icon

Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?

julka82
19. apr 2013

Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂

milos32nika21
15. nov 2016

@butterfly333 neverim tomu ale dakujem ☺

butterfly333
15. nov 2016

@milos32nika21 čomu neveriš?

mamartinka
15. nov 2016

@butterfly333 asi ze sa zadari nie ked uz o tom pisete.

milos32nika21
15. nov 2016

@butterfly333 lebo mam niaky problem mat aj plodne dni

jjuulliisskkaa
15. nov 2016

Ahojte kocky, chcela by som sa opytat, co moze znamenat takyto pozitivny ovu test na 27DC. Cyklus mam 32-34 dnovy a tento mesiac som brala inofolic. Mam bolesti v podbrusku, nemyslim si, ze to je ovulacia pretoze nemam uz vytok, ten som mala 18-20DC. Moze to byt predzvest tehu? 🙂 dakujem za nazory

eva1984
16. nov 2016

@jjuulliisskkaa ovu test môže ukázať tehu? to som nevedela 😒

jjuulliisskkaa
16. nov 2016

@eva1984 praveze neviem, viacero bab pisalo, ze ked mali v case ms pozitivny ovu test, boli tehu 🙂

eva1984
16. nov 2016

@jjuulliisskkaa no čítam teraz aj ja od žien že im to ukazalo tehu, ale že tá čiarka musí byť vraj silnejšia ako kontrolná. Zase som sa dozvedela niečo nové 😀 😀

bienennest
16. nov 2016

Odporucam precitat si studiu k Infolicu v ktorej su popisane rozne testy ktore boli vykonane na viac ako 120 zenach - http://www.akootehotniet.sk/brozura_inofolic.pdf

bienennest
16. nov 2016

@eva1984 ovulacny test zial nepotrvdzuje tehotenstvo.. meria iny hormon, takze pozitivny ovulacny test moze znamenat negativny tehotensky (LH hormon je aj v den menstruacie meratelny takze ak nenastupi menstruacia a ovulacny test vyjde pozitivne este to nic neznamena)..

skus si pozriet aj tuto diskusiu - https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/musi-byt-v-tehotenstve-pozitivny-ovulacny-test-2/

sobicatko6
16. nov 2016

Podarilo ale ja som brala skôr nosifol 2mesiace 2xdenne a inofolic necelý mesiac 2xdenne

eva1984
16. nov 2016

@bienennest ďakujem za vysvetlenie, nevedela som vobec o tom , že ženy si testujú tehu aj ovu testami...tak aspon viem ked ste mi to vysvetlili 😉 a tu brožúru som čítala

bienennest
17. nov 2016

@eva1984 ja som sa o pouzivani ovulacnych testov namiesto tehotenskych docitala na fore a tak som bola zvedava a vyskusala to.. ovulacny test mal obe ciarky rovnako silne takze pozitivny a tehotensky negativny. takze sa na to neda spolahnut.

Vraj to vychadza z predpokladu, ze LH hormon (ten sa meria na urcenie ovulacie) a HCG (ten sa meria na urcenie tehotenstva) maju nejake spolocne atributy a preto moze ovulacny test zareagovat aj na HCG a nie LH hormon. samozrejme sa tym ale neda urcit tehotenstvo.. preto sa vyrabaju aj tie tehotenske testy, tie su specializovane na HCG hormon 🙂

dudenka
17. nov 2016

Ahojte kocky, idem si k vam po radu. Inofolic som brala 4 mesiace, no tento cyklus sa u mna cosi deje. Menstruacia mi zacala 2. novembra. Trvala tri dni, bola to normalna krv plus zrazeninky. Potom som mala 5 dni spinenie. Co sa mi zdalo nejako moc dlho. Potom 4 dni nic. No po tychto 4 dnoch som zacala mat bolesti v podbrusku plus spinenie. Myslela som ze je to ucinok inofolicu, asi sa mi blizi ovulka. No ja som nikdy ovulaciu so spinenim nemavala plus mavam ju posunutu okolo 17 - 20 dc. Urobila som si ovulacny test a bol pozitivny. Nedalo mi to a spravila som si aj tehu test a na nom slaba ruzova ciarocka. Skoro so odpadla. Dva roky mi tehu test nikdy nic neukazal. Teraz spinim uz treti den sem tam hnedu bodku. Spravila som si uz aspon 5 tehu testov, na vsetkych slabucky dusik, vobec nesilnie. Testy su rovnakej znacky one step od lauritky, nikdy mi doteraz ani naznak neukazali a teraz toto? Som z toho prekvapena a neviem sa dockat ako to dpadne, kedze sa uz snazime 2 roky a zrazu sa cosi deje...

