icon

Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?

julka82
19. apr 2013

Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂

butterfly333
29. aug 2016

@snazilka19993 držím palce aby bolo všetko v poriadku

laskacik
29. aug 2016

@judit26 ja mam približne taku hmotnosť o par kil menej ale nič... vôbec a aj manžel folandrol a aj ešte kyselinu listovu som brala aj k tomu clestylbegyt a dufaston ale nejako nič... :( ale to som ja zas poznam jednu čo sa jej podarilo vďaka tomu... ale povedzme si uprimne aj 100 kg. žena môže mať menej tuku v oblasti podbruška ako 80kg žena napr. je vyššia a tak... podľa mna ten tuk v okoli pása a smerom nadol spôsobuje dosť veľa...

tinkaronko0710
30. aug 2016

ja som otehotnela vdaka duphastonu a kyseline listovej a je to. test pozitivny. takze ma cakaju vysetrenia a atd...

laskacik
31. aug 2016

@tinkaronko0710 tak to je super... ja už niekoľko rokov beriem dufaston a teraz mi ho ešte zvýšili ako myslím dávku a aj kyselinu beriem aj inofolic a nič neako... :( mňa zas s manželom čakajú vyšetrenia... :(

adkakov
31. aug 2016

Ahojte kocky, ak by ste mali záujem tak predám balíček pre snažilky za 20 eur: je v ňom nasledovné: Inofolic - ešte 17 sáčkov z 20 Kyselina listová - komplet balenie 100 kusov B complex - 90 tabliet zo 100 ovulacné testy - 10 kusov plus jeden grátis z Pepino ovulačných testov a teplomer na meranie bazálnej teploty - úplne nový, ani raz nepoužitý
- ja som si všetko nakúpila a keď som sa rozhodla že idem nato tak už som bola tehotná...tel kontakt 0911343064

lenka_vi1
4. sep 2016

baby mate na predaj 10 sackov inofolicu? Ak hej, napiste mi cenu a odkial ste... vdaka

mausy21
6. sep 2016

Ahojte...tak moja skusenost s inofolicom je len pozitivna a pre mna to je zaxrak.pomaly po dvoch rokoch neuspesneho snazenia som sa rozhodla este vyskusat toto.takze dve balenia jeden cyklus po 2x1 sacok...a hned sa zadarilo..takze len odporuuuučam.

snazilka19993
6. sep 2016

@mausy21 ahoj 🙂 ja tiez prvy cyklus som uzivala 2 balenia 2xdenne.. Ty si vedela presne ovu? Alebo ako ste sa snazili? Hned po ms alebo iba pocas ovulky?

mausy21
6. sep 2016

@snazilka19993 vedela som ovu.meriam bt a ovu testy robim..a sexovali sme kazdy druhy den od pozit ovu testu...a trafili sme sa aj do ovu..🙂

lilcek
8. sep 2016

Ja ho uzivam 3 den doktor povedal ze do dvoch mes by mal urcite pomoct tak sa modlim

lilcek
8. sep 2016

@mausy21 mne doktor odporucil 1 sacok mam radsej dva? Dufam ze pomoze uz neverim nicomu akosi

enkaaa
8. sep 2016

@lilcek ja som užívala Inofolic 3 mesiace....a o chvíľku rodím 🙂 síce ja som brala aj pilulky na úpravu ovulácie

lilcek
8. sep 2016

@tinkaronko0710 ked chcem otehotniet tak treba duphaston ja ho mam doma som ho uzivala v maji aby som tepotratila ale potratila som

zuzannaaa
8. sep 2016

@lilcek ahoj .. a tie lieky nemozes len tak braz bez predpisu ci ...

lilcek
8. sep 2016

@zuzannaaa ja som ich mala predpisane na udrziavanie ale som pitratila a zostali my

ikonica
8. sep 2016

brala som ho zatial dva cykly po jednom saciku.... ale len do ovulky... skratilo mi to prvy cyklus z priemernych 26-28 na 23 a ovu prisla skor cca na 10 dc namiesto 14dc... momentalne cakam ci sa zadarilo... momentalne som na 24dc a cca 13 dpo... na teste zatial nic.... a este jedna vec... mala som prvy krat jednodnove spinenie pred ms... doposial som to nemala nikdy.. vzdy sa mi ms rozjela v jeden den.. teraz to bol jeden den spienenia a na dalsi ms... pripisujem to prave inofolicu.. a este som tusim aj z neho pribrala 2 kg... brala som sucasne aj femibion a obcas aj macu.. a pila do ovulky alchemilku...

snazilka19993
8. sep 2016

@ikonica ahoj chcem sa opitat ze predtym si aky dlhy mala cyklus? Ja som zacala brat inofolic v auguste od 3dc a teraz som uz 30dc a zatial ms nikde.. Ja mam 30-33dnove cykli niekedy aj 28.. Preto sa pitam lebo ho beries u druhy cyklus.. A boleli ta vajecniky a podbrusko pocas uzivania ?

