Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?
Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂
ja som prve balenie kupila v lekarni za nenormalnych 19 eciek... dalsie uz na pilulke spolu s folandrolom - partnersky balicek za 24,6... aj teraz si objednam odtial.. nad 15 eur neplatis postovne a velmi rychlo to mas doma..
baby nerozhadzal vam tento inofolic cyklus? ze ms meska, testy negativne alebo takto podobne?
Ja nechapem tiez.. Testy aj digi negativny a dneska som uz 32dc a ms nikde.. Nikdy som nemala dlhsi cyklus ako 28-32 .. Nechapem
@snazilka19993 a vieš kedy si mala ovu??aj ja mávam cyklus 30-31 no dnes som31dc no viem že ovu bola neskor tak aj ms bude meškat.
@butterfly333 robila si si ovu testy? Ja neviem presne kedy som mala ale pred cca 2 tyzdnami ma straaasne moc pichalo v lavom vajecniku..tak to bolo asi to :/
@snazilka19993 no robila no len do 14dc a vtedy ovu nebola testy negat,viac testov som nemala to som len náhodne zmerala rano Bt na 20dc a bola 36,7 to je moja predovulačná,na 21dc sme išli na chatu pilo sa tak som nemerala no na další den 22dc som zmerala a bola 37,0 tak asi ovu prebehla tento týžden som nemerala lebo som vstávala do práce o 4h.
@butterfly333 aha chapem ale mna trosku aj ten pozitivny test zaskocil :/
@snazilka19993 mala si tehu pozit??
@butterfly333 kukk
@snazilka19993 jeeeej supeeeer.. gratulujem a drzim paluchy nech pekne tmavne 🙂 🙂 🙂
@snazilka19993 ved su pekné to si kedy robila
@butterfly333 pred 2 tyzdnami.. Vcera som skusila digi a ten bol negativny..ms som stale nedostala
@snazilka19993 ...tak mne dnes MS predsa len prišla....ochh :( takže ideme ďalej aj s inofolicom
@lienocka1988 draha to mi je strasne luto... Baby v inej diskusii pisu ze sa mi mohla posunut ovulka a tym padom aj ms.. Ale stale verim ze to tak nieje.. A tentoraz to uz bude to vytuzene :( ..strasne som sklamana..
@lienocka1988 este som sa ta zabudla opitat ze prsia ta nezacali boliet hned po uzivani cca tyzden?.. Mne ms skoncil v auguste a uz o tyzden som zacala pocitovat o5 bolesti prs..
caute zienky prosim o radu...vcera aj prevcerom som mala taky natahovaci priesvitny hlien...inofolic beriem uz druhy mesiac...s priatelom sa snazime o babatko...no zatial nic...dnes ma bolia vajecniky a sem tam aj v podbrusku picha...celu noc som nemohla zaspat stale som sa len prehadzovala.. :/ ten hlien znamena ze je ovulacia alebo ako?
@snazilka19993 nie nie mňa začali prsia bolieť hneď po skončení ovu. asi druhý deň po.....držím ti prsty aby ti to dopadlo podľa očakávania. Ja verím, že raz sa to predsa len musí podariť 😀
@buckeye mne je to jasné, že z b vitamínov ako takých sa nepriberá ale z toho že nám viac chutí jesť. 🙂
Ja uzivam druhy tyzden a prosim boha az to vide uz
@lienocka1988 tak ja o5 duchujem 😀😀😀😀😀
@snazilka19993 ....ale veď to je skvelé 😀 čo by som ja dala za ducha 😀 bodaj by ti ta MS neprišla....ja som si práve objednala 60ks inofolicu 🙂
@lienocka1988 vcera vecer som zacala pocitovat bolesti ako pred ms a tak som si povedala ze dneska rano uz urcite..a nic z toho este som si namerala BT 37,3 .. Dneska som uz 35dc .. Nechapem :/ take dlhe cykly som uz daaaaavno nemala.. Moj najdlhdi cyklus bol 35dnovy ale hned z rana ma prekvapil a teraz nic :/ .. Bodaj by si mala pravdu a ale len v pripade ze som tehu,ak niesom tak nech uz dorazi lebo ma uz slach trafi.. Ja som vdaka bohu nikdy nemala problemy s ms..kolko x som bola nahnevana ze nikdy nevynecha a tak..ved vies ako su natom snazilky 😀😀😀😀 .. Ale teraz v auguste som uzila 2 balenia inofolicu,snazilkovali sme posledny den ms,den po.. Potom cely mesiac sme natom boli tak ze to nebudene silit .. Tak neviem :/
@kikusa23 preco to neriesis s doktorom? Myslim,ze gynekolog ti skor vysletli a pomoze akp zeny na fore🙂 Drzim palce,aby si co najskor otehotnela😃
@kikusa23 ahoj ..... zena moze mat dve ovulacie v jednom cikle ale to je zrietkave .... ak to tak je alebo si to myslis a nevies si to nijako potvrdit .... skus ovulacne testy v tvojom pripade si ich skus kupit viac .... testuj tie dni co si pisala na 18 dc a 33 mozes plus minus par dni pread a po a bazalnu teplotu .... ak sa ti to potvrdi zajdi za lekarom a ostatne ti uz povie on ....

@lenka_vi1 ja som platila u doktor a 13.50; v lekarni je zevraj drahsi