icon

Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?

julka82
19. apr 2013

Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂

petrlka
30. nov 2015

Ahojte dievcata... Uzivala som inofolik 1 mesiac ..Ms mi meskala 15 dni no na 16 den prisla velmi slaba a trvala iba 2 dni ..tehu testy som si robila 3 a negativne . tak neviem ci som niesom ..ale mam caste pochanie v podbrusku, bolia ma prsia po bokoch a tiez stale spim a priberam :D co si myslite ??k dr idem az o tyzden nakolko som v zahranici..mate podobnr skusenosti ? Dakujem za radu

luciferkax
7. dec 2015

Baby. ..brali ste Infolic jeden či dva sacky denne? Na.keramické píše jeden..ale je tam.malo kyseliny listovej..iba 200...ja mám tabletky 800..či môžem brať spolu?

eva0000
14. dec 2015

Ahojte, som tu nová. S manželom sa snažíme, ale zatiaľ nič. Doktor mi odporučil Inofolic, ale zároveň aj kyselinu listovú. Tak som oba začala užívať. Nemyslíte, že stačí Inofolic? Však obsahuje kyselinu listovú?

luckalucinka
16. dec 2015

@eva0000 ahoj. Aj mne doktor odporucil inofolic a popri tom beriem aj kyselinu listovu, vitamin c , omega 3 mastné kyseliny a vitamin e 200. Hovoril, ze je to dobre. Ze vsetko mozem brat. Cize určite mozes brat inofolic aj listovku. 🙂

xjanulkaax
16. dec 2015

Mne dr. povedala, ze jeden sacok je ako vyzivovy doplnok, dva sacky na liecbu.. brala som ho vsak 1,5 roka a mne osobne nepomohol, nakolko mam PCO a bola potrebna stimulacia clostylom..

ssstanka
19. dec 2015

Baby, my s mm sa snažíme už rok, od včera som si nasadila Inofolic a mužičkovi Folandrol, tak pevne veríme, že sa konečne zadari

janzi
3. jan 2016

Dievčatá prosím a ako dlho beriete Inofolic? Počas celého cyklu, čiže niekoľko mesiacov bez prestávky, alebo iba do ovulácie a potom prestávka??? Ja ho teraz beriem druhý mesiac, prvý mesiac som si dávala 2 vrecká denne do 20DC, čiže som vybrala dve balenia. Pijem aj Alchemilkový čaj do 15 DC a hneď prvý cyklus sa mi upravil na 28dní, čo som posledný rok mala rôzne od 29-35 dní.

lulua22
3. jan 2016

Ahoj, ja som uzivala inofolic kazdy den...vybrala som 3 balenia a trafili sme sa aj do ovulky a cakame babo 🙂 cyklus som mala pravidelny nemala som problemy....ale dlho sme sa snazili a nic a myslim si a aj som tomu verila ze inofolic pomoze a pomohol 🙂 drzim palce aby pomohol aj tebe 🙂

donamik
3. jan 2016

Neviem,ci vdaka nemu...ale skusali sme asi 3 mesiace a nic...a zacala som ho uzivat a na dalsi cyklus (od konca poslednej menstruacie) a dalsia menstruacia uz neprisla a na teste boli 2 ciarky 🙂. Cyklus som mala inak pravidelny, az na ten predposledny,ked neviem preco mi meskalo 2 tyzdne...

espana76
10. jan 2016

Ahojte ja mám s Inofolicom len tie najlepšie skúsenosti. Nemohla som otehotnieť niekoľko rokov, napokon aj vďaka Inofolicu sa mi to podarilo a teraz som v siedmom mesiaci. 🙂 Ja som síce napokon musela podstúpiť umelé oplodnenie, ale vďaka tomu, že som užívala Inofolic som mala odobratých 3 násobne viac zdravých vajíčok ako pri predchádzajúcich neúspešných pokusoch a vďaka tomu viem, že Inofolic naozaj funguje.

Keďže som ho užívala dlhodobo, zostalo mi doma ešte 2 a pol balenia, spolu 50 sáčkov, dátum expirácie do 10/2016, tak ak by ste mala niektorá záujem, môžem ich posunúť za 10 € za balenie, čiže spolu za 27 € vrátane poštovného, tak píšte do IP.