ikonica
8. sep 2016

predtym v priemere 26-28... raz za rok 24, 25.. ale prevazne tych 26-28... tak ma to prekvapilo ked to prislo tak skoro...
ano tie pocity v podbrusku mam.. ale tie som mala aj ked som ho nebrala, snazime sa cca od marca a stale som si myslela, ze uz to vyslo ked bolelo podbrusko aj prsia a nic z toho... ale tak u nas je asi hlavny problem byt v spravnom case na spravnom mieste... priatel ma blbu pracu a nie vzdy je doma ked treba 😀

enkaaa
8. sep 2016

@ikonica ak ti môžem poradiť, nesleduj plodné dni, len si to uživajte...mne tiež každí hovoril, že vtedy to príde keď to najmenej budem čakať...a veru ze je na tom niečo pravdy 😉

ikonica
8. sep 2016

@enkaaa ano vsade to citam, kazdy to hovori, ale nejde to nesledovat, ked mame na seba tak malo casu... okrem toho mam uz takmer 35 a nepridavaju mi na pohode ani velke stresy v praci... aj to moze byt pricina neuspechu...

crazy_girl1
8. sep 2016

Kočky, ahojte, Inofolic som zatiaľ neskúšala, užívam druhý mesiac Femibion, ktorý mi odporučila kamoška. Aký je v tom rozdiel? Ktorý je teda lepší, účinnejší?

ikonica
8. sep 2016

@crazy_girl1 femibion uzivam od marca.. niekedy nie kazdy den... inofolic aj femibion maju kys. listovu no inofolic ma menej... ale inofolic obsahuje aj inostitol, ktory napomaha tvorbe a zreniu vajicok, upravuje cyklus hlavne u zien s polycyst. vajecnikmi.... femibion zasa obsahuje aj ine vitaminy no nie inositol...

mausy21
8. sep 2016

@crazy_girl1 ja som pila femibion 3 mesiace a nic.inofolic jeden cyklus a bum...

ikonica
8. sep 2016

cize neda sa povedat ktory je lepsi ci ucinnejsi kedze nemaju rovnake zlozenie... inofolic mozes porovnavat napr s nosifolom - tiez obsahuje inositol ale aj ine vitaminy, ktore zas nenajdes v inofolicu

femibion skor sluzi na prevenciu vyvojovych vad plodu...

mausy21
8. sep 2016

@snazilka19993 zlato ano boleli ma vajecniky aj ovu bolesti boli silnejsie.a inak nato.aku vysoku teplotu mas mrcha nevyzera zeby chcels prist.inak poviem ti ze aj mne vyskakovala predosle cykli aj na 37.4 ale teraz vnie uplne rovna krivka 37.1 az doteraz stale..podla mna si tehula.prsia ta nebolia??vytok nemas toto boli jedine priznaky u mna...aj ak doterax su.

crazy_girl1
8. sep 2016

@ikonica ahaaa, to som nevedela. Z toho mi vychádza, že zrejme väčšiu účinnosť má Inofolic, keď obsahuje látky podporujúce tvorbu vajíčko, kým Femibion mi príde čisto ako prírodný liek s vitamínmi a kyselinou listovou. Či? Ak to nevyjde s Femibionom, prechádzam k Inofolicu. Môže sa začať užívať hneď po Femibione, či treba pauzu?

crazy_girl1
8. sep 2016

@mausy21 čiže odpoveď jasná... mám sa na Femibion vykašľať 🙂 😉

mausy21
8. sep 2016

@crazy_girl1 no ja by som urcite.po 2 rokoch snazenia som vyskusala esre inofolic a potom to vzdavan ak nic...a pozri...ale pila som 2x1 sacok nie 1x1....

mausy21
8. sep 2016

@crazy_girl1 teraz pijem femibion kvoli kyseline listovej

ikonica
8. sep 2016

@crazy_girl1 no ciste prirodny asi nie kedze ide o umele vitaminy v oboch pripravkoch... kazdopadne sa odporuca brat kys. listovu ako prevenciu vad plodu a ta je v oboch pripravkoch aj ked v inych mnozstvach... femibion obsahuje aj latku, kt. pomaha kys. listovu lepsie vstrebavat - niektori ludia s tym maju problem... napomaha znizovat homocystein, ktoreho vysoka hladina tiez moze robit problemy s plodnostou... ale najde sa tu vela mamiciek, kt. nebrali ziadne doplnky s kys. listovou a maju zdrave deti... treba mat pestru vyvazenu stravu...

mozes uzivat oba sucasne, prestavka medzi nimi nie je nutna...

ja este skusim keden cyklus brat od ms do ovu po 2 saciky inofolicu aj ked asi na prd ked priatel asi nebude v spravnom case doma, a ked to nevyjde, tak sa vybodnem na vsetky doplnky...