Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
ja som nikdy nic nebrala a mam dve krasne deti o chvilu skoro pubertiakov 🙂 no uvazovala som o kys listovej a nepribera sa z toho??ja som pri oboch veeeeeeelmi pribrala pri dcere som mala ked som sla rodit 83kg a synovi 80kg takze nechcela by som byt ako slonica 😝 asi si budem davat na t trocha pozor
@vanda12345 No to veru neviem ci sa s toho pribera, apson ja o tom neviem a kedze ja mam problem z priberanim ani pocas tehotenstva som nejak extremne nepribrala mala som len 62kg. Tak mne by sa aj hodilo keby som pribrala pocas tohto tehotenstva 😀 😀
gerry22 cista provolacia tak to mas super brala by som taky metabolizmus no ja si musim davat sakra pozor uz roky sa stravujem pravidelne ako trocha to orusim jasne ale aj tk by som nechcela bytfakt ako slonica ale to aj mamka taka bola takze asi to je v genoch 😝
@vanda12345 nooo je to sakra take blbe , niekto nemoze pribrat aj keby co spravil a niekto zas si musi davat pozor aby nepribral, neni to fer.. 😀 😀 , ja sa uz aj trocha hanbim lebo som dost chuda neviem co mam robit, tak hadam tehu mu trosku pomoze pribrat a pokusim sa udrzat si vahu...napriklad aj moja mama je dost pribrata a vidis ja som chuducka ako lata 😀
gerry22 presne ako pises kazdy ma to co nechce ja ako nem tucna ale musim si davat bacha aby som nebola ale vraj aj tucna rit vie ocarit 🙄 ale nie je to tak zle a hlavne ye sme zdrave a ked budeme tehulky nebudeme toto riesit 🙂 az potom teda ja isto
No dievcata tento rok to uz hadam vyjde ☺ my uz coskoro dva roky snazenia a nic ☹
normab urcite dame aj ked my este sa len zacneme snazit
@vanda12345 tak drzim place nech to vyjde hned ☺
@vanda12345 no jasne. Komu sa uz mi chceme pacit. Jedine tak svojim manzelom🙂 tak ako pises hlavne nech sme zdrave a hlavne ked budeme tehulky ziadne obmedzovanie.
Baby, ktore sa strasne dlho snazite o babo, teraz som tak pozerala na MK diskusie rozneho typu a docitala som sa, ze aj ureaplazma sposobuje, ze zena nemoze otehotnie, ze to sposobuje neplodnost kym sa to neprelieci tak otehotnenie je sztasne minimalne a dokonca nemozne.
dakujem ja fakt tomu necham volny priebeh a verim ze to pride ani sa nenazdame🙂
gerry22 presne uz len nasim sa pacit ale podla mna je podstatnejsie byt sama so sebou spokojna🙂 inak aj preto nejaky cas muz odolaval ze takto sa strazim snazi m aby som vyzerala ako vyzeram ci sa mi chce do toho ale ked som to zvladala do teraz pojde to aj potom 🙂
ja si tu trocha pri vas ako neandrtalec pripadam nikdy som nic nemerala neriesila ani kedy ma MS prist ked sa mi zdalo ze nejak nebola spravila test a bolo🙂 a tak mam deti no trochen som sa obavala ze budem rodit ako jablon preto som si dala mirenu ale teraz sa tiez necham unasat tak a verim ze to bude ako ma byt 🙂
@vanda12345 tak to sme dve neandrtálkine ,lebo ani ja nemam sajnu ako treba meriat bazalnu teplotu, ako to treba vlastne sledovat 🙂 a vsetky veci okolo toho. Asi do svojich 20tich rokov som ani nevedela ani nesledovala kedy ma prist MS, jednoducho ked som citila ze mam krce uz som vedela ze pride mrcha. Ked som prvykrat otehotnela ani som netusila ako a kedy. Najlepsie je to tak ked to pride samo od seba, aj tak sa to neda ovplyvnit, Ja som proti vsetkym moznym zasahom, co sa tyka otehotnenia alebo nechceneho tehotenstva. Napriklad ja by som si nedala ani tu mirenu lebo by som sa bala ci by mi to telo prijalo alebo nie, mne kvoli tomu zomrela krstna mama. A jednak ani by som nebrala antikoncepciu, kedysi taketo veci nebolo a bolo dobre,jednoducho ked zena nechce otehotniet tak si s muzom davaju pozor a tak nemusia zasahovat. Prirodu neoklames 😀 😀
gerry22 beriem tvoj nzor na mirenu ale ja som otehotnela ako 18r v 19 sa narodina dcera a v 21r som mala 2 deti a ako som pisala manzel sa smial ze sa o mna obtrel a bola som tehotna pchat sa tabletkami som nem chcela tak preto mirena ako som stastna za deti su uzasne ale v tedy som to brala za naj moznost a teraz chcem babo 🙂 tak snad to bude tak ako ma byt vsetkym co snazilkujeme a chceme isto to pride 😕
@tinka881 dakujem radu 🙂 je to sice dobre ked sa da aj takymto sposobom zistit ci prebehla ovulacia, ale pre mna by to bolo obtazujuce, stale si to sledovat 😀 ja od kedy sa mi narodil syncek som na sebe zistila vela zmien aj mrcha mi chodi pravidelne ako hodiny a ovulaciu citim a presne viem kedy k nej dochadza. Akurat zajtra mam mat ovu a dnes uz citim mierne krce v podbrusku a v pravom vajecniku ma trosku picha. No a zajtra to budu krce ako keby som mala mrchu. Ja mavam dost silnu ovu takze neni mozne aby som ju prehliadla 😀 raz mi az praskol vajecnik pri ovulke to neprajem nikomu aka to vtedy bola bolest hned som utekala na gyndu.
@gigus akujem pekne 🙂 dufam ze mi to vyjde a ked nie tak nic sa nedeje skusame a snazilkujeme dalej 🙂 hmm chapala by som tomu ak by ovulacia prebehla, ale ovulaciu mam mat az zajtra, takze neviem cim je tym ruzovy vytok sposobeny, nikdy predtym som to nemala ani po pohlavnom styku a dokonca ani pocas ovu.
@vanda12345 Jasne nechcem aby si to chapala zle, ja ta za mirenu neodsudzujem ani nic podobne, to by som si nikdy nedovolila, u niektorych zien je to skratka nevyhnutne ako napr v tvojom pripade. Ja sa len bojim zit v tele s cudzim predmetom a aj naco by som to mala robit ked viem , ze ak by sme nechceli babo tak si dame na to bacha. Tak ty si si svoje uzila s detmi uz dost skoro ale aspon to mas za sebou a mas odrastene velke deti , mas sa s coho tesit ...a teraz po takom case si zas uzijes tie krasne chvile s malym babom. 😀
gerry22 ano ano presne pre mna to bola fajn volba lebo ako aj my sme si davali pzor teda nesnazili a vyslo to tak preto takto a vravela ak sa rozhodnem pre dalsie tak uz planovane 🙂 ano presne preto cem male ze si to uzijem

@vanda12345 Presne aj ja som toho isteho nazoru. Je zbytocne sa sledovat, alebo to prehanat z kadejakymi vitaminmi. Je to zbytocna strata casu aj penazi. Ked to ma prist tak to pride. Zbytocne sa niektore baby stresuju a tak je vsetko aj ovplyvnene psychikou. Ja akurat co uzivam je kyselina listova a nic viac.