Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?
Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂
ja som brala inofolik od maja a po troch mesiacoch mi menzes cačal meskat 12-15 dni cele mi to doprehadzovalo ze sa neviem zariadit ale zmenila som lekarku a sme problemu v petach za vsetkym je malo hormonu a inofolik je na to slaby už len ked spinite viac ako krvacate pri ms už to je priznak problemu.. a ovulacia sa počita ked zacnete krvacat nie spinenie .Ak ste tu ženy čo dlho nemožte otehotniet viac ako 6m popripade skore ukončenia tehotnosti stojte si za tym aby vas doktorka vysetrila a hladala pričinu . žiadne že priroda alebo že pan boško to zariadi.
Čaute kočky, mám 1 balenie Inofolicu - 20 sáčkov. Má niektorá záujem?
@ruzicka603 to som nrpocula je t pravda ja pijem silne kavy koli nocnej
@ruzicka603 je tam iba pisane ze by mal byt medzi uzivanim inofolicu a pitim kavy 2 hodiny odstup.Ale nie ze by sa nemala pit kava vobec
@ruzicka603 ja som pila kavu normalne, aj ked je pravda, ze tak jednu denne. Ale nepocula som o tom este
ja som kavickarka pila som 2kavy denne a inofolic som uzivala rano a pred spanim
ostali mi 4 balenia Inofolicu. Ma niekto zaujem?
@lenartova1 4 balenia cele alebo 4 sacky
@zuzannaaa 3cele balenia v 4polovica
@happymia na tom spodnom su // skus o dva dni držím palčeky supeer gratulujem
@happymia skus robit testy tou istou značkou.
@butterfly333 oki dakujem , uvidime ...
Ahojte takze po zmene gyndosa mi potvrdil pco len mam to iz moc hranicne 5 krat zvecsene vajecniky pomoze mi len lapatoskopia a inofolic nasadit takze uvidime ako za zadari po laparke
@lenartova1 dobry večer prosim Vas mate ešte ten inofolic? A cena ? Ďakujem
@crazy_girl1. Cena je aká?
@lenartova1 aká je cena?
@anika44 uz je predany.
@anika44
10eur
@lenartova1 ďakujem už som si kúpila v lekárni
Mam na predaj inofolic 60 vrecusok za 30 plus posta
Ahojte baby, ktora skusa snazilkovanie tento mesiac s inofolicom? Ja s nim zacinam uz treti cyklus. Beriem ho 1 sacok kazdy vecer. O babo sa snazime uz 2 roky. Vsetky vysledky mame v poriadku. Boli sme aj v centre asistovanej reprodukcie, kde nam povedali, ze nevidia dovod, preco by sa nemalo podarit. Tak nam ostava len cakat a verit, ze ten zazrak raz pride aj k nam... 🙂
@dudenka ahoj ja ho beriem tiez ale 2 sacky denne.Aj pri prvej dcerke sa nam podarilo vdaka nemu ale az na treti mesiac ked som ho tiez zacala pit 2x krat denne.Tak som si ho tento mesiac naordinovala tiez tak takze uvidime ci pomoze. 🙂
ostali mi 4 balenia inofolicu.ma niekto zaujem?
Mne nepomohol, kočky, ale držím vám päste, aby Inofolic padol na úrodnú pôdu 🙏🙏🙏 Veľa šťastia. 😘