Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?
Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂
@ikonica každý liek je chémia, to viem, len predsa mi príde ten Femibion “prírodnejší“. Oki, ale nechám si poradiť. 😉
ešte môžte vyskúšať brať vitamin E - ja som brala 2x denne 400ku...mne to odporučala dr.
@crazy_girl1 nieco si precitaj o tom inofolicu... tiez obsahuje len 2 rozne vitaminy, ktore sa vyskytuju aj bezne v strave.. len tu je ten jeden vitamin inositol vo vacsom mnozstve, ktore nemas sancu ziskat zo stravy.. musela by si jest hooooodne veci, ktore ho obsahuju
@ikonica áno, naštudujem si to. Aj keď ja by som najradšej nebrala vôbec nič, ale ako prevencia a akási väčšia šanca k otehotneniu - beriem všetko, čo môže pomôcť 😉 🙂
inac lacnejsie vyjde ak si kupis inositol samostasne, napr od swansonu... a k tomu kys. listovu... navzajom si nejako pomahaju aby spravne fungovali.. inofolic je hodne predrazeny na to kolko a akych vitaminov obsahuje..
@ikonica vďaka za radu 🙂 Vidno, že už si v tom ako doma... Ako dlho sa snažíte?
@crazy_girl1 za skusku nic nedas..treba aj chlapa poriesit... vit. e, selen, zinok... ja som mojmu dala teraz folandrol... mozes skusit aj macu...
@ikonica to áno. Môj je čisto mäsový typ, zeleninu a ďalšie zdravé veci do neho len ťažko dostanem, takže je čas nasadiť mu nejaké vitamínky, nech si pomôžeme navzájom 🙂 😉
@crazy_girl1 my "len" od marca asi.... aj to par cyklov preslo bez snazenia kedze priatel nebol doma... prisiel prave ked bola ms, dokonala antikoncepcia.... 😀
@mausy21 u mna bolest prs su take iste ako pms takze v tom rozdiel nevidim jedine v tom,ze ma uz peknych 2 tyzdne v kuse bolia co u mna sa toto prejavuje min. 3-4 dni pred ms.. Teraz mam prekvapivo aj krasnu cistu plet,lebo väčšinou pred ms mam vyrazky jak v puberte.. Mam biely husty vytok ale ten trva tiez uz dake 2 tyzdne.. Vcera aj dnes som mala pocit ako keby uz uz,ale iba ten biely vytok.. A jemne ma pobolieva v lavom vajecniku a aj v podbrusku.. Dneska som 30dc a este som si myslela ze prvy cyklus nevyjde a aspon mi to upravy na 28.. Ale zatial nikde .. Predtym som mala 30-33 dc obcas aj 28-29.. Tak sa asi nic nezmenilo no zajtra uvidim ci dorazi alebo nie.. TEBE PRAJEM MORE ZDRAVIA A STASTICKA :*
@ikonica nesprávne načasovanie ☹ Ale uvidíš, nebude to dlho trvať... 😉 My v podstate tiež tak dlho, mala som vážny úraz, dlho sme sa nesnažili, tak až od júla tak vážnejšie... Sranda je, že som do minulého týždňa ani nevedela, kedy mám OVU, vždy som si myslela, že keď ma pobolieva podbruško atď... pritom test mi potvrdil úplne niečo iné 🙂 Tak snáď, už keď som teraz múdrejšia, tak sa trafíme.
@crazy_girl1 no v podstate ten jul sedi aj na nas, lebo priatel mal cele leto volno... v auguste sa nam podarilo dobre terminy vychytat, teraz len cakame ci sa zadarilo... ja testujem uz dlhsie, tak viem kedy je ovu.. aj podla hlienu, chuti na sex....
@ikonica ja seba akosi nevnímam alebo čo... nevedela som to podľa týchto príznakov zistiť, až digi OVU test pomohol. Vtedy som zistila, že ju mám posunutú.
INOFOLIC POMOZE LEN ZENAM ktoreé nemau važny problem a aj muži su v poriadku
ja osm Inofolic brala pol roka plno prachov do neho dala a nič! ešte horšie mi to urobilo na cyklus predlžilo mi ho takž e u nas nezabral škoda penazi som mohla šetrit radšej na vybavičku :p
@lilcek no piše š hlupost z dufastonu sa neoetehotnie ani nepomože k tomu a brat sa nemá len tak ako lentilky je to kentus celý dufatson a ma sa brat len po ovulaci!!! ak sa podá pred ovulaciou ZABLOKUJE lebo je to progesteron a ten sa tvori len po ovulacii! čiže pozor nato! a je na predpis
tak snad sa to podari... sledujem aj ine temy snaziliek a vzdy za potesim, ked tam uvidim novu tehulku, jej pozitivny test.. snad aj na nas raz dojde 😉 inac tentokrat sa citim asi najmenej tehotna od kedy sme sa zacali snazit... stale som mala pocit, ze uz je to tu...tento cyklus aj ked podmienky boli idealne, bojim sa uz aj dufat... ale v kutiku duse verim ze to vyslo.. prsia bolia aleto aj predtym aj cele dva tyzdne po ovulkach, aj podbrusko boli, aj mam obcas pocit na vracanie, ale to bude asi len stresom z prace... uvidime... este mi to nemeska... ked nedojde ms do pondelka, tak je tam nadej...
