Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@vanda12345 Mi sme si aj prve babo naplanovali , podarilo sa nam to na prvy sup, ale tentokrat nam to nevyslo na prvy sup ale nevadi, verim ze sa nam to vsetkym podari do konca roka. A hlavne co sa teba tyka, tak ja si myslim, ze ty s tym nebudes mat problem a ozaj ti to prajem , uvidis na prvy sup ti to vyjde, uz sa tesim kedy sem das pozitivny testik 😀 😀
gerry22 no teraz mam MS a to riadna zmena po tom co som tak dlho taku normal nemala takze moj kalendarik ukazal kedy plodne dni kedy ovulujem a tak ale naco sa tym riadit presne 2x ziaden problem preco by malo teraz aj ja sa na to tesim a o 2tyzdne na dovolenku tak ak sa nepodari doma mozno tam 😉
gerry22 tak ale aj tebe to isto vyjde ved co ked nie na prvy tak 2 ci 3 ved to snazenie nie je zle 😝
gigus moc drzim prsty aby to vyslo po tolko snazeny ale isto presne tak ako tato diskusia od teraz do vianoc to bude 🙂
gerry22 tak ako som pisala nikdy som sa nesledovala neriesila presne tak ri mojom muzovi sa teda casto bude snazilkovat 😉 a ty ako planujes
@vanda12345 pravdaze, hlavne je nech vsetko prebehne bezproblemovo, 😀
gerry22 verim ze vsetky co to chceme pride to ani sa nenazdame a vsetko bude ako ma byt vsetkym nam to prajem🙂 hlavne nech je vsetko tak ako ma a potom budeme statnymi zenami mamami 🙂
@vanda12345 nase planovanie uz prebehlo, teraz uz len cakat ako to dopadne, snazilovali sme sa asi tak 3krat no a zajtra by som mala mat ovulaciu, s tym ze sa nesledujem ale moja ovulacia da sama o sebe vediet lebo mam krcovite stavy a pichanie v podbrusku. Asi tolko k nasmu planovaniu.
gerry22 tak uz len nech to dopadne tak ako ma🙂 a ako chcete
@vanda12345 dakujem pekne, aj tebe tak isto vela sikovnych zubrienociek, nech vam to vyjde 😀 😀
gerry22 dakujem si mila vsetky ste tu mile a paci sa mi ako sa povzbudzujeme a prajeme je super ze je Mk no nie baby?? 🙂 a nech vsetkym vyjde preste ako chceme
Ahojte žienky, my sme sa teda s mojim manželom tiež rozhodli, že by nám bolo lepšie a krajšie trom. Snažili sme sa zatiaľ len prvýkrát, aj to neúspešne lebo sme plánovali a mali svadbu, potom sme boli letecky na svadobnej ceste, potom som chytila črevnú virózu 😀 .. no jednoducho stresy a choroba urobili svoje, takže len čo mi skončí mrška tak pokračujeme 😉 Držte palce, ja vám všetkým tiež držím palce, dáme to do Vianoc!!!! 🙂 🙂
@tinka881 ahoj tinka ,tak nahodou som narazila na tvoju strank najprv majovky a teraz septembrovky, mozem ti len napisat jednu vec,ked si raz otehotnela , to znamena ze tvoje telo uz otehotniet vie,cize tam by problem nemal byt, podla mna by si mala zrusit cely modry konik a uplne vypnut, zmenit myslienky a tesit sa napr z pocasia alebo len toho ze si s drahym a ka ti doktori nezistili daky problem,preco by si nemohla otehotniet tak by si sa mala vykaslat aj na celu folikulometriu,podla mna sa s tym zbytocne stresujes,,,odychni si,chod na dovolenku a uvidis ze otehotnies....drzi ti palce,,,,,a ak v tom prvom tehu sa nasiel nejaky problem,preco si a babatko prisla,tak ten si daj doporiadku, nie foli a take veci,bytocne sa stresujes,,,nezabudni na to, ze tvoje telo vie otehotneit,ten mechanizmus funguje,,tak netlac na pilu....Drzim ti palce a nechs a ti do septembra zadari
@lucinka511 dakujem za nazor.Este mi doktori nezistili kde je chyba.Na folikumetriu musim chodit,lebo beriem hormony.Ja vobec nestresujem,neviem preco si to myslis.Ani netlacim na pilu.To ze si tu pisem s babami je problem?preco by som mala zrusit mk?je to snad moja vec a vo vsetkom sa mylis.Ja o tebe nic neviem a ty tolko o mne....len nechapem preco pises len na moju osobu,ked je tu ovela viac bab,co dosli o babo a dalej sa snazia.
@tinka881 nechela som ta nejako urazit alebo sa ta dodtknut,ak sa stalo prepac ostatne prispevky som necitala,lebo sa mi nehcelo,nizsie som sa docitala.
ALe aj tak vam tu vsetkym drzim palce.
@gurags no tak ufam, ze nam to vyjde, ja som chcela aby mi to vyslo minuli mesiac aby sa dieta naroilo v marci, priblizne na manzelove narodeniny ale nevyslo nam to tak dufam, ze to vyjde tento mesiac bude mat o mesiac oneskoreny darcek 😀
Ja sice nechodim do prace, ale pracujem z domu a toto cakanie ma ubija a stale som popri praci na MK aby som sa dozvedela novinky aby mi poradili ked nieco neviem, no a tym sa ovplivnuje aj moja praca a objednavky. 😀
@vanda12345 dakujem aj ty si mila a dobre sa mi s tebou, pise. 😀 Je dobre ze niekto vymyslel MK, kde sa mozme navzajom povzbudzovat a radit si, napr pri prvom tehu som ani netusila ze MK existuje a ze je moznost takato sa podelit o snazilkovanie a o svoje skusenosti s tehu, aspon ked manzel je v robote mam si s kym o tom pokecat a zaroven sa poradit. 😀

@gerry22 niekedy ale sú prípady kedy ženy normálne menštrujú prvé 3 mesiace....držím palce 🙂