Opäť sa posnažíme ale až od (po) roku 2010
ahojte, mozno nie ze možno ale skôr určite je na takúto tému ešte skoro. Ale tak dúfam že nie som jediná ktorá by chcela mať bábätko až tak "neskôr"(tj, o 2-3-4a viac rokov), dúfam že nie som jediná ktorá takto plánuje do budúcna.. 😅 .. 😀
ahoj riana ... tak uz pekne domka? 😉
hej, doma, prave zacinam jest varene vajicka. zdalo sa mi to ako najrychlejsie jedlo 😅
a to ma nedostatocne vzdelanie alebo prilis vysoke..ved mu musia dat pri tom mnozstve uz cosi
ahoj riana
ja som akurat zosrotovala dve parky s horcicou, ale bez chlebika 🙂
ahojky Lea, ako sa mas?
Zuzi, aj ja srotujem parky/klobasky s horcicou bez chleba, bezne. nepamatam, kedy by som to jedla s chlebom 😅
ja ich mam najradsej s takym cerstvym chlebikom, ale nechcem zbytocne kalorie do seba tlacit 😉 😉 😉
ja som robila palacinky..ale cakam s nimi na mileho..cize takmer do polnoci 😅
dajte si aj za mna 🙂
riana..inac sa mam dobre..z dovolenky sme dosli a konecne som vsetko doprala...
mna este caka marcipanova milka 😵 😵 😵
Zuzi, ja bez chlebika, zasadne 😀 😅 😅. a veeela horcice. som horcicovy maniak 😅
Lea, mnaaam palacinky 😵
zuzi,ze marcipanova milka ale chleba nechces lebo nechces pchat zbytocne kalorie 😀 😀 😀 😀 😀 😀 si podarena,ze chleba nie ale milka ano 😀 😀 😀 😀 😀 😀
a to sa da uz kupit marcipanova milka? no teda..budem sa musiet popozerat po takej..
ja budem cez vikend robit marcipanovu tortu 😀 k tomu vyrociu 😝
cipsi ... co je na tom divne 😕 😕 😕 😕 😕 ... radsej si dam cokoladu,ked mam na nu chut a chleba ozeliem ... a dnes si zasluzim, lebo som jedla malo
lea ... na slovensku som marcipanovu milku nevidela este a v UK som len vynimocne zohnala nejaku milku ... nasi mi ju kupuju v polsku 😉
aha..no skusim sa zajtra v obchode pozriet..ked uz budem robit ten nakup..len zoznam musim spisat,tak ju tam pridam 😀
uz som vajka dopapala 😀 co tu milkujete? 😕
nie len mi prislo smiesne,ze nechcem pchat do seba kalorie vies??? 😀 😀 😀 😀 😀
aj my ideme dnes na nakup tak pozrem milku ked uz take chute robite 😝 😝 😝 😝 😝 😝
baby..ja ani neviem,co by som jedla..ale to bude tym,ze som mala chut na chipsi a nekupila som ich..ale zajtra budem musiet a budem spokojna 😀
leatea tak si odhryzni zo mna 😀 😀 😀 😀 😀
nezjedzte sa tu navzajom 😠 😀
riana 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😉 😉 😉 😉 😉 bud ticho lebo zjeme aj teba 😉 😉 😉 😀 😀 😀 😀 😀 😀
cipsi..na teba nemam chut..mne stacia pringles 😝
leate tak dik a ako vies,ze nie som pringels 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 cips je vseobecny nazov nie?? 😀 😀 😀 😀 😀 Dobre uz mi od unavy zasibava uz mi prisiel drahy tak mi ideme pa
Cipsi, mozno by osm bola vdacna 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
cipsi..no radsej budem verna svojej znacke..
ale ja som si myslela,ze ty budes skor slovakia cips 😀
riana..a co chutneho je na tebe? 😀
lea, na mne nie je chutne asi nic 😀 😀 mozno este stehienka mozte ugrilovat 😀 😀 😀
riana..no tak to sme dve take 😀 a ja miesto stehienok radsej kuracie prsia 😀 tie budu v nedelu na tu oslavu 🙂
aj ja mam strasne rada kuracie prska. neviem sa ich objest, pretoze vzdy ich inak urobim/-e 😉
tak ja sa tiez pripojim k fanusikom kuracich prs 🙂 ... najradsej mam na sladko ... s ovocim, syrom, smotanou alebo s vlasskymi orechami 😵 😵 😵

ahojte