Odporučte šikovného gynekológa pre otehotnenie po 35
Ahojte dievčatá.
Veľmi vás prosím odporučiť mi genykologa, ktorý/ra je fakt výnimočný/a, ktorý pomôže mi mať dieťa.
Mám 38 rokov ešte nemám deti, a strašne sa bojím toho, že čas rýchlo uteká. Moja doktorka len hovorí, že po 35 rokov už je to ťažší... Ale ako naschvál vedľa mňa kamošky, známy asi cca 7 žien porodili prvé deti po 35ke. Aj ja aj muž mali sme vyšetrenia, všetko je ok, ale stále nie som tahotna. Chcem nájsť doktora, ktorý nebude ľahostajne to brať, a ktoremu bude dôležité maximálne pomoc žene splniť jej sen.
Verím tomu, že sú ešte doktori, ktoré nie len pracujú podľa predpisov, ale podľa srdca.
Bratislava, Nitra, Nové Zámky, Komárno - sú preferovaný mesta. Ale kamkoľvek pôjdem za doktorom, ktorý mi pomôže.
Vopred ďakujem.
Nech muž skusi urológa Ladislava Slobodníka - https://www.postoj.sk/159010/urolog-neplodnost-...
@anonym_09d5c3 ďakujem, ale treba ešte niečo kontaktovať, keď má normálny spermogram?
@anonym_09d5c3 ďakujem, ale treba ešte niečo kontaktovať, keď má normálny spermogram?
@julia1811 Keď je chlap OK, mala si aj ty vyšetrenia? Zistili ti niečo? Prečítaj si článok. Ak žijete svoj život len tým, aby ste splodili dieťa, tak sa to práve kvôli psychickemu bloku nemusí stáť. Dajte tomu voľný priebeh.
@julia1811 Keď je chlap OK, mala si aj ty vyšetrenia? Zistili ti niečo? Prečítaj si článok. Ak žijete svoj život len tým, aby ste splodili dieťa, tak sa to práve kvôli psychickemu bloku nemusí stáť. Dajte tomu voľný priebeh.
@anonym_09d5c3 každý z nás mal vyšetrenie, všetko je ok, netlačíme na pílu vôbec, ale čas ide a nič sa nedeje
V tvojom pripade treba reprodukcnu kliniku, nie obycajneho gynekologa
zmenila by som mudr , možno skusila reprodukčnu kliniku
ja som prirodzene otehotnela po 40 s antikoncepciou - brušna viroza , nestihla sa vstrebat a učinkovat ako mala
mali ste aj genetické vyšetrenie? určite choďte do centra asistovanej reprodukcie, oni vám najlepšie poradia čo a ako
Aj my sme mali vsetky vysetrenia v poriadku, a napriek tomu sa nam nedarilo mat dieta. Pomohlo nam centrum reprodukcie a umele oplodnenie. Neviem co cakas od obycajneho gynekologa. Ked mate vysledky v poriadku, nema ti viac ako pomoct obycajny gynekolog. Pomoze ti jedine centrum reprodukcie a IUI, alebo IVF. A veeela penazi si priprav 😉. V tvojom veku uz necakaj na zazrok, cim skor sa objednajte do CR. Drzim palce

Nech muž skusi urológa Ladislava Slobodníka - https://www.postoj.sk/159010/urolog-neplodnost-...