icon

Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?

julka82
19. apr 2013

Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂

crazy_girl1
8. sep 2016

@ikonica Dobrúúúú a neblázni. Však sa z toho testovania zblázniš! Len raz a poriadne aj s dvomi koľajnicami 🙂 😉

zuzanadringus
8. sep 2016

Neviem sice ci mne pomohol, no napisem svoju a kamaratkinu skusenost... Ja osobne som ho brala 2 mesiace... 1 balik 1x za den a 2 balik 2x za den + som si nejake sacky dokupila tu na MK... Dovtedy bezproblemova ms nikdy nemeskala... prvy mesiac mi meskala 10 dni - som vtedy po prvy x vedela, kedy mam ovulaciu (bolelo ma v podbrusku silnejsie ako pocas ms) ... Druhy mesiac meskala o nieco menej no predsa... Ovulacia bola po ms bolestiva.... Nakoniec som vysadila Inofolic, o babatko sme sa prestali snazit... a zrazu sa upravila aj ms na povodnych 28dni... Ked nastala ovulacia (samozrejme, ze zase bolestiva) tak sme to presne v ten den s manzelom robili- o babatko pokus nebol- a teraz som uz v 21 tyzdni tehotenstva... Takze neviem ci za to vdacim Inofolicu, no ostala som tehotna 😊 Co sa tyka kamaratky, jej dr. oznamil, ze velmi tazko otehotnie, ze ju budu musiet hormonmi "nastavit" dlho pred tym ako bude chciet otehotniet... Po svadbe chceli velmi babatko, ked sa im nedarilo, tak jej dr povedal o Inofolicu... brala ho takmer 5 mesiacov taktiez 2x denne + pila caj z alchemilky... a podarilo sa momentalne je v 17tt .... Drzim palce babenky k uspesnym // na testiku 😊 PS: Za skusku nic nedate, no niekedy (teda dost casto) je "blok" hlavne v tom, ze clovek po tom velmi tuzi...

nela1984
9. sep 2016

Mam nabeh na pco a prvy krat som otehotnela na druhy mesiac a druhy krat na prvu supu zakazdym som brala par mesiacov predtym inofilic aby sa mi nastartovali vajecniky ci to bola zasluha inofolicu sa uz nedozviem- nikdy som neskusala otehotniet bez inofolicu ale ja verim ze by sa nam tak skoro nepodarilo ak by som ho nebrala

lilcek
9. sep 2016

@maminka1986 ja sa len pytam lebo niekto tu pisak ze ho uziva aby otehotnel ja ho neuzivam

lilcek
9. sep 2016

@nela1984 a kazdy den ste ho uzivala teda lebo niektore ho len do ovulacie si davaju

nela1984
9. sep 2016

@lilcek len do ovulacie.jeden sacik denne

ikonica
9. sep 2016

@crazy_girl1 tak kolajnice nebudu... nadranom sa to spustilo... tak cesta snazenia pokracuje....

lilcek
9. sep 2016

@nela1984 a ked ho budem stale uzivat aj pocas ovu to vadi lebo mne nic take doktor nepovedal iba ze ho mam aspon 2 mes uzivat

nela1984
9. sep 2016

@lilcek urcite nevadi🙂

1234lubka
9. sep 2016

@lilcek nevadi mozes ho uzivat v kuse. Ja som brala dva sacky prvych 14dni, potom jeden. Financne narocne ale pomohlo, upravilo cyklus aj ovu som lepsie citila

crazy_girl1
9. sep 2016

@ikonica, nevadí, nič sa nedeje. Všetko bude tak ako má byť, ale bábenko určite príde 🙂 Držím päste.

zuzannaaa
9. sep 2016

baby prvy krat pocujem ze imofocil sa bere len do ovulky ...

ja ho berem od zaciatku ciklu az pokym sa mi neminie ......
preco sa cez ovulku nemusi brat ?

snazilka19993
9. sep 2016

Baby upravil cam hned prvy mesiac cyklus? V auguste som uzila od 3dc 2_ baliky 2x denne..pokusame sa o mimi a dneska som uz 31dc a ms nikde

ikonica
9. sep 2016

To ze sa berie len do ovulky vzniklo asi z toho, ze naco ti este po ovulke stimulovat vajecniky, ked ovulka uz nastala... Ale ja skusim brat teraz dva saciky a aj po ovule... Sice mi to zozere kopu prachov, ale este toto skusim a pak sa uz na doplnky vykaslem...

snazilka19993
9. sep 2016

@ikonica mne dr. povedala ze cely mesiac bez prestania.. Zeby to mihlo ovpilnit? .. Cca 1 a pol tyzdna uz ho neuzivam lebo cak na ms a znova zacnem

maminka1986
9. sep 2016

@lilcek jaj tak prepáč ja že ho bereš ...lebo on blokuje ovu ke sa poda pred ovu je to progesterin..

maminka1986
9. sep 2016

@ikonica no veru 35 je najvyšší čas už lrbo už po 35 to ide dolu vodou...

