Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?
Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂
inofolic som zacala brat pred troma mesiacmi 1x denne...kvoli tomu ze som mala nepravidelny menzes ale hlavne kvoli tomu, ze sa nam nedarilo otehotniet..prvy mesiac uzivania som mala menzes na 28 den co bol pre mna zazrak, no ale druhy mesiac nie a nie prist menzes tak som bola u doktora na ultrazvuku nebolo nic vidiet a test negativny..pichol mi vyvolavacku a menzes stale nechodil, tak dnes som bola u doktora ze menzes mi meska uz druhy mesiac a nepomaha ani vyvolavacka..tak mi hned urobil ultrazvuk a vyslovil tu najuzasnejsiu vetu..STE TEHOTNA 🙂 takze uz mame doma fotecku nasho mrnusa zaciname zachvilku 8 tyzden...zatial sme zevraj zdravy a maminka je najstastnejsia na svete... 😀 😀 😀 😀 a to vsetko vdaka INOFOLICU...a este ieco inofolic mi zabral po prvom mesiaci....
http://www.lejdy.sk/pre-snazilky/neplodnost-ja Babulky tu je moj snazilkovsky pribeh ten prvy je teda moj je ich tam viacej. Ale vdaka tomuto lieciku dakujem za zazrak co mam v brusku a este pani dr. Lattakovej z Iscare... 😵
@sobicatko6 Ak mas PCO, ja ti odporucam Inofolic. Co vsetko ja uz mam za sebou, tak Inofolicu som nejak extra neverila, ale povedala som si, ze ho skusim. Tiez mam PCO...a po 3 mesiacoch uzivania mi dr. povedal, ze moj lavy vajecnik je celkom v poriadku a konecne som mala aj zrely folik, co u mna je obrovsky zazrak. Zatial sa nemozem pochvalit tym, ze mi pomohol k otehotneniu....ale ja verim, ze aj to pride. Ja totiz neviem, ci som vobec niekedy mala tak krasny dozrety folik 🙂 A verim, ze "zazrakov" pride viac....
No baby ja som ho tiez brala,rovnako ako aj femigard,kvapky femi od Valovica,metodu dr.Jonasa a i tak som musela podstupit laparoskopiu,celkom 3x.V januári tohto roku som bola na tej tretej a aha ho,som v 21 tt.Drzim vam silno palceky.My sme sa snazilio babo 4 roky.Takze treba verit.MOja psychika bola znacne na dne,ale nakoniec som sa pozbierala a zacala mysliet pozitivne.Vseto sa da len terba chciet.
ahojte...ja som si Inofolic kupila sama,nemala som ziadne problemy,len mi doktor dal letacik s tymto vitaminom,neviem asi koli veku...tak som ho zacala brat od 2DC a hned sa nam podarilo,co som teda necakala,snazili sme sa sice len od marca,ale myslela som,ze nam to bude min. pol roka trvat...vlastne som ho ani nedobrala,par sackov som posunula mojej kolegynke,ktora sa tiez par mesiacov pokusala otehotniet a nic,no a pri Inofolicu sa jej to podarilo takisto hned ako aj mne 🙂 tak to vyzera,ze budeme kocikovat spolu 🙂 tolko moja skusenost s tymto zazrakom,uz len nech nam zdravie praje...vela stastia...
ahojte babenky,pripájam sa k téme. dnes som začala brať prvé balenie inofolicu. mám cysty na vaječníkoch a tým naše snažilkovanie je zbytočné.Dr mi povedal o inofolicu tak dúfam že aj mne pomože a budem sa mocť tešiť s mimča. všetkým ktorým sa podarilo otehotnieť vdaka inofolicu držím palčeky a prajem vela zdravíčka. 🙂
ahojte, ja som brala inofolic mesiac a som tehu 🙂 neviem či vdaka nemu ale proste som 🙂 ....a to som po mimomaternicovom s odstráneným pravým vajíčkovodom......
