icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

nela1984
1. sep 2016

@mausy21 pockaj do pondelka😀

babymaminka
1. sep 2016

@renimac
@senselinka presne vzdy doobeda hnacka viem.ze to inak je aj predporodny jav ja uz teraz netestujem dosnazime sa lebo.manzel.sa uz asi citi ako väzen 🙂 v utorok odchadza do rakuska tak bud alebo lebo potom viem ze moja psychika na tom utrpi..

senselinka
1. sep 2016

@nivea777 zápcha prichadza neskor, hnacka je zas v zaciatkoch...
Presne ako pise @renimac

butterfly333
1. sep 2016

@renimac ja mám hnačku vždy v čase ovu.

mausy21
2. sep 2016

No tak dnes sla teplota zasa hore na 37.1...tak uvidiiime
@miriamn76
@babymaminka
@lenka_vi1
@nela1984

miriamn76
2. sep 2016

@mausy21 super tesim sa stebou mozno to predsa len vyslo☺

nela1984
2. sep 2016

@mausy21 no vidiiis super...test kedy robis?len sa pytam nenabadam;-D inak ja jdu za teboooouuuuu😀

mausy21
2. sep 2016

@nela1984 krasny grafiiiik supiš.neviem kedy testujem ale na mrchu sa teda necitim...len tie prsiaaaaa su hrozneeee.mozno az pondelok alebo nedelu.vsetkp zalezi od teploty
@miriamn76 zlato vobec sa necitim tehotna a ani tomu neverim..a ty ako???aj testujes teda???

miriamn76
2. sep 2016

@mausy21 nic tam neni a to som sa trapila smedom😁

nela1984
2. sep 2016

@mausy21 bodaj by ani neprisla.moc ty to prajem ale vies co?uz prosiiiim ta vydrz do tej nedele jo?a z ranneho a pekne na istotku...uz to bude jasne.bud alebo.teraz len tapas a stresikujes s tych tvojich neviditelnych duchov a isto ti to neprospieva....snad ma nemas za premusrelu ale chcem len dobre....my ideme dnes prec na tu chatu....ak by som sa neozyvala nemam signal..

nela1984
2. sep 2016

@nela1984 ti☹ boze aky preklep dalsi priznak tehu demencia😀 ale neeee.inak dalsim priznakom u nna vola brutal nespavost nocna ked som cakala maleho.tuto noc som nemohla oka zazmurit....

nela1984
2. sep 2016

@mausy21 este aj seba oznacim😀

@miriamn76 tak v pondelok dalsi?😀

miriamn76
2. sep 2016

@nela1984 a ked uz su priznaky nemalo by byt aj hcg? Ja som ztoho jelen😀stara koza a stale je nieco co neviem😀😀

miriamn76
2. sep 2016

@nela1984 neee v pondelok zajtra😆😆😆😆

miriamn76
2. sep 2016

@nela1984 ale to ja uz budem testovat len tak aj ked vim ze nic nebudeee no skoda neminut testy😆

nela1984
2. sep 2016

@miriamn76 moze byt... otazne ci test zachyti..skusat to vsak nejdem..uz som tu pisala ze za vela priznakov moze zvyseny progesteron🙂

mausy21
2. sep 2016

@miriamn76 vcera som sa aj ja nato pytala vraj to moze byt este estrigen a progesteron ci coto...😊😊myslels som si to iste ze len hcg.
@nela1984 no asi vydtzim lebo nic tam stale neni...a inak aj tak som zmierena ze to zasa nevyslo.inak v tomto cykle mam teplotu podozrivo niiizko..len raz som mala 37.3 a inak stale 37.1...zaujimave..no ved nechame sa uz prekvapit.ale myslim ze rebe by tedt uz ducha ukazal mohla di testnut.ja by som pri tolkych priznakoch nevydrzals netestovat.a inak este ma drzi ta vešica povedala ze do oktobra ak uz nie som vraj to ciiiti.uuraz jej vysiel uz tak mohlo by jej aj toto prijemnejsie vyyyst

nela1984
2. sep 2016

@mausy21 ja idem na istotu v pondelok uz to bude jasna ciarka alebo cista beloba.ducha sa mi na 8dpo isto nechce nahanat....ciarka zvykne byt najskor 3-4 dni po uhniezdeni.ak to bolo u mna na 6dpo tak sa neni kam ponahlat.inak ja by som asi skor bola netrpezlivejsia ak by to bolo bez priznakov..ja som v totalnom klidku.tiez nechapem...

nivea777
2. sep 2016

@mausy21 tolka radost zo zvysenej teploty .ja ked som vcera nasla na teplomere 37,2 tak šup do postele a vypotit to,cajiky,vitaminy...

mausy21
2. sep 2016

@nivea777 myslim BT teplotu zlatko

nivea777
2. sep 2016

@mausy21 hned rano som si merala ked som sa zobudila,este v posteli..

mausy21
2. sep 2016

@nela1984 no ved jasne ty si rozumies.ved drzime si palce aby nam to všetkym vyšlo..ale v seba neverim

nivea777
2. sep 2016

@mausy21 u mna to je divne lebo ja nikdy nemavam teplotu,iba ked som chora... ale potom som citala,ze v tehu je teplota do 37,5 v norme,tak som bola kludnejsia

mausy21
2. sep 2016

@nivea777 preco???naço si merias teplotu ked si tehu?asi si nerozumieme

mausy21
2. sep 2016

@nivea777 ty stale hovoris o telesnej a ja o bazalnej teplote..hi😆😆😆

nivea777
2. sep 2016

@mausy21 no uz som si precitala kde si tu BT meriate :D nezavidim :D kedze som nikdy BT neriesila tak som bola v tom,ze to je jedno kde si teplomer dam :D

nivea777
2. sep 2016

@mausy21 ale to o tej teplote co som citala v tehu plati na telesnu,tak som pokojnejsia.. aj ked mam pocit ze zas mi vyskocila :( a som v praci pri chorej kolegyni

lenka_vi1
2. sep 2016

@mausy21 no ked budes mat na teste // davaj rychlo vediet a fakt utekam kupit ten inofolic... chcela som az v nomebri kupit ale ked ti to vyjde nevydrzim cakat a kupujem hned. Teplotu mas super, mozno to bol len implantacny pokles.

anicka245
2. sep 2016

@vanda12345 my sme v juli zacali naostro, neverila som tomu, hlavne po citani v tejto teme a este v teme Do septembra to brusko dame, ale nam sa to podarilo na prvy krat...

mausy21
2. sep 2016

@lenka_vi1 jasne ze dam vediet neboooj...ale toho sa tak skoro nedočkas ani ja.moj je pripraveny ak to nevyyde ho objednavam na spermiogram v utorok.ale aspon to ze uz sa nevyhovara ze nikam nejde..juchuuu
@nivea777 no ved zavidet tedas nemas veru co.ale asi si nepatrila az k tym znazilkam co urobia aj nemozne..len aby to vyslo.kazda sme ina a kazda robi vsetko najlepsie ako len vie aby sa nam to podarilo.Zial nepatrime poniektore k tym co ani nevedia ako a su tehule.