icon

Oplodnenie - aké ste mali prvépríznaky?

opium29
16. máj 2021

Ahojte žienky, téma veľmi častá, no predsa. S priateľom sme začali pracovať na babätku, resp. skúšame šťastie len tak v rôznych častiach cyklu a dnes mám deň ovulácie a včera sme to dali naplno prvykrát takto počas plodnych dní. Dnes ma strašne od rana boli hlava, spím celý deň a picha ma v podbrušku celkom dosť.. Ako jasne že to je skoro ale neviete mi opísať nejake prvé znaky alebo hocičo čo ste zaregistrovali keď už ste mali napr. pozitivny test a pozerali sa na svoje pocity retrospektivne? Nejake príznaky a čo sa Vám dialo s telom. Chcem vedieť čo asi cca budem zažívať v prvých dňoch týždnoch už od oplodnenia uhniezďovania a všetkych tych ceremonii počas cestovania budúce dietka do maternice😂 Ďakujem veľmi pekne za Vaše komenty a zdielanie pocitov! Majte sa krásne.

leniel
•
16. máj 2021

osobne som necítila absolútne nič prvý mesiac. Test som si robila 5 dní po meškajúcej MS. jediný príznak, ktorý ma nahlodal v hútaní, či to len predsa nevyšlo bol, že keďže kojím, klesla mi v podstate hneď tvorba a dcérka pýtala mm oveľa častejšie ako predtým.

kiki68
•
16. máj 2021

U mna po tyzdni kovova pachut v ustach, prislo to a odislo. Ale tak nejak den alebo dva som to mala. Nic ine. Take to , ze grcacky zacalo od 7/8tt

leniel
•
16. máj 2021

@kiki68 presne. i ked ja mam do toho cely cas aj tu kovovu pachut v ustach 👎 prvý mesiac je ešte super, to ešte človek normálne funguje, a vládze. potom je to , aspoň u mňa, celkom horor :-/

kiki68
•
16. máj 2021

@leniel no od 7tt to bol taky level ako chemoterapia. Ked to muz videl ( on robi v onko vyskume) tak zalomil rukami, ze vyzeram naozaj ze zle. Najhorsie bolo, ze v 9tt dosli asi na navstevu na asi 4 hod a my sme to nechceli este povedat. Takze bol scenar, ze ako vyjdeme s pravdou von ked budem kazdych 10 min grcat do kybla. Nastastie som to nejako dala. Ale teda bol to masaker

mabenn
•
16. máj 2021

mne sa to ukázalo na váhe, štandardne pred menzesom som zvykla asi pol kila pribrať, zavodniť sa, ako som otehotnela mi naopak váha jemne klesla

miska992
•
16. máj 2021

@opium29 ja som.necitila nic. 2x neuspesne tehu- biochemicke, tak vtedy ma cca 10 dni po ovulacii zacali boliet prsia... po polroku sa podarilo zas a teraz som zacala mat priznaky v 5tt jemne bobolievanie prs co raz nie je a potom sa to vrati... inak nezvraciam, obcas mi je zle id zaludka ale to je tak vsetko. V tomto tehu som ani nechcela verit ze sa to podarilo, lebo som ozaj ze nic necitila

1mata
•
16. máj 2021

@opium29 mna strasne boleli prsia este pred tym ako som caka menzes a trva to uz tri mesiace. Tak isto kovova chut v ustach,ale to az ked mi cca 7dni meskala.

nevenka
•
16. máj 2021

@leniel aj mne sa toto stalo pri druhom dietatku, ale syn mal uz rok aj mesiac, tak som si nedostatok mlieka spajala aj s tym, ze celkovo menej papal uz, boli Vianoce a nejak som "zabudla", ze mi uz meskaju. Po novom roku mi to uz doplo a na teste kolajnice ako hrom 😅