Prajem veľa šťastia všetkým snažilkám. 🙂

lula89
10. jan 2016

Ahojte, takže ja pridávam svoju skúsenosť s Inofolicom a môžem ho vrelo odporúčať, po 42 dňoch užívania jedného sáčku denne sa mi podarilo otehotnieť, takže určite má na tom zásluhu 😉 Manžel užíval tiež Folandrol po jednom sáčku, ak by ste mali niektorá záujem zostalo mi ešte 15 sáčkov plus 10 sáčkov Folandrol, dám všetko za 10 E, už aj s poštou.

ninus22
10. jan 2016

Ahojte baby. Nam sa sice zadarilo pomerne rychlo ale nic som nenechala na nahodu. V oktobri sme si povedali,ze si nebudeme davat pozor ,aj tak bolo. Asi sme sa netrafili do plodnych dni tak som dostala menzes. Hned po menzese som si ale nasadila inofolic a brala som 1-2 denne(ako kedy) a pred plodnymi dnami som pouzila ovu testy,ktore mi ovulaciu potvrdili a dalsi mesiac som uz ms nedostala 🙂 som v 8 tt 🙂 tak si myslim,ze ten Inofolic na tom moze mat urcitu zasluhu ;)

rushcca
15. jan 2016

Pridávam nie moc pozitívnu správu - vždy som mávala pravidelný 28-29 dňový cyklus.
Tento mesiac, keď som si začala dávať Inofolic, som mala ovuláciu na 20DC. Pritom ovulacne bolesti som mala už od 14DC a stále trvajú. Som z toho dosť nepríjemne prekvapená, lebo teraz budem mať ms zhruba 34DC prípadne aj neskôr.
Inofolic som su začala dávať kvôli nízkej sliznici maternice a dúfala som, že mi pomôže.

ericka78
25. jan 2016

Baby mate este daktora na predaj inofolic?🙂 ak ano rada ho odkupim. Moj email je erikavraboca@gmail.com

renimac
2. feb 2016

Napr. mne Inofolic nepomohol. Brala som ho 3 mesiace, rozhadzal mi cyklus, ktory som mala cely zivot ako hodinky a zacala som z neho priberat. Od vysky som mala vahu nemennu, stravu som nezmenila, pohyb rovnaky. Ako som ho vysadila, vaha bola do mesiaca dole. Ono, kazdej zabera nieco ine. Co funguje jednej, druhej vobec nemusi. Netreba sa upinat na to, ze trom kamoskam to pomohlo, pomoze aj mne. Mne doktor povedal, ze Inofolic je hlavne pre zeny s poruchami cyklu a tie som ja pred uzivanim Inofolicu nemala.

enika3
4. feb 2016

Predám zvyšok Inofolic - 32 vrecúšok, co je vyše 1 a pol balenia. Cena 17 eur plus poštovné 🙂

dlucy
4. feb 2016

Baby zacala som brat inofolic uz je to cez tyzden mate aj vy take ze pichanie vo vajecnikoch? Ja to mam od ovu a prechladnuta nie som. Boli ma v podbrusku aj krize. Tehu test neg. O 3 dni ma prist MS. Dakujem

majka2806
6. feb 2016

Ahojte žienky, viete mi prosím poradiť, už 2,5 roka sa smažíme o bábätko, skúsila som už rôzne hormonálne lieky, no na mňa to nezabralo, momentálne beriem metformin mesiac a 10 dni inofolic 2 sáčky, zatial som ok, nemam inzulínovu rezistenciu, ale mám Pcso, a veeelmi nepravidelnú menštruáciu, skoro žiadnu. Môžem brat metformin aj inofolic súčasne? Neovplyvňuje liek účinok inofolicu? Ďakujem 🙂

gabrielenka
15. feb 2016

ahojte už je to rok čo som vysadila HAK a odvtedy menštuáciu bez hormonálnych liekov ani nemám (Duphaston a všetky možné injekcie) ☹ Doktor mi zistil PCO a po hormonálnej liečbe, ktorá moc nepomohla lebo po liečbe mi menzes po vysadení liekov aj tak od decembra nedošiel ☹ ☹.......tak mi teraz odporučil INOFOLIC. Od augusta 2015 si už ani nedávame pozor lebo bábo by sme chceli.....tak dúfam že sa niečo polepší a že uvidím tie vytúžené dve čiaročky na teste 🙂 zatiaľ ste ma svojimi príspevkami veľmi potešili a povzbudili, že to nie je ešte stratené. Dúfam, že Vám čoskoro napíšem pozitívnu správu!!! 😉