Ahojte, tiez sa pridavam s vlastnou skusenostou s infolicom. Snazili sme sa o babo od januara, robila som si len ovulacne testy a ovu mi vychadzala okolo 19-20dna cyklu. Pred tymi dnami aj pocas sme sa snazili, no neuspesne. Znama mi povedala, ze jej jej gynekologicka spominala infolic a ze jej zarucuje, ze do troch mesiacov otehotnie. Dalo mi to neskutocnu nadej 🙂 a hned som si kupila a od juna zacala uzivat 2x denne. po cca 5 dnoch som citila steklenie v podbrusku, tak som vedela ze sa mi tam urcite nieco upravuje a deje sa nieco. Tiez je tam pisane ze upravuje dlzku cyklu a kedze moj byval okolo 30 az 35, tak som dufala ze sa upravy. V ten mesiac som si merala aj BT, aj sledovala hlien a presne na 13DC mi teplota stupla a hlien bol ukazkovo ovulacny, co dovtedy malokedy. Tak sme sa posnazili hned v ten vecer. O cca 4 dni som mala cely den silne bolesti v podbrusku a neskor som zistila, ze to malo na svedomi uz oplodnene vajicko 🙂 . Na 28 den som si robila test, bol negativny, no ked ani na 35 menzes neprisiel, urobila som dalsi a uz bol pozitivny 😵 . Som prave v 9+4tt. Vsetkym vam drzim palce a hlavne uverte a verte ze to vynde 😵 .
Ahojte baby, včera som bola na kafíčku s kamoškou a do neba mi opisovala Inofolic, až na toľko ma to pohltilo, že som si ho hneď kúpila ... a teším sa na účinky 🙂 Brala som aj Valovičove kvapky, ale údajne sa to môže prestriedať ... môže? 🙂
Inofolic dve krabice v sebe po 1 sáčok denne a teraz od 1 dc som začala dva sáčky denne a v 9 dc v piatok som mala 3 fóliky a to 14-16-18 mm a všetky na ľavom vaječníku a sliznicu 7 mm 😉 minulý cyklusv 9 dc boli fóliky tiež tri a to 13-15 mm na pravom vaječníku a 16 mm na ľavom a sliznica tiež 7 mm uvidíme kedy sa zadarí keďže sa snažíme už od polovice decembra roku 2010 snáď s Inofolicom čoskoro // 😉 DRŽÍM všetkým päste až čím skôr Inofolic pomôže 😉 začali sme tento rok v júli chodiť do centra iscare Martin no všetky výsledky sú ukážkové ako moje tak aj snúbencove na 1* a teraz v nedeľu 11 dc o 21-22 hodine si mám podkožne pichnúť injekciu dáky ovi.... neviem čo za 23 € minulý mesiac pregnyl 5000 za 11 € teraz zmena no a v utorok 13 dc držte päste o 8 hodine drahý do teglika plavcov 😉 dve hodiny sa budú kúpať no a potom zákrok iui a budem ako slnečnica plná semena čakať na výsledok 10-14 dní od iui odber krvi na hladinu hcg a pevne verím keďže už tretiu krabicu Inofolicu pijem že po iui nájdem tie nádherné // a to by bol úžasný darček k meninám k 29.9.a výročiu 3 rokov spoločného bývania s drahým a úžasný darček celoživotný k našej svadbe k 26.10.2013 prípadne nech prídu // do Vianoc 😉 takže dievčatá očakávam od Vás tiež do Vianoc // s Inofolicom to zvládneme 😉
Ahojte baby, tiez sa pripajam s pozitivnou skusenostou s inofolicom, este v ten mesiac, ako som ho zacala brat, som otehotnela. Brala som dve tablety denne, teda vacsinou, ak som nezabudla. Snazili sme sa predtym uz polroka a az inofolic ma zrejme "nakopol", resp. zdrave vajicko vo mne 🙂 Zajtra zaciname 8my tyzden, nechcem nic zakriknut, ale dufam, ze bude vsetko ok a na buduci rok v maji budeme konecne traja, takze ja mozem inofolic len odporucat! 😉