bienennest
18. nov 2016

@dudenka Ahoj, to zvysene spinenie pocas ovulacie moze byt sposobene Infolicom.. ten upravuje cyklus. Tym sa moze stat, ze aj priebeh cyklusu (tym aj hlien) moze byt trosku iny ako bez uzivania tohto lieku.

ak ti tehotensky test ukazuje aj ked len slabu ciarku tak je pozitivny. viac testov urobit po sebe moc neprinesie, skus si ale urobit zas o 2 dni a potom uvidis ci ciarka zosilnela. pri mojom druhom babanku som tiez aj par dni po premeskanej menstruacii len slabucku ciarku, ta sa ale potom kazdym dnom zosilnovala a nakoniec to predsa vyslo.

Treba si tiez pozriet aky senzitivny je test (veľmi citlivý test meria uz 10mlU/ml), existuju rozne a najepsie merat treba hned rano, v tom case je najvyssia koncentracia HCG. pozri si k tomu - http://najmama.aktuality.sk/clanok/227699/kedy-...

Ohladom krvacania si nerob hlavu, to ma mnoho zien na zaciatku tehotenstva a kezde vajicko sa umiestnuje v case ked by mala zena dostat menstruaciu, tak je to casto zamenene. Drzim palce nech vsetko dobre dopadne a sa dockas svojho bebenka.

milos32nika21
18. nov 2016

@dudenka moze to byt aj uhniezdovanie vajicka ...alebo sa ti vajicko uhniezdilo a len sa precistujes.

dudenka
18. nov 2016

@bienennest
@milos32nika21 dakujem pekne za odpovede. Zajtra si z ranneho mocu urobim tehu test a dam vediet ako to dopadlo 🙂.

dudenka
19. nov 2016

Ahojte, takze test je negativny. Dnes mi prave skoncilo aj spinenie, trvalo 5 dni. Je mozne aby inofolic ovplyvnil vysledok tehu testu?
Som sklamana....

milos32nika21
19. nov 2016

@dudenka tak pockaj este aspon 2-3 dni mrchu mas kedy dostat

bienennest
19. nov 2016

@dudenka ahoj, to ma mrzi. Infolic je pokial som spravne citala glukozova substracia spojena s kyselinou lustovou..to by hormonalne testy nemalo ovplyvnit. Avsak vela zien na forach spomina ze infolic ma vplyv na cyskklus a niekedy aj negativny (napriklad ze ho predlzi). Skus si urobit o 2 dni zas test a keby si sa naozaj mala rym zhryzat tak skust zajst za lekarom. Z krvi dokazu tehotenstvo zistit aj ked je to mnozstvo HCG este relativne nizske (predtym nez ho zachytia testy z mocu). Drzim palce

bienennest
19. nov 2016

@dudenka este ma napadlo sa spytat ci si merias bazalnu teplotu? Ak totiz nastane tehotestvo tak sa ta teplota neznizi ( ako pri menstruacii) ale zostane rovnaka pripadne narastie v porovnani s dnami po ovulacii. Akonahle teplota klesne o viac ako 0,2-0,4 je to znakom blizenia menstruacie a tiez toho ze sa nezadarilo.

luiana
20. nov 2016

Baby tie co ste otehotnelu vdaka inofolicu kolko ste brali za den?

tarantula35
20. nov 2016

Ahojte dievčatá, som tu nová a nemám moc skúsenosti s týmto všetkým. S manželom sa snažíme už rok a nič... Ku lekárovi ho nedostanem. Máme už dcérku má 10 rokov takže je už najvyšší čas na druhé 😉 včera som začala užívať Inofolic 1 krát denne uvidíme či pomôže, ale určite sa podelím so skúsenosťou. Prajem všetkým snazilkam veľa šťastia 🙂

tarantula35
20. nov 2016

@luiana Juliana pozri si príspevky staršie je tam veľa pozitívnych reakcií

luiana
20. nov 2016

Nechce sa mi v tom hrabat zaujima ma kolko ste brali za den

kachita
20. nov 2016

Predam nove balenie Inofolicu za 5 e + postovne.

luiana
20. nov 2016

@kachuta beriem ho

luiana
20. nov 2016

@kachita beriem ho

mausy21
20. nov 2016

Ano ja po 2 rokoch snazenia som skysila inofolic 2x denne a hned v ten cyklus som otehotnela...za mna isto ano..

milos32nika21
20. nov 2016

@kachita mala by som zaujem