Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@mausy21 Ahoj.ja zase napr MS mavam stale 6 dni alebo niekedy aj 7 a tento ciklus som mala len 2,5 dna a dnes uz nemam vobec..
@michhaela no mne zas príde aj o 4-5 dní neskor nejak sa mi ovu posunula no nevadí snád to do konca roka dáme.
@mausy21 moja možo sa zadarilo a si tehu len počkaj to ms potom testuj držím palce.
@mausy21 nie nerobila ked dosla ms tak ma to preslo.ale zajtra skusim spravit ked do vecera nepride zase lebo 3 dni je umna divne
@miriamn76 ja som.dnes 8dpo a ruky svrbeli tak som.spravila pozri tiez tu belobu heh oddnes ma nenormalne bolia prsia mna neboleli 4.5 roka od predosleho tehu a krize dost sem tam podbrusko aky mas dc?
@babymaminka mam 25 dnovy 8 mam dostat mrchu este budem testovat mne to neda prsia ma bolia nie dako extra mna skor bradavky ale veeelmi
@mausy21
@miriamn76 baby prv som.tam aj ja nieco.videla ale neviem pri prvej dcerke som tiez videla a este som.bola len 12dpo nemohla som uz spat na bruchu manzel mi vravi nic tam nieje tak do kosa o tyzden uz bol duch ale manzel vzdy nevidel 🙂 sla som na gyndu ze nieco sa tam mihlo na sekundu a zrazu nic nevidi vysla som z gyndy sla kupit digibtest a ukazalo mi hned 2-3 na sone uvideli az v 6tom tyzdni.pritom ja som to vedela uz prvy tyzden...teraz neverim ze sa nam zadari na 1x duplom nie po vysadeni antiky...

🙂