Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@renimac
@senselinka presne vzdy doobeda hnacka viem.ze to inak je aj predporodny jav ja uz teraz netestujem dosnazime sa lebo.manzel.sa uz asi citi ako väzen 🙂 v utorok odchadza do rakuska tak bud alebo lebo potom viem ze moja psychika na tom utrpi..
No tak dnes sla teplota zasa hore na 37.1...tak uvidiiime
@miriamn76
@babymaminka
@lenka_vi1
@nela1984
@mausy21 bodaj by ani neprisla.moc ty to prajem ale vies co?uz prosiiiim ta vydrz do tej nedele jo?a z ranneho a pekne na istotku...uz to bude jasne.bud alebo.teraz len tapas a stresikujes s tych tvojich neviditelnych duchov a isto ti to neprospieva....snad ma nemas za premusrelu ale chcem len dobre....my ideme dnes prec na tu chatu....ak by som sa neozyvala nemam signal..
@miriamn76 vcera som sa aj ja nato pytala vraj to moze byt este estrigen a progesteron ci coto...😊😊myslels som si to iste ze len hcg.
@nela1984 no asi vydtzim lebo nic tam stale neni...a inak aj tak som zmierena ze to zasa nevyslo.inak v tomto cykle mam teplotu podozrivo niiizko..len raz som mala 37.3 a inak stale 37.1...zaujimave..no ved nechame sa uz prekvapit.ale myslim ze rebe by tedt uz ducha ukazal mohla di testnut.ja by som pri tolkych priznakoch nevydrzals netestovat.a inak este ma drzi ta vešica povedala ze do oktobra ak uz nie som vraj to ciiiti.uuraz jej vysiel uz tak mohlo by jej aj toto prijemnejsie vyyyst
@mausy21 ja idem na istotu v pondelok uz to bude jasna ciarka alebo cista beloba.ducha sa mi na 8dpo isto nechce nahanat....ciarka zvykne byt najskor 3-4 dni po uhniezdeni.ak to bolo u mna na 6dpo tak sa neni kam ponahlat.inak ja by som asi skor bola netrpezlivejsia ak by to bolo bez priznakov..ja som v totalnom klidku.tiez nechapem...
@vanda12345 my sme v juli zacali naostro, neverila som tomu, hlavne po citani v tejto teme a este v teme Do septembra to brusko dame, ale nam sa to podarilo na prvy krat...
@lenka_vi1 jasne ze dam vediet neboooj...ale toho sa tak skoro nedočkas ani ja.moj je pripraveny ak to nevyyde ho objednavam na spermiogram v utorok.ale aspon to ze uz sa nevyhovara ze nikam nejde..juchuuu
@nivea777 no ved zavidet tedas nemas veru co.ale asi si nepatrila az k tym znazilkam co urobia aj nemozne..len aby to vyslo.kazda sme ina a kazda robi vsetko najlepsie ako len vie aby sa nam to podarilo.Zial nepatrime poniektore k tym co ani nevedia ako a su tehule.

@mausy21 pockaj do pondelka😀