icon

Opäť sa posnažíme ale až od (po) roku 2010

z.ubrienka
23. mar 2009

ahojte, mozno nie ze možno ale skôr určite je na takúto tému ešte skoro. Ale tak dúfam že nie som jediná ktorá by chcela mať bábätko až tak "neskôr"(tj, o 2-3-4a viac rokov), dúfam že nie som jediná ktorá takto plánuje do budúcna.. 😅 .. 😀

riana12
21. jún 2009

Zuzi, no na na ludia len zizaju, ked zistia, ako sa s tym strasne piplem. V mojom okoli len poumyvaju a hned robia...

nelynka
21. jún 2009

zuzi hej neskoro, pride okolod eviatej alebo desiatej lebo to robi nacierno vies?

zuzanockamt
21. jún 2009

nely ... nacierno 😕 😅
riana ... tak ja neviem, ja som tak z domu naucena pripravovat mäsko a MM tiez

nelynka
21. jún 2009

hej nacierno co je na tom??

riana12
21. jún 2009

No tak to ste pre moje okolie tiez zjav ako ja 😀.

Nely, nejak mi tie linky nefunguju, hodi ma to len na uvodnu stranku 😒

nelynka
21. jún 2009

riana tak neviem ako ti to mam poslat potom...

zuzanockamt
21. jún 2009

nely ... ved nic 😉 ... ani mne tie linky nefunguju 😕 ... tiez len uvodna stranka

riana12
21. jún 2009

Nely, abo si uloz foto do PC a posli nam v mailoch 😉

zuzanockamt
21. jún 2009

nasli sme na nete dom v meste za necelych 600 000 sk, je potrebna rekonstrukcia ... MM tam asi zajtra zavola a pojdeme asi omrknut, co je to zac ... okolie a tak

riana12
21. jún 2009

Zuzi 😕

zuzanockamt
21. jún 2009

riana ... to co? 😕 😅

nelynka
21. jún 2009

zuzi tak stake lepsie dat tomuto 700kc ako volat fekalku z prahy a dat jej 7000kc

nelynka
21. jún 2009

ide?

riana12
21. jún 2009

Zuzi, no to som sa divila, ze za tolko peniazkov, slusna suma (len teda je tam este potrebna rekonstrukcia 😒, kym nevidite, tak je tazke odhadnut, co este si to bude vyzadovat)

Nely, tak to uz funguje. Skus este tu druhu 😉

zuzanockamt
21. jún 2009

nely ... ved jasne ... to mas pravdu ... je to poriadny rozdiel 😉 ... idem aj ja skusit tie linky, ze co si to nakupila 😉

zuzanockamt
21. jún 2009

nely ... pekne satocky 🙂
riana ... no robila by sa rozsiahlejsia rekonstrukcia a stavalo by sa este navrchu podkrovie ... ale aj tak by to vyslo asi rovnako potom ako keby sme kupili trojizbak

nelynka
21. jún 2009

riana neviem ich najt asi ked si ich zarezervujem automaticky ich vymaze z inzeratov...takze neukazem, len fakt mailom..

riana12
21. jún 2009

Ale na zaciatok by ste uz mali nejake to byvanicko, nie? Na zaciatok by ste najnutnejsie veci urobili, nastahovali sa a potom by ste mohli postupne menej dolezite veci dorabat, nie? 😕

riana12
21. jún 2009

Nely, ved ked sa ti niekedy tie druhe podari ukazat, tak podari. Ked nie, nevadi 😉

zuzanockamt
21. jún 2009

riana ... tak daleko sa este nezamyslam ... len nas zaujala ta cena, tak to stoji za to ist omrknut 😉

riana12
21. jún 2009

Nely, inak tie saticky cierne su ake paradne. Jednoduche, ale super 😉

nelynka
21. jún 2009

dakujem, aj mne sa lubia a za tu cenu no nekup to 😀

riana12
21. jún 2009

Zuzi, ja som taka zrychlena 😀.

zuzanockamt
21. jún 2009

riana ... ja uz nie som taka nadsena hned ... treba vidiet najskor 😉

riana12
21. jún 2009

Aj toto ide uz v pohodke. Tieto druhe su okolo krku, vsak? Aj tieto su peknucke 😉