Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@kotatko1232 ja si myslim.iba ze sa boji sklamania ja to.do.nej hucim.uz dlhsie ale podla mna je to iste a ta radost by bola velka keby ho urobila 🙂
@miriamn76 myslim ze ani mne by to nedalo 🙂 ja si ho.uz asi kupim do zasoby 🙂 no keby aj dnes urobila hned jej to tam ukaze 🙂
@kotatko1232 ano teda v majcichove...myslim ze ani pohlavie si nemusim davat zistivat...uz mi ho povedala
@miriamn76
@babymaminka
@kotatko1232 nie baby ja vas pocuvam vsetky a z kazdej si nieco beriem...ved uvidim nehovorim ze ho nekupim...😆😆😆ale bojim sa este aby to z mrchou neodislo..v utorok ak mrcha nepride urobim digi😆😆😆😆
@babymaminka nič ešte nieje iste kým nepríde ms može sa stat všeličo.Kto nezažil nepochopí
@butterfly333 nemyslela som.to tak len ked caka na tobtak.dlho niekedy je to az na neuverenie potom pre toho cloveka a mrska v niektorych pripadoch aj pride a zena moze byt v tom 🙂 a ano ja som nezazila ale s vami vsetkymi drzim.kedze som po par rokoch od prveho porodu snazilka aj ja teraz 🙂
@babymaminka ja som to zažila 5x naposledy teraz v juni,preto už nikdy netestujem skor ako ked ms niekolko dní mešká.
@butterfly333 prist o jedno dietatko je dost nieto este 5x ja to pochopit samozrejme neviem niesom v tvojej kozi ale velmi ti drzim prsteky nech vam to vytuzene šťastie pride co najskvor kazdy kto po tom tuzime vieme ake to je to cakanie...
@miriamn76 kym nepride mrcha stale je nadej a ked nie ideme dalej aj mne dnes konci a od zajtra snazilkujem vcera som prvy caj alchemilku dnes jeden ale este dam jeden asi do stvrtka aspon na psychiku ze nieco robim tak my to dame ver tomu 🙂
@babymaminka dakujem velmi pekne. Nikomu to neprajem príst o dieta a ešte ked ho vidí ležat mŕtve na stole. Je ho tažke prekonat to. No verím že sa ešte jedno podarí.
@miriamn76 joj ty ved do 8 je este cas tak ale cykli mame rovnake aspon nie su take dlhe a nadej umiera posledna usmej sa 🙂
@vanda12345 daleko ale dojde skor uvidis😊skusim este v pondelok testnut nech vidim tu belobu este raz lebo buduci mesiac tam uz nebude😁😁😁

@babymaminka o tom digi som jej hovorila tiez ale zjavne pocuva iba koho chce 😯