Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@miriamn76 kusok pod tou mojou krivou ciarkou to vidiiim
@babymaminka dobre vidiiim???
@lenka_vi1 Myslim, ze je to len kys. listova + aktivator, mne hovoril lekar, ze 50 percent zien z genetickych dovodov nevie spravne aktivovat kyselinu listovu v tele, ale ze tento femibion obsahuje ten aktivator a tympadom je najucinnejsi. Beriem jednu denne a na mesiac je to cca 14-16 eur, podla lekarne.
@mausy21 no ja tiez to.vidim no nie stale ... idem urobit jeden tento.bol vcera potom pridam.foto ak nic testnem az v pondelok
baby neviete do kedy je krčok maternice otvorený po ovu na druhý den sa zavrie či ako je to
@mausy21 ja tam naznak vidím, ja som mala v prvý den meskania menzesu najprv biely test, nechala som ho na stole, aby som ukazala mužovi, ze nic nebude..ked som išla pre neho po asi 10minutach tak tam bol slabucky duch, ale nebrali sme to vážne, ved po 10min sa nemá výsledok brat do úvahy, na tretí den meskania ma kolegyna v práci donutila spravit si test a tiež najprv biely a az neskôr slabucka čiarka, az na 6den meskania som mala normálnu ciarku, takže skus za par dni, nechcem ti dávať falosne nadeje, ale ja to nejakým tretím okom vidím pozitivne 🙂

@vilma30 ahoj ja beriem inofolic a matersku kasicku mam aj caj na podporu plodnosti no to pijem tak nepravidelne