icon

Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?

julka82
19. apr 2013

Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂

happymia
19. sep 2016

@janifer a OVU test negativny ?? to nejako mi nesedi ...😒

nela1984
19. sep 2016

@happymia ahojky ak mas dlhsie cykly a ovu ti vychadza na 21 dc tak to podla mna ms nebude ak by sa to zopakovalo tak by som sla k lekarovi.krv mimo menzesu nevesti nic dobre moze to byt zapal ja nechcem strasit ale naposledy ked som krvacala v strede cyklu( a nebolo to ovulacne krvacanie) tak som mala zapal sliznice maternice...tiez ma pobolievako podbrusko...

esperanzita
19. sep 2016

@mausy21 Wau, aké krásne // 🙂 🙂 Gratulujem! Vydržte dokonca a v zdraví 🙂

happymia
19. sep 2016

@nela1984 , mam cykly 33-34 max to sa berie ako normal..., aj minuly mesiac som to tak mala ze bolesti od ovu , lebo som 2mes po laparke "kontrolnej" kde sa zistilo , ze je vsetko v poriadku , dalej som zacala uzivat INOFOLIC tak ci to nebude aj tym a este ma napadlo , ze ci ovulka nebola skor lebo od 15dc som mala bolesti ja mam vzdy bolestivu ovu takze viem , cez vikend klud a dnes to zacalo aj zo spinenim ... verim , ze na paniku to nieje uvidime ale dakujem

janifer
19. sep 2016

@happymia prepac ten ovu test som prehliadla. No ak mas bolesti, asi chod k doktorovi, alebo pockat...aj vajicko ked sa zahniezduje, tak zena trosku spini akoby mal prist menzes. Drzim palce.

happymia
19. sep 2016

@janifer v kazdom pripade sa mi to stalo 1x uvidime , co sa ztoho vykluje a dakujem 😁vidim ze ty uz ides pomalicky rodit ,prajem Ti nech vsetko dopadne podla predstav 🤗

eda15
19. sep 2016

Pridam aj ja svoju skusenost. U nas zabral. S prvou dcerkou som si kupila balenie na 3 mesiace, zacala som uzivat po menzesi a hned na dalsi cyklus som bola tehotna. Nemohli sme tomu uverit lebo sme sa uz rok snazili pri mojej diagnoze polycystickych ovarii a uz sme uvazovali o umelom oplodneni. Teraz som tehotna po druhykrat a to som si dala len 1 prasok z balenia v jeden den ze len tak... este som totiz nebola na pevno rozhodnuta ci chcem dalsie dieta ked mala ma 15 mesiacov.. no proste hned to zabralo. A dokonca tusim kedy resp pri ktorom milovani lebo som bola dostatocne vlhka... pri polycyst.ovariach u mna byva aj pocit sucha pocas milovania. A preto viem ze som akurat mala plodne dni s uvolnenim vajicka nielen "stred cyklu" podla mesiaca...

nela1984
19. sep 2016

@happymia mozne to je ze si mala ovu skor a krv je z uhniezdenia.bodaj by..drzim palce nech je vsetko ako ma ...

happymia
19. sep 2016

@nela1984 ved to bodaj by krpec sa zarypal a fest mocne 🙏🏻 .... , len som prekvapena nikdy vzivote co sa snazime a chceme sa mi toto este nestalo , nuz uvidime akoby slepy povedal ... 🙄a dakujeeem vidim , ze ty cakas v maji krasny mesiac a tiez prajem nech je vsetko tak ako ma byt - v co najlepsom poriadku 🤗

janifer
19. sep 2016

@happymia potom daj vediet, co to bolo. A ak by aj teraz nevyslo, odporucam preventivku u gynekologa, nech zoberie aj tie vytery z krcka, co sa robi raz za rok/ polrok. Nie je nic prijemne, ked si tehotna v 7-8.tyzdni a spravi to vtedy...mna to takto postretlo pri druhom. Pri prvom som to mala za sebou, tak ma odspodu pozeral ovela neskor, ako fajne.

janifer
19. sep 2016

@happymia a inak s prvym synom som otehotnela hned na prvy sup po kontrolnej laparke, po prvom menzese, takze teraz mate fakt velku pravdepodobnost.

happymia
19. sep 2016

@janifer vies co tiety vysetrenia kontrolne ako je krcok atd ktore mi boli treba tesne pred laparkou mam urobene a vse OK !! chvalabohu takze , bud mi zblblo telo z Inofolicu , a posunulo mi to cyklus ..., alebo posledne tutumutu sme mali na 16dc potom pauza a teraz od 19-20dc sme a dnes mam 21dc a spinenie a pobolievanie podbruska , vravim 1x to prezivam , neviem.....ano a dam Ti vediet a dakujem este raz za odpovede !