@ikonica to by ti bolo velmi rýchlo na vracanie :D mne bolo zle len od 6-7 týždna tehotenstva.... priznaky pri tehu su presne ako pred MS ťažko to spoznat a orzoznat veru...tak držim palce aby ste mali aj vy svoje uzličky
@ikonica inak, aj ja teraz necítim vôbec nič. Žiadne príznaky... predtým som uz pri pobolievaní pŕs alebo malej nevoľnosti myslela, že je tu, a nebolo! 🙂 Tak si držme päste, nech menzes budúci týždeň nechodí...
@ikonica a ako dlho sa snažite?? dlho??
@maminka1986 keď si Inofolic vysadila, hneď si otehotnela? Či pomohlo niečo iné? Ako dlho ste sa snažili?
@maminka1986 dakujem! my len od marca a tak viacej od jula ako som uz pisala... len priatel ide zas do prace daleko takze snazenie asi bude narusene 😒
@crazy_girl1 tak tak drzme si paluchy a ms nech dostane nejaka ina, co si babo nezela 😉
@crazy_girl1 hehe o kdeže ja som si prešla všeličim aj s manželom a otehotnela osm po IVF teda mimotelovom naštastie hned vyšiel vklad ja osm brala všetkooo možne inofolic dufatson-ten blokol ovulaciu vdaka "mudremu "doktorovi merala bazalnu cvičila hormonanĺnu jogu no des ked si pomylsim čo všetko ...manžel bral vitaminy od vymyslu sveta lebo nemal ok spermiogram-inak to si pošlite chlapov hned baby na spermiogram či su oni v poriadku a poto riešte seba ved si urobi dobre pritom a nič to nestoji a neboli to nei kao nas ženy! no muž bral poctivo všetko možne a ja som mala PCO polcysticke vaječniky čiže ovulacia len zriedka...snažili sme sa 4 roky
@ikonica hm to nie je vela...my 4 roky :P
@ikonica nechcem už vložky a tampóny minimálne 9 mesiacov ani vidieť 😉 🙂 Bude to tak ako má byť, ale ja verím, že iba šťastne. Aj si robíš testy, či počkáš tiež do dňa menzesu?
@maminka1986 tak to babenko je viac ako vytuzene... drzim päste, nech vsetko dopadne super. My sme boli na spermiograme aj na gynde, sme ok obaja, tak hádam to dlho nepotrvá. 😉
@crazy_girl1 hehe baby ja vas nechcem strašit ale potom ke dbude bábo je to o hubu ve duvidte .)))to nočne vstavanie i ked moj spi ukažkovo iba raz za noc sa budi no a pôrdo aaaaa hrozne a ta rana ako ma bolela medzi nohami no ako...ale stoji to zato ked sa malý na mna stale smejká užasný je prjame vám aby tse čim skor toehotneli!!!!! hlavne tomu verte a chlapov na spg pošlite a potom riešte seba baby to je doležite!
@crazy_girl1 tak super ked ste obaja ok to je dobre tak len čakat 🙂))no ano je vytužene už má 5 mesiacov takže už je všetko dobre .)))
@maminka1986 ja viem ze je to malo, ale ako pisem mam takmer 35 cize uz mam trosku menej casu ;) vysledok spermiogramu bude na dalsi tyzden 😉
@crazy_girl1 robim testy asi kazdy druhy den. mam ich kopec z ebayu.. som jak maniacka 😀
idem uz do hajan! majte sa pekne!
@maminka1986 to si píš. Ja sa mamičkovania neviem dočkať 🙂 😉 Ale nechcem nás ešte tlačiť do liečív, vitamínov, ďalších vyšetrení atď. Vek je akurát, základné testy vyšli ok, takže zatiaľ to necháme na prírodu. Jediné, čo beriem, je Femibion. A pôrodu sa vôbec nebojím, keď viem, aký úžasný bude výsledok!!! 😉 🙂

@mausy21 ešte mám na 2 týždne Femibion a potom končím a prejdem na Inofolic. Vieš mi poslať na to link do správy, ako to vyzerá, keď píšeš o sáčkoch... ĎAKUJEM ti vrúcne. 🙂