marta66
16. feb 2016

baby posuvam 14 sackov 8€+postovne

airbag
18. feb 2016

Ahojte dievčatá my sme sa snažili o babo 10 mesiacov dr. mi odporučila inofolic mala som pravidelný cyklus.Inofolic som zacala užívať 2x denne aj počas menštruácie od 13.11 (asi 2x sa mi stalo ze som pozabudla) cyklus som mala aj naďalej rovnaký akurat sa mi tiez zdalo ze som pribrala...29.1. som si spravila testik a konecne vytúžené II po 2 mesiacoch užívania takze ja mozem len odporučiť za skúšku nic nedáte 😉

maciusko
19. feb 2016

Dobrý deň, ak má niekto záujem, mám na predaj neotvorený partnerský balíček Inofolic 20 vrecúšok + Folandrol 30 vrecúšok, exp 31.10.2016. My sme kúpili pre "istotu" lebo dcérku máme vďaka Inofolicu, ale teraz sme to ani nestihli využiť🙂 pôvodná cena 24,60€, ponúkam za 19€ + poštovné

sandy711
21. feb 2016

Ahoj babenky, my sme sa s manželom snažili cca 8 rokov o babatko, mali sme podstúpiť umele oplodnenie, no týždeň pred som ostala tehotná, bohužiaľ v 5.tyzdni som potratila. Odvtedy ubehli 2roky, zmenila gynekológicku a tá mi pri preventivke zistila syndróm polycystic.vajecniky. Našťastie ide o ľahší typ. Nasadila mi Inofolic 2x denne a Ladeevitu 1x denne. No a po 2 mesiacoch užívania som ostala tehotná, začínam 9.tyzden, vsetko je ok, inofolic uzivam naďalej. Mozem povedať, že mne inofolic zabral,konečne prežívam šťastne obdobie. Držím palčeky všetkým babenkam...

dejna31333
24. feb 2016

Ahojte dievcata surne by som potrebovala Inofolic iba lebo florandrol mame doma ale iba cele balenie.dakujem

agiagi
24. feb 2016
Používateľ agiagi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agiagi.

🙂

marikap18
28. feb 2016

Túto diskusiu som čítala asi pred 2 mesiacmi a hľadala som odpoveď, či naozaj Inofolic pomáha. Tak som ho začala užívať aj ja. Mám PCO na oboch vaječníkoch, dokonca už mám aj 4 ročného syna, ktorého sme splodili hneď 1. mesiac a bez liekov. Avšak, keď sme sa rozhodli pre 2. bábo, tak to nám už nešlo pár mesiacov. Lekár mi odporučil Inofolic, tak som si ho hneď kúpila, bolo to 4. januára tohoto roku a momentálne som v 6. týždni tehotenstva. Tak určite vrelo odporúčam.

katus32
7. mar 2016

Darujem balenie inofolic na rýchlu spotrebu, 3/2016

majkaajanik
10. mar 2016

Dievčatá čo je lepšie užívať femibion, alebo inofolic? Alebo obe zároveň? Ďakujem 🙂

klara12072014
11. mar 2016

Ahojte, chcem sa podelit, lepsie poradit o skusenost s Inofolicom. Snazime sa o babo a stale si kontrolujem ovu testy. Tie mi uz od 19.02 ukazuju stale nieco "pozitivne" - stale tam je ciarka, jeden den slabsia. druhy den silnejsia a zase nanovo. Mam teho priznaky, no uprimne, neviem ci to nie je len psychika. Citam velmi vela o vitaminoch, atd; tak som si kupila samotnu kyselinu listovu a snazila som sa zohnat aj samotny inozitol. Ako som vsak citala, tak Inofolic obsahuje obe zlozky; tak som si ho zacala vcera davat.. Chcem sa poradit. Treba ho zacat uzivat v presne nejaky den? Ake je odporucane davkovanie? Viacere pisete.ze 1-2 sacky denne..
Dakujem

lukra21
20. mar 2016

Mne zabral po dvoch baleniach (a to som uzivala podla odporucania lekara 20 dni, potom 20 dni pauza a znova dookola). Zvysne posledne balenie predam, je zo "stastnej varky" 🙂 😎 predomnou otehotnela kocka, predala mi zvysne balenie a po dvoch baleniach aj ja. posledne balenie predam za 10€ 🙂