maminka1986
9. sep 2016

@crazy_girl1 no ak máš do 30 rokov je to v pohode ak maš 30 a viac netreba dlho čakat na zázraky... ja so, začinala v 26 a už ked sme išli do car mi povedali že najvyšší čas lebo potom už klesa kvalita vajičok....
no porid sko kto kolegyni tahali klieštami nič moc teda a ja uzka hrozne takže nastrih po stehno otras a to hojrnie je najhoršie...tak vela šťastiaa

crazy_girl1
9. sep 2016

@maminka1986 ďakujem. Verím, že pôrod nie je jednoduchý, každá žena ho prežije inak... Treba však myslieť pozitívne a zdravé bábo stojí za tú námahu. Pred mesiacom som oslávila 30, ale som zdravá a verím, že tehu čoskoro príde...

lilcek
9. sep 2016

@maminka1986 nir nie bez odp.by som nebrala

lienocka1988
9. sep 2016

@snazilka19993 ...ja som na tom uuuuplne rovnako ako ty so vsetkym co pises a aj dnes 30dc....snad nam to teda vyslo

snazilka19993
9. sep 2016

@lienocka1988 no aspon niesom sama..uz si pripadam jak taka blbka 😀 no drzim nam silno palce snad sa uz nedostavi.. Vies ja som cakala stym,ze ked prvy cyklus neotehotniem z inofolicu tak aspon mi napravy ten cyklus z 30-32 na 28-29 .. Ale zatial nic.. Mierne bolesti som citila rano ale presli..skor take chvilkove.. Som si myslela ze som dostala tak rychlo som utekala na wc a iba biely husty vytok .. Bez svrbenia ci zapachu .. Neviem BT mam 37,3 na ms to nevyzera ale necham sa prekvapit..ak sa nedostavi a testy co planujem zajtra kupit vyjdu negativne tak pondelok letim na gyndu nech sa pozrie co sa deje..

ikonica
9. sep 2016

inac... ja som zvykla brat inofolic pred spanim a mam pocit ze sa mi po nom lepsie spalo... ale zasa mala som aj nejaky tlak ci bolest na zaludku ked som ho brala... nemali ste podobne priznaky?

snazilka19993
9. sep 2016

@ikonica ahoj tak mne tazkosti nerobil vobec mozno len ma prehnal asi 2 dni ale ci to bolo z toho to neviem lebo som ho neprestala uzivat .. Ja som brala 2x denne rano a vecer .. Zacala som od 3 dc a uz od 5-6dc som zacala pocitovat take mensie bolesti vo vajecnikoch a potom mozno a tyzden aj prsia .. Tak neviem

ikonica
9. sep 2016

@snazilka19993 no ja som zvedava ci sa ti zadarilo a drzim paluchy nech to tak je... asi treba fakt brat 2saciky cely mesiac... len ja sa bojim, lebo mam bezproblemove pravidelne cykly, tak ci mi ich totalne nerozbije, ked minuly mesiac to prislo na 24. den a teraz na 25... aby mi to potom zasa nenatiahlo na 30...

lienocka1988
9. sep 2016

@snazilka19993 tiez som ocakavala skratenie cyklu na 28. Cykly mam tiez 30az 33 tak son zvedava ako to dopadne Inofolic beriem prvy mesiac. A prvykrat som citila silnejsie pichanie v lavom vajecniku ako pred MS a to bolo 6 a 7den DPO a potom to prestalo ....ja uz neviem co mam ocakavat....zatial netestujem snad par dni este vydrzim ...BT mam 37

snazilka19993
9. sep 2016

@lienocka1988 ty si uplne moj pripad ale mne vysli 2x pekne pozitivne testy 🙂 ale zas neviem ci sa zadarilo lebo my sme to skusali posledny den ms a 2 dni po.. A o 2 tyzdne som si nasla dve // .. Tak neviem teda co ocakavat

snazilka19993
9. sep 2016

@ikonica no tak uvidime ale kazdopadne dam vam vediet.. Ja si to prajem strasne ..ale aj vam kazdej jednej..co vsetko sme preto schopne robit .. To je neuveritelne

pajara
10. sep 2016

ahojte, moj prispevok nebude o inofolicu ale o vitexe , kazdopadne malo by to mat rovnake ucinky, tot moja skusenost, som tu citala ze babam sa toto stalo s inofolicom: z jedneho portalu som si objednala vitex jahnaci tbl 90 ks na odporucania tu na fore, kvoli spineniu pred menzesom a po a teda kvoli dlhemu krvacaniu cca 14 dni.
Skusenost je takato: zlepsila sa mi plet, tehotna zatial niesom ale tento mesiac mrcha nedorazila, uz je to 34 dni od poslednej(inak som vzdy mavala 25-28). Testy dva, oba negativne. Objavilo sa iba spinenie velmi slabe. Rozmyslam s nim seknut, mate niektora podobnu skusenost?
Chcela som ist na odbery kvoli hormonalnemu profilu tento mesiac ale kvoli meskajucej mrche to nevyzera zatial

lenka_vi1
10. sep 2016

baby kolko stoji ten inofolic? Nezvysilo sa vam niektorej 10 sackov?