Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
Aj my sme sa snazili prvy mesiac, no vyzera to, ze neuspesne. V pondelok mam dostat mrchu a dnes rano akesi ruzovkaste spinenie... Kocky, aj beriete nieco na zlepsenie kvality hlienu? Ja dom mala taky vodnaty, ale elasticky veru nebol.
@ejuska2586 aj ruzovy vytok zvykne byt priznak tehu.. ale samozrejme,ze nemusi..v podstate asi vsetko moze aj nemusi byt priznak :D aj hnacka aj zapcha su priznak :D aj ked ta boli podbrusko lebo sa roztahuje maternica,aj ked ta neboli podbrusko lebo neprichadza ms.. neskusala si test?
@ejuska2586 ahojik aj my sme tento mesiac sa snazili prvykrat tak cakam ci z toho nieco bude ja som mala hlien taky elasticky priesvitny dufam ze to.bolo ono
Aaaa je to tu.pochybnosti a tuzba testovat.bo priznaky dnes nie su take ako vcera.unava je brutalna ale nevolnost nie az taka a uz zacinam pochybovat...zajtra asi testnem..budem 10dpo....mozno vytriezviem a nic z toho nebude...
@nivea777 Testovala som v utorok a bol negativny. Pockam teraz, ci pride mrcha. Teploty mam zatial hore, tak uvidim...
@matik7 mala by som.mat o.tyzden.no kedze som.po vysadeni antiky ako.aj.pri prvom tehu tak moze sa to.aj zmenit no.uvidime 🙂
@mausy21 ten nas digi test sa tu teraz smejem.🙂 🙂 🙂 ten ti.ukaze to.po com v srdiecku tuzis 🙂
@mausy21 ja som si.ho robila presne pamatam okolo 13tej.hodiny ked som.vysla z gyndy nasratabze nic nevidia a na teste duchy 🙂
Nie budem az rano testovat.nechce sa mi uz.viem ze som tehotna ..citim to.rano dievcence testnem digi....

@matik7 inak ako prist to ani nem moze byt a ako sa vravi na dobre sa dlho caka ale uz aj tak stacilo a budeme tehulkovat 🙂