Ahojte baby. Ja som po 3 potratoch. O bábo sa snažíme už 7 rokov. Dlžka môjho cyklu je 35-40 dní. Pochodili sme už rôzne vyšetrenia, asi všetky čo existujú, spermiogram je v poriadku, ja som v poriadku (vyjadrenie môjho gynekologa: "ste čistá ako ľaľia"), a stále nič. Už sme stratili nádej, prestali sme sa snažiť, a keď môj gynekolog videl aká som zúfala, tak prišiel s inofolicom. Začala som ho brať 30.9. dvakrát denne, tak ja dúfam, že sa to už konečne podarí. Aj keď ho beriem ešte krátko, mám po nom zvláštne pocity. Cítim sa byť troška nafúknutá. no uvidíme 🙂 Budem Vás určite informovať 🙂 🙂 🙂
Takže kočky, mne inofolic pravdepodobne pomohol. U mne je to asi takto. HA som brala už od 16 rokov nepretržite kvôli tomu, že som nemala pravidelný cyklus a chcela som samozrejme už pohlavne žiť. Brala som ju s tým, že som asi 3x menila značku. Doktor mi vtedy nič nepovedal o PCO, žiadne vyšetrenia, nič, takže som nemala ani potuchy čo sa deje. Skrátka mi dal bez problémov HA a bolo. Dnes po dalších 13 rokoch som sa vydala a samozrejme sme túžili po bábätku. HA som vysadila hneď po svadbe a našla si novú lekárku. Už vtedy sa jej zdalo že ide o PCO, ale vraj to môže byť ešte HA. Tak mi dala Femibion. Vraj keď nepríde MS do 4 týždňov, mám prísť.Ja som sa medzitým dočítala o inofolicu, tak som nabehla do lekárne a začala iniciatívne brať. Samozrejme MS neprišla, tak som k nej nabehla a pichla mi dvojitú dávku Agulotinu. Tam už videla, že ide určite o PCO. Ja som jej povedala, že som začala brať inofolic a ona súhlasila, vraj práve bola na konferencii, kde o nom hovorili, a vraj je v zahraničí úspešný, ona s ním však skúsenosti nemá.Ak chceme ale bábätko, tak musíme počkať na MS, začať folikulometriou a budeme to riešiť. Lenže MS neprišla ani po ďalšej dvojitej dávke agulotinu. Chodila som ako na klavír, lebo som stále mala len špinenie, ktoré nevedela identifikovať, vraj možno z tých hormonov všetkým, ale žiadna MS. Inofolic som vybrala asi 2,5 balenia podstivo 1x denne. Inak medzi tým všetkým mi narástla krásna folikula, ktorá však mala až nejakých 30 mm, čo už povedala, že už asi nebude vhodné na oplnodnenie. Tá nie a nie prasknúť, ale rástla na opačnej strane už druhá 🙂 Nakoniec ani netušíme kedy praskla, pretože MS neprišla. Ale prišla som k nej na dalšiu kontrolu a zistila, že je tam folikula 19 mm, tak sa máme snažiť, ale vraj určite do 3 týždňov príde MS, ak nie, mám opäť prísť. ... Prišla som po 3 týždňoch so slabím pozitívnym testom 😀 Takže dievčatá, nechcem tvrdiť že v tom bol na 100 % inofolic, ale nakoľko som nemala žiadnu dozretú folikulu dosť dlho a potom prišla najprv jedna (ktorá síce odmietala prasknúť) a potom pár týždňov druhá, tak na tom asi čosi bude 🙂 Teraz som cca v 7tt+2 , tak držte palce a ja držím palce vám. Hlavne je to o tom vydržať a veriť. Psychika robí naozaj svoje.
Ahojte žienky,
začala som užívať inofolic koncom augusta na odporučenie mojej lekárky. Mala som opakované infekcie močových ciest, mykózy a kadejaké baktérie mesiac čo mesiac. Chceli sme začať pracovať na bábätku, ale pre všetky tieto problémy som sa trochu bála a kedy sa to podarí. Moja Dr. mi poradila inofolic ako podporu a predstavte si hneď na prvý šup som zostala tehotná 🙂 teda som využívala necelé 2 balenia.