kkovacovak
•
16. máj 2021

@opium29 ja som cítila že sa niečo deje cca týždeň po ovulacii. Mala som slabé ako keby menštruačné kŕče ale iné a trochu ma začali pobolievať prsia. To trvalo asi 4-5 dní. Potom zrazu týždeň nič. Potom extrémna bolesť pŕs. Nemohla som ani autom chodiť. Začalo mi pulzovať nonstop viečko a mala som kŕče v nohách. Začala som byť citlivá a často som plakala. Trpela som nespavosťou čo sa ma drží doteraz a vraj som vyzerala inak 🤷‍♀️ Až týždeň po termíne ms som mala pozitívny test. Do toho cca 8tt bolo len toto. Potom sa rozbiehali postupne nevoľnosti a čudné vône. Začalo to vajciami a mäsom. Teraz som 13tt a doteraz to nemôžem jesť. Smrdí mi priateľ, čisté prádlo a aj voda z cestovín....okrem iného 😄 Žijem len na suchom pečive, jogurtoch, zemiakoch a ryži. Doteraz nespím a nedokážem normálne fungovať. Ak počujem vetu "tehotenstvo nie je choroba" alebo "treba jesť vyvážene" tak mám chuť tú osobu zastreliť. Veľa šťastia 😄

meredithh
•
16. máj 2021

Mna oba razy zacali boliet prsia a mala som pocit, ze mam virozu, ale myslela som si, ze ved ide na mna menzes, vtedy ma prsia bolia, ale ten nedosiel a bol pozit test 🙂 a potom sa samozrejme rozbehli nevolnosti, zvracanie, vsetko mi smrdelo, vadilo, do potravin som nemohla chodit, strasna unava, zima, atd...

miska992
•
16. máj 2021

@kkovacovak ja som zacala 8tt cize este mi tie nevolnosti a zvracanie mozu prísť???🥶🤯🙊🙉

leniel
•
16. máj 2021

@miska992 ano; mne zacali presne v 8tt, a su den od dna horsie 🙄 (som v 9.tt)

snehulak77
•
16. máj 2021

Ja som mala zvýšenú teplotu. Neviem presne po koľkých dňoch, ale myslela som si, že korona 🙈 Bežne mam 36.5 alebo 8 (ale nemeram si bazalnu teplotu, takže to tak cca) a teraz furt 37.3, 37.5. Potom bol test pozitívny 😁

kkovacovak
•
16. máj 2021

@miska992 oooo áno 😄 tiež som sa tešila že mi nič nie je a potom zrazu karma 😄 vrátilo sa mi to aj s úrokmi a trpím doteraz

miska992
•
16. máj 2021

@leniel no obcas ma tak napina a je mi tazsie ale blinkať nechcem🤣

lorin29
•
16. máj 2021

@opium29 zrazu sa mi dvihla váha a bolesti prsníkov☺️

katarinka2290
•
17. máj 2021

@opium29 ja som mala 2 dni pred MS krce v bruchu,hnacky,nafuknute brucho ze som ledva rifle zapla, co vobec nemavam tak na dalsi den som si spravila test ze co ak a hned bolo vidno slabsiu ciarku.bolo to na 14ty den po ovulacii,tu som vedela kedy prebehla podla testu.Ms uz neprisla,pocity som mala stale ako keby mala prist,zacali boliet prsia a cca od 7tt mi zacalo byvat zle

hanka555
•
17. máj 2021

@opium29 ahojky, cca 5dni po potvrdenej ovulacii mi zacali akokeby slabe menzesove bolesti a trvalo az do terminu ms ktora uz neprisla..toto som nikdy predtým nemala

opium29
autor
•
17. máj 2021

Ďakujem kočky veľmi pekne za Vaše komenty. Dám vam vedieť kebyže to nahodó vyšlo na prvu 😁 bojim sa len ze si zacnem namyslat symptony 😅 A zelam Vam vsetkycm vsetko najkrajsie😍tehulky aby ste to zvladli vsetko uzasne a mamickam iba radosti s ratolesťami💕

zuzanka_35
•
17. máj 2021

Mala som chuť na sex

opium29
autor
•
18. máj 2021

@zuzanka_35 😂👏🏻

vanessa127654
•
20. máj 2025

Bola som na IUI 16.mája,už môže byť oplodnene alebo uhniezdene?Pobolieva ma trošku podbrusko ako pred MS