spermošky prezili...a teraz??likvidujem ananas bo vraj na uhniezdenie je dobra len duzina z ananasu...prestala som fajcit zo dna na den do vsetkeho sme naliali peniaze na tie kaslat ale ta viera ze to vyyyde lebo robis maximum preto a nakoniec nic????ja viem ze este nie je nic stratene..ale sme zeny a vieme to vyciiitit.mna tie prsia tak tlacia to je v poho bo pms kludne,ale spodok ma boli inak raz ma pichne v jedno potom zasa v druhom vajecniku nie je to taky klasicky tlak ako pred mrchu...ale no..psichika je svina...robi si co chce..ty si ux kolko dpo???nejdes testovat???

nela1984
31. aug 2016

@modrykoniar fotecku nepridas?

mausy21
31. aug 2016

@modrykoniar ahoj aj ja som dnes 8dpo a test cisty.daj foto testiku nech sa potesimee aspon tvojim ..drzim palce.aky test si robila,?

modrykoniar
31. aug 2016

mausy21,nela1984 test je rapid clear, ale je to slabulinke, to sa ani nedá odfotiť, skusim testnuť o dva dni 😀

nela1984
31. aug 2016

@mausy21 inak ja som tiez ficala na grep dzuse a ananase teraz....ja sa sledujem jak sibnuta.dnes mi pribudli minimalne tri priznaky.presne ako pri malom...som na nas fakt zvedava.uz sa to po vikende vykrystalizuje.dovtedy je zbytocne robit zavery

mausy21
31. aug 2016

@nela1984 a ake priznaky mas???

mausy21
31. aug 2016

@modrykoniar odfot normalne test uvidis ake zazraky mi dokazeme s testami...šup sem snim

babymaminka
31. aug 2016

@modrykoniar
Si ma normalne navnadila teraz poslem manzela kupit test 🙂 🙂 🙂 prinprvom.tehu mi tak.skoro.ukazalo takze ktovie 🙂 budem vyvolavat duchov 🙂 a to.si robila rano ci teraz? Pozeram ze uz mas jedno.dietatko ake stare ja uz som.aj zabudla po 4.5 roku ako testovat 🙂

babymaminka
31. aug 2016

Baby ktore testy su take najcitlivejsie ake kupujete?ja som pri.prvom tehu mala len 2kusy dr.max su tiez dobre?

nela1984
31. aug 2016

@mausy21 strasne vela bieleho hlienu takeho husteho, v podbrusku take akoby stipkanie...vcera bolelo na vajecnikoch a dnes len take jemnulinke neviem to opisat, oblieva ma pot a nasledne trasie zina ale chora sa necitim...ale mozno je to vsetko len pozostatok tej virozy neviem ale presne takto som sa citila pri malom tyzden po ovule.a prsia citlive ale tak inak taky pocit ako ked sa ti nalievaju mliekom take tlaky(jasne ze sa nenalievaju len je to podobny pocit ked som kojila)ale len obcas.a na dotyk su cittlive a to som za cely rok co mam cyklus nemala..ale mozno to bude fytosojou ktoru som brala tento cyklus..a som podozrivo kludna a citliva.vobec nie tiger v klietke ako zvyknem byt tyzden pred kramami

simisk
31. aug 2016

@modrykoniar mne tiez 8DPO vysli uz slabe kolajnicky 😉

modrykoniar
31. aug 2016

To sa neda odfotit len ked ho nahnem tak to vidim ak dobre vidim

mausy21
31. aug 2016

@nela1984 vaaau tak mozem ti povedat ze ak toto všetko maš si jasnaaa tehula.ten vyytok hovori za vsetko!!!juuuj keby to aspon tebe vyslo!!!mna bolia vajecniky sice inak ako pred mrchu..take pichanie raz v jrdnom potom v druhom no ale ktovie..a tie kriiiže uj to je hroza.mojenko držim ti palce...kedy testujes???uz by mohol byt duch aspon na tvojom

sweetrevenge
31. aug 2016

@mausy21 aj ja mam to pichanie v jednom a potom v druhom, nafuknute uz tyzden aj viac, cecky obrovské ale v nedelu mam dostat mrchu takze tiez uz vidim ze pride a nezadarilo :(

lenka_vi1
31. aug 2016

@mausy21 ja som 11dpo ale uz netestujem lebo priznaky nemam ziadne len prsia klasika pms. Takze jedine ze bude meskat 4-5 dni tak otestujem.

mausy21
31. aug 2016

@modrykoniar no nejaky tien tam vidiiim.bodaj by to teda bola druha ciarocka..drzim silno palce!!!!!

nela1984
31. aug 2016

@modrykoniar no neviiim.dost nekvalitna fotka.ale ked vidis, budem drzat palec nech tmavne

modrykoniar
31. aug 2016

@babymaminka moj malý má 17 mesiacov ale je velmi dobré dieťa, tak by sme dali aj druhé 😀 určite kup testík a rano skus, budeme spolu čakať 😀

mausy21
31. aug 2016

@sweetrevenge aj ja som od dnes nafuuknuta...och trafiii ma.a este si netestovala???boze baby obdivujem vasu trpezlivost..ha to nedokazem.

modrykoniar
31. aug 2016

@mausy21 no na tej fotke si to musím aj ja len predstaviť, ale v reali je to lepšie 😀

sweetrevenge
31. aug 2016

@mausy21 netestovala lebo vzdy ked hej tak prislo sklamanie, takto pride mrcha tiez sklamanie ale ked drzim ten test tak to uz je take ine pockam do nedele.

mausy21
31. aug 2016

@modrykoniar upravovala som ju a skusala aj negativ nieco sa mi tam mariiii

modrykoniar
31. aug 2016

@mausy21 tak to sme dve, aj mne sa marí 😀

nela1984
31. aug 2016

@mausy21 ha ha diiik ale radsej ma drz pri zemi...bo este sa nemusi udrzat ak sa tam aj daco deje...ja test najskor v pondelok(11dpo) aj keby bolo dalsich desat priznakov😀