icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

vanda12345
15. júl 2016

gerry22 ani ja som netusila a tiez to tak vnimam ako ty, ze je to fajn:Aj mne sa s tebou fajn pise uz len nech neriesime kedy sa to poradi,ale aky priebeh a ako to znasame tesime 🙂

gerry22
15. júl 2016

@sinqopa Ahoj a vitam ta medzi nami snazilkami, zaroven ti aj gratulujem k zvazku manzelskemu, vela stastia, lasky a nech vam vasa laska vydrzi az do smrti 😀 , mi sa snazime uz tretikrat zatial neuspesne, Mala si dost rozbehany mesiac a z druhej strany choroba ovplivnila vsetko, to nevadi tentokrat vam to vyjde, prajem vela stastia v boji o snazilkovanie drzim prsteky 😀

gerry22
15. júl 2016

@vanda12345 jasne ja sa uz neviem dockat , kedy uz budem moct testovat. A bola by som rada keby sme mali dievcatko, kedze chlapceka uz mame. Ale ak bude chlapcek tak nevadi aj tak budeme radi a stastny 🙂

renimac
15. júl 2016

@lucinka511 ahoj, neda mi nezapojit sa 😀 . Ono, mas pravdu aj nemas. Suhlasim, ze niekedy tlacime na pilu a ze treba aj pauzu od MK. Na druhej strane mne osobne a viem aj o inych dievcatach, tu baby pomohli v najvacsich psychicky srackach viac ako ktokolvek z mojich blizkych. Preco? Lebo to chapu a moji blizki nie. Chce sa mi niekedy pri tychto teoriach kricat a to myslim vseobecne, lebo keby to tak naozaj bolo, deti uz davno mam. Prvy rok som ani netusila co je MK, meranie teploty a ovulacia ako taka. Bola som v pohode, dovolenky, wellness, konicky, atd. atd. To bolo pred 3 rokmi a do dnesneho dna deti nemam. Sme zdravi. Teraz je psychika nalomena, hlavne ked sme po 2,5 roku otehotneli a vzapati o dietatko prisli, spolu s jednym vajcovodom. Ako je teda mozne, ze som prvy rok neotehotnela i napriek absolutnej pohode? Mozno nahoda, a mozno to tak proste ma byt, lebo dieta pride vtedy, kedy uzna samo za vhodne! Len je to velmi bolestne, cele to cakanie. Neber to prosim osobne, ja len chcem poukazat na to, ze ludia, ktori si tymto nepresli, tomu nie vzdy rozumeju. Tak ako sa ja napr. nikdy nevcitim dokonale do cloveka, ktory ostal po nehode na vozicku. Lebo nie som v jeho kozi... PS: mna nezranuje ani tak fakt, ze MS kazdy mesiac pride, ale okolie ktore ma zranuje svojimi otazkami a radami, ktore nikam nevedu 😉. Oj, som sa rozpisala 😀 .

tinka881
autor
15. júl 2016

@renimac moja,presne si napisala,co som si myslela aj ja.nikto nas nepochopi,kto si tym neprejde.a tie otazky okolia?kedy budete kocikovat????strasne som rada,ze vas tu babule mam a ze sa tak podporujeme.neviem preco sa tak ta baba zamerala na mna a ze citala len moje prispevky.strasne divne.Nepoviem keby tu bola a napise svoj nazor,ale napise jednu somarinu a uz sa tu neobjavi Ani neviem ci sa snazi o dieta,ked sa tu objavila,neriesila ale seba ale mna,tak ma vytocili tie keci.A ty co noveho?

renimac
15. júl 2016

@tinka881 ona to podla mna nemyslela zle, tak ako vacsina ludi, len nespravnym sposobom. Ja sa mam dobre, teda snazim sa o to kazdy den 😉. A snad popri tom aj ten maly cloviecik pride 😉. Drzim ti palce, zlatko 🙂. Ozaj, ty si Martina? 😀 kludne odpis do IP ak nechces verejne 😉.

tinka881
autor
15. júl 2016

@renimac hej martina🙂aj ja by som chcela uz malinke vonave babatko.snad mi na genetike alebo hematologii nieco zistia.A priatel este na spermiogram ide.Tak uvidime.Ja sa este nemozem snazit.V lete idem na dovcu a snad po nej sa uz budeme moct snazit.aj beries nejake lieky?mne pomohol clostil,ten ti dr nedala?

renimac
15. júl 2016

@tinka881 sledujem Ta a velmi drzim palce 😉... vies co, ja uz nechcem nic brat. Mam pocit, ze za 3 roky stacilo. Toto leto si chcem konecne uzit a nemysliet na to. Potom sa uvidi 😉. A tesi ma, ja som tiez Martina 😀 😎 .

