Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?
Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂
@bibianka15 aj tebe všetko dobré, nech sú čím skôr 2 // 🙂 😉
@crazy_girl1 neska mi uz dorazila ms .som trosku sklamana nevadi idem dalej..
@crazy_girl1 zabudla som sa ti podakovat.dakujem
ahojte dievcata, rozmyslam aj ja nad nasadenim INOFOLICU ale ste tu niektora taka, co to kombinuje aj s femibionom? ci to by sa nemalo? dakujem a drzim palce kazdej z nas 🙂
Ahojte baby, takže pridám sa do diskusie aj ja...o bábo sme sa snažili vyše rok a 1/2...iška som ku gyňdovi, že nech niečo so mnou robí😊odporučil mi Inofolic combi a mm Folandrol...užívala som ho 2x denne, k tomu čajík z Alchemilky a mrcha už neprišla...asi je to zázrak, ale Inofol vrelo odporúčam😉
laurellay/ ahoj ja tiez skusam inofolic uz pol roka sa snazime o babo a furt nic a inofolic beriem uz 2,5 mesiaca a zatial mrcha prisla vzdy ale teraz neviem 2 den mi meska a test negativni
@bibianka15 to je škodaaaa ☹ Ja chcem skúsiť testík, cez víkend má prísť mrcha, ale 8-9 Dpo by už mohlo dačo byť, ak sa teda podarilo... Keď nie, ideme na to ďalej 😉
@sipka99 Ahojky, ja užívam oboje 😉 Zatiaľ žiadne negatívne účinky nepociťujem. Jedine som mala celkom silné a dlhé ovulačné špinanie, tak som užívanie Inofolicu znížila na 1-krát denne (pred ovuláciou a v čase ovulácie 2x denne).
@crazy_girl1 dakujem velmi pekne, zajtra idem kupit inofolic a lekarnicka mi tiez povedala ze s femibionom by sa to nemalo byt tak uvidime 🙂
@sipka99 Tak držím päste, nech sa čím skôr zadarí 😉
Ahojte neska mi doktorka gyn.odporucila novy inofolic kombi.tak to idem vyskusat ze vraj sa stoho nepribera tak som zvedava
@bibianka15 A z klasického INOFOLICU sa priberá? 😕
@esperanzita ahoj nie aspon ja som vobec nepribra 🙂
@snazilka19993 ahoj ja som pribrala10kg
@esperanzita ja som peibrala10kg to je dost
Ja som nepribrala
ani ja som nepribrala. Pride mi to cudne, vsak to je len vitamin skupiny B. Tie skor iba zvysuju chut do jedla, tak ako napr. pangamin, ale ze by sa z toho priberalo ako tak, tak to som este nepocula
Ja som z neho tiež pribrala, zvýšil mi chuť do jedla ☹
inofolik sa berie iba 2-3 mesiace ak neotehotnie žena treba zistit pricinu ja sa snim rok napchavala až kym som nezmenila doktorku a ta nova ma poriadne vysetrila a zistila že nemam šancu otehotniec lebo mam malo hormonu a nemam poriadny cyklus. never te na zazraky baby ale stojte si za tym aby vas riadne vysetrili ja som čakala 2 roky a teraz kym sa to neda doporiadku . poriadna doktorka spravy vysetrenia všetkeho typy a treba hladat pričinu a nie . že nerieš to , čo ma byt bude ...a bla bla ! ak je že žena v zlom stave tieto reči jej nepomožu .....
@esperanzita mam zlu skusenost predavala tu 10 vrecusok za6 e vraj v stredu poslala dodnes nic neprislo kpli vam som pretusila liecbu kedze som cakala od vas zasielku a nesla som si kupit balenie snazime sa velmi o babeyko som nestastna nahnrvana a neodpovedate ani na spravy
Ahojte tak nakoniec mi inofolic nepomohol mrcha meska8 den a test negativny atak dalej posuvam 30 sacikov inofolicu za 15 eur aj a postovnim
brala som ho 3 mesiace prva mrchA prisla ale uz 8den mi meska a na teste jednea ciark
@ruzicka603 ja uz od 5/9 1x denne a dostala som menz.z 12 dnovim meskanim ale pokracujem dalej

Nerobim si privelke nadeje bud alebo co ma prist pride skor ci neskor