babymaminka
19. sep 2016

@eda15 a ten jeden prasok si zobrala v aky den cyklu ze az tak by zabral hoc vidim co citam.ze robi fakt zazraky 🙂

eda15
19. sep 2016

@babymaminka priznam sa nepamatam si to ale zda sa mi ze v strede cyklu... cize nie hned po menzese dokonca som si myslela ze urcite je pre tento mesiac neskoro. Kedze som mala 32 dnove cykly nevedela som odhadnut ci to zabralo az ked som si robila test spomenula som si na ten "dostatocne vlhky sex"...

bibianka15
20. sep 2016

@lia123na ahoj a ja som mala cystu na vajecniku brala som Thiamin a zmizla po druhom baleny

lienka1987
20. sep 2016

ja som inofolic užívala od 08/15 do 06/16 prvý druhý mesiac kým sa organizmus "našteloval" a upravil mi cyklus na 28dc..pila som ho najprv 1 denne a po odporúčaní lekárničky 2x1 od februára..v marci sa nam žiaľ drobec neudržal..
..popri tom po 3 mesiacoch pitia ajurvédskeho čaju anticancer mi zmizli 4cysty na ľavom a 3 na pravom vaječníku..som dnes v 15tt 🙂 takže niečo na ňom bude 😉

lenka_vi1
20. sep 2016

@lienocka1988 Ahoj, ako dlho sa snazite?

lienocka1988
20. sep 2016

@lenka_vi1 zatial "len" 5mesiacov a tetaz uzivam druhy mesiac inofolic ale az teraz som zacala brat 2x1prvy mesiac som ho uzivala len 1x denne tak uvidime....hlavne ale verim,ze nieco na tom bude

lenka_vi1
20. sep 2016

@lienocka1988 my 7. mesiac a zatial nic :( tak taktiez v oktobri ideme s inofolicom.... drzim palce

snazilka19993
20. sep 2016

Baby v auguste som zacala uzivat inofolic.. Ms som dostala tento mesiac az na 36,den cyklu.. Co si myslite? Moze to byt aj z toho ze mi posunulo ovulku,alebo v najhorsom pripade som ovulku nemala mat,ale inofolic mi ju nakopol? Teraz uzivam dalej tak uvidime co dalej 🙂

kakatulik
20. sep 2016

@snazilka19993 mne inofolic posunul ovulku o 4 dnia tym padom aj MS o 4 dni.

butterfly333
20. sep 2016

@snazilka19993 aj ja som mala tento cyklus až 34 . No predtym mi prišla ms presne aj ked som brala inofolic. Uvidim tento cyklus.

marta284
21. sep 2016

Baby posuniem ďalej partnerský balíček Inofolic + Folandrol. Úplne nové, neotvorené balenie. Tiež mám skoro plnú tinktúru z Alchemilky a Alchemilkový čaj.

adus126
21. sep 2016

Mne nezabral, otehotnela som po 4,5 roka snahy a vyskusani mozneho, nemozneho, lieky, vyzivove doplnky, laparoskopia (ktora sa este u mna skomplikovala krvacanim, tak mam 12cm rez), otehotnenie prislo az po zmene stravy. Po 2 mesiacoch bezmliecnej, takme bezlepkovej stravy a vysadeni sladkeho plus meranie BT plus mojzisovej cviky asi 6 mesiacov.

lilcek
21. sep 2016

@adus126 ja sam ties nemohka s malou otehotniet zacala som zo zumbou a do 3 mes som zostala tehu a kamoska ties ta 10 r nic a 3 mes zumby a pomohlo.no teras sa my nedari s tretim skusam infolicom ale asi skusim aj tu stravu a dake cvicenie

papaya308
Autor odpoveď zmazal
happymia
22. sep 2016

baby prosim Vas, mala niektora z Vas , spinenie hnede medzi 21-23dc ? ale len na papiery a na 24dc uz len vytok biely s jemnym ruzivym nadychom ... mne to stale trva .... dakujem za kazdu odpoved

kikusa23
22. sep 2016

ahojte pred tym som nemala skoro žiadne priznaky . raz som si robyla ovulaačne testy a nič nezostala som tehotna . necham na osud čo ma prist pride alebo vianoce to dufam zachrania.

marta284
22. sep 2016

@papaya308 partnersky balicek ma stal 24,60€. Takze dokopy ak to chcete tak 30€ aj s tinkturou aj s cajom... Uz aj s postovnym...

lilcek
1. okt 2016

Od 5.9 uzivam inofolic 10 dni my meskaju a testy mam negativne och