Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?
Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂
Ahojte baby mne to tiez dnes doktorka dala ....lenze dala my dnes aj inekciu na vyvolanie ms kedy by som ho mala zacat brat? Dakujem
@pajara ahoj prosim ta este ho mas na predaj
@milos32nika21 od 1DC teda hned ako ti zacne ms. 🙂
@ruzicka603 snazime sa 2 roky boli sme aj v centre as. reprodukcie, vsetko mame v poriadku. Ak nezaberie inofolic v januari ideme na IUI...
@dudenka my sme na tom tak.isto vyše 2 r sa snažíme a nič. V juni v 6tt som potratila.
Baby mam inositol 100tbl od swansonu
@butterfly333 ooo to mije luto, hadam sa to coskoro opat podari 🙂.
@ruzicka603
V dnesnej dobe ma vela parov s otehotnenim problem. Nechapem co robime zle, ze sa nedari..
Urcite obdobie co sme sa snazili mal muz slabsi spermiogram. No potom co ho preliecili ho ma ukazkovi. Tak nerozumiem kde je chyba...
@ruzicka603 ahoj a kolko sa snazite o babo?
@ruzicka603 my sme na tom tak isto tiez pol roka a beries inofolic??
@ruzicka603 aha no ja ho beriem este len od soboty tak som zvedava....je to dost drahe ale zase co nespravime preto aby sa to po
Baby ja som brala jeden cely cyklus a na druhy som uz po roku nedostala mrchu. Ale brala som 2 sacky za den!
@aneta_knezovicova ja teraz cakam na ms zatial beriem len jeden sacok za den a potom bude brat dva tak uvidime
Ja beriem inofolic od maja a nič
@lenartova1 ahoj Cena inofolicu?
@butterfly333 a beries jeden alebo dva za den??
@milos32nika21 2x1
Ved si pisala ze id maja ho beries a v juni si potratila nie?? Mozno to sa podarilo kvoli inofolicu nie
@aneta_knezovicova ahoj chcem sa opýtať, mala si pravidelný cyklus s normálnou ovuláciou?
@eva1984 nie mala som PCO niekedy cyklus aj 50 dnovy
@milos32nika21 možno sa to aj preto podarilo. No od vtedy nič
@butterfly333 dufam ze coskoro sa ppodari ja to pijem od soboty v piatok som bola u doktorky ze mi meska ms dala mi inekciu dnes strasne bolesti ms nikde a mam pocit ze mam ovu dni..tak vecer idem robit ovu test je dost mozne ze ked mam posunutu ms ze mam aj plodne dni posunute a mozno mi v tom aj ten inofolic pomohol
@milos32nika21 držím palce nech sa vám zadarí.

ja som začala pit vcera a dnes si ho dam 3x ja chcem anajprv upravit ciklus a potom na babo tak hadam zaberie co poviete vy ?