Opäť sa posnažíme ale až od (po) roku 2010
ahojte, mozno nie ze možno ale skôr určite je na takúto tému ešte skoro. Ale tak dúfam že nie som jediná ktorá by chcela mať bábätko až tak "neskôr"(tj, o 2-3-4a viac rokov), dúfam že nie som jediná ktorá takto plánuje do budúcna.. 😅 .. 😀
no az taky vyborny nie, ale co budeme hned utekat ku cvokarovi 😀 😀 😀
dnes tu budeme asi vo dvojici ... nikde nikoho 😕 😕 😕
Venuju sa polovickam 😉
No a ten vyborny napad - to malo byt, ze tu este chvilu podepkujeme a potom sa uvidi 🙂
no asi sa venuju ... ja este MM nemam doma, tak sa nemam komu venovat a ak aj doma je tak sa radsej venuje TV 😝
aaahojte 😀 😀 😀 😀
ahoj nely ... a kdeze si sa tulala??? 😀 😕
ahoj zuzi kade tade...
na UP , pak v prahe na navsteve..trosku vypnut 😀
no nazdo balerinky 😉
ahoj cipsuuus 😀
mne sa taaaaaaaaaaak oci zatvaraju som si chcela pospat ale drahy stale otravoval 😉 😉 😉 😝 😝 😝 😝 😀 😀 😀 😀
cau nelus 😉
cipsus aj ja uz pojdem pomalik do hajan..rano vstavam
jaaaj ides na ten pohovor,ze??Tak drzim vsetkych 20 paluchov 😉 😉 😉 😉
aj ja by som uz sla do hajan ale u nas je len osem hodin 😨 😨 😨 😨
jj ale to je len do agenturi nie konkretne za nejaku pracu ☹
ved mozno Ta potom odporucia nejakej firme 😉 😉 😉
ja zatra koncim uz o 14:45 😵 😵 😵 vzdy tak piatky koncime a je to super 😉 😉 😉 no som zvedava na roster co nam posle manazerka,dufam,ze pojdem do prace na buduci tyzden lebo v nasej firme clovek nikdy nevie 😖 😖 😖 😖 😖
cipsus bodaj by to tak bolo a bodaj by to vyslo 😠 ☹
nechaj sa prekvapit 😉 😉 😉 😉 😉
Joooj dnes som v meste videla takuuuuuuuu kraaaaaaaaaaaasnu detsku deku uuuplne jednoduchu bola bielucka s takou bielom potlacou a bola ozaj kraaaasna a stala iba 3 eura!!!!!!!!!!!!!!!!!joj mala som sto chuti si ju kupit 😅 😅 😅 😅 keby nebol so mnou drahy neviem neviem ci by som odolala 😅 😅 😅 😅
aj MM ide zajtra na pohovor, ale nedavam tomu nejaku nadej, lebo doteraz nic nevyslo 😝
zuzi tak drzim aj menzovi palce aaaale baby co ste take skepticke??Nejako bude nejako bolo 😉 😉 😉 😉
pozerame s drahym dokument o opickach a take su zlate a niektore take skaredeeee 😀 😀 😀 😀 😀 (a jednym ockom kukuckujem tu 😉 )
Na chvilu kuk.
Drzim aj Zuzkinmu muzikovi aj Nelynke moc palusicky 😉
cipsi ... ja som uz len skepticka a negativna...vsak riana 😀 😀 😀
zuzi to aj ja z toho si nic nerob..lenze ja vylozene pojdem robit uz cokolvek 😀
Zuzi, ja som este vacsi pesimista 😀 😀 A to mi volakedy mlady hovoril, ze som vecny optimista 😀. Ale to bolo pred dvoma rokmi 😔
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 🙂 😢
Nely, ten posledny smajlos je asi len omylom, vsakze? 😀 😀 😝
hej 😀 😀 😀
nely aka vyrehotana 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ok, suhlasim. vyborny napad 😀 😀