tinka881
autor
15. júl 2016

@renimac ja ta tiez sledujem,ale trosku ma to zmiatlo,lebo si do teraz nemala foto🙂aj ja si chcem leto uzit a vypnut.aj idete niekam na dovcu?

vanda12345
15. júl 2016

gerry22 tak tak tak ja po MS pomaly zacnem aj ked neviem ci moj manzel pojde na plne ule 😝 alebo bude este taky vies chlap chce - ale proste neviem ako sa bude hrnut ale ja to poriesim nem pustim ho 🙄

butterfly333
15. júl 2016

@renimac waaau aká kočka si 😉 😉 😉 😉 😉

gerry22
15. júl 2016

@vanda12345 no veru tak isto je to aj s mojim manzelom, ked sa to netyka rozmnozovania 😀 😀 tak dobre ze by ma nezjedol, alebo neviem ako to lepsie napisat ale chapeme sa 😀 aj vcera mu vravim mas povinnost rozmnozovaciu a moc sa do toho nehrnul , ale ja som mu nedala pokoja kym nebolo ako ma byt 😀 tak veru nepusti ho kym si nesplni rozmnozovaciu povinnost ja som si to tak nazvala 😀 😀

renimac
15. júl 2016

@butterfly333 dakujem moja 😉

renimac
15. júl 2016

@tinka881 asi nie, lebo som v skusobke, ale aspon predlzene vikendy 😉 a vy?

sinqopa
15. júl 2016

@gerry22 vďaka za milé privítanie 🙂 snáď sa všetko vydarí ako sa má a nie len mne. Budem informovať 😀

gerry22
15. júl 2016

@sinqopa 🙂 drzim palce, cakame na info, aj od teba. Ja sa uz neviem dockat kedy budem moct testnut...budem aj ja informovat o priebehu tak snad sa nam uz tentokrat zadarilo 🙂

vanda12345
16. júl 2016

gerry22 no vcera som hodila do plena ze ako ci to ozaj chce a tak tak ze ano asi ani nem bude treba pouzivat o nieco viac zenske zbrane 😉 uz nech skonci MS a zacneme doma pokracavat na dovci a bol by vv tom cert aby to nevyslo 😀

vanda12345
16. júl 2016

sinqopa tak vitaj medzi nami a snad nas ciel bude coskoro uspesne splneny 😉 drzim prsty

tinka881
autor
16. júl 2016

@renimac mozno chorvatsko.more vy mi urcite pomohlo.uz sme dlho neboli pri mori.dnes som mala krasne rano.Podla BT som mala ovu pred troma dnami tak uz cakat na mrchu.nechcem vyvolavacku.

senselinka
16. júl 2016

@vanda12345 len ti chcem poradit, ze ak odpisujes konkrétnej osobe, musis kliknut bud na odpovedz pod jej prispevkom, alebo dat pred jej nickom @ inak ju to neoznaci, vsimni si v prispevkoch, ze ked pisu tebe, tvoj nick je modry, ked odpisujes ty, ich nicky su cierne. A tebe tym padom chodia upozornenia, ze ti pisu, ale im od teba nie. To len taka rada, aby sa tu lepsie orientovalo v prispevkoch, ze su urcene konkretnej osobe 😉

renimac
16. júl 2016

@tinka881 tak nech Ti vsetko vyjde podla predstav 😉

vanda12345
16. júl 2016

senselinka @ dakujem za radu mile od teba 🙂

tinka881
autor
16. júl 2016

@vanda12345 najprv @ a potom meno

vanda12345
16. júl 2016

@tinka881 uz dam radsej odpovedz 😉

lenka_vi1
16. júl 2016

pridam sa k vam aj ja...pevne verim ze sa nam to do Vianoc podari

tinka881
autor
16. júl 2016

@lenka_vi1 ahoj.ako dlho sa snazite?

lenka_vi1
16. júl 2016

@tinka881 4 mesiace...a vy?

tinka881
autor
16. júl 2016

@lenka_vi1 my rok,pocas kt.som otehotnela 2x uz mame anjelikov.Aj beries nejake lieky,vitaminy?

gerry22
16. júl 2016

@vanda12345 tak je potom fajn, 🙂 a ty mas teraz este MS?. Mne dnes zacala ovulacia a je strasne bolestiva, cely den ma bolia krize, v podbrusku az som mi musela dat tabletku od bolesti lebo sa to uz nedalo vydrzat. Aspon viem ze ovulacia prebehla a snad sa zadari. 🙂 clovek ked to necaka tak vtedy to pride a ked caka ako blazon just napriek to tak nie je ako by clovek chcel. Ale musime mat pozitivne myslenie 😀

lenka_vi1
16. júl 2016

@tinka881 tak to mi je luto, snad sa coskoro podari so stastnym koncom....beriem len kyselinu listovu a premyslam nad alchemilkou, velmi si ju chvalia