Neviem či je to vďaka tomu užívaniu, ale aj moja Dr. zostala veľmi prekvapená, že sa to hneď podarilo. Veeeľmi odporúčam hlavne kvoli kyseline listovej ktorá je tak veľmi dôležitá a taktiež kvôli inozitolu, ktorý pomáha dozrievať kvalitné vajíčka a pomáha k dobrému zahniezdeniu a udržaniu plodu. Takže isto to nie sú vyhodené peniaze 🙂
Inak ktorá by ste chcela zostalo mi ešte 1 celé balenie + 8 vrecúšok = 28 celkom. Milerada ich posuniem niekomu, komu pomôžu tak ako mne. Ponúkam za cenu 13 € + poštovné, ja som kupovala 1 balenie za 15,50 €, tak ktorá by ste mala záujem, dajte vedieť.
Ahojte, mna inofolic sklamal :( prva menstruacia po zacati uzivania prisla na 44 DC, dalsia zasa na 44 Dc a tretia uz neprisla ... :( priznaky tehotenstva nemam . ...a test bol tiez negativny :(
Tak dievcata,my sa pokusame skoro 1,5 roka a nic zatial...kvoli nepravidelnej MS som brala Duphaston,potom Clostilbegyt a niiic a vraj tiez nemam dostatocne folikuly...brala som kyselinu listovu,potom som vybrala balenie Femibionu,balenie Nosifolu a ze kaslem na to...ale teraz som si kupila Inofolic,lebo citam pozitivne hodnotenia,tak uvidime...beriem to len 2 dni,ale myslite na mna
dobry den chcem lem povedat ze tuna pisu vela zeny ze brali inofolic prasky a ze vraj otehotneli....chcm povedat ja som brala inofolic 3mesiace a snazila som sa s priatelom o babetko a nezabrali mi aj tak taze ja tomu neverim co tuna vela zeny pisu.....dakujem budem rada ak mi odpisu nejake baby nato...
ahojte chcela by som sa spytat jednu vec. uzivam hormonalnu antikoncepciu a som v strede uzivania...ked som si precitala vsetky komentare tak ma napadlo, ze by som zacala uzivat inofolic, pretoze mi to odporucila moja lekarka a chceme co najskor mat babetko....lenze moja otazka ked prestanem brat antikoncepciu a zacnem uzivat hned inofolic ci to bude mat ucitnok alebo nie?ma s tym niekto skusenosti prosim poradte mi... 😉
Ahojte, zienky...Ja chcem pridat svoju skusenost s Inofolicom...S manzelom zijeme v UK a na zaciatku sme dieta ani velmi neriesili, pretoze bol problem s byvanim a sami sme nevedeli co so zivotom, ci ostat v UK alebo ist na Slovensko...Roky vsak pribudali, a tak sme sa rozhodli, ze teda by sme sa velmi potesili, keby sme na stare kolena neostali sami. Nikdy som nebrala antikoncepciu, tak sme usudili, ze asi niekde bude problem. Pri jednej navsteve SVK som sla za svojou gynekologickou, ktora ma vysetrila a povedala, ze nevidi ziadny problem. Odporucila mi Inofolic s tym, ze ak sa do pol roka nic nezmeni, tak mame ist v UK za odbornikmi a zacat to seriozne riesit...Ja som si nakupila Inofolic na pol roka do zasoby, kedze ho tu nedostat, no po dvoch mesiacoch ( tusim som vrybrala tri krabicky ), bumm, tehotensky test pozitivny...Absolutne sme nechapali...Najvacsie prekvapenie nas vsak cakalo, ked nam na prvom ultrazvuku oznamili, ze to budu rovno dvojcata...Mam 37,som prvykrat tehotna a hned s dvojcatami...Vsade a vzdy sa ma pytaju, ci sme boli na umelom oplodneni...A ci mi Inofolic pomohol? Mozno som nemala ziadny seriozny problem,neviem, ale urcite nieco nastartoval,nejake zmeny v mojom tele, takze ak ho mate povolene brat od svojho lekara, tak by som to nevzdavala...Drzim Vam vsetkym palce! (PS: ak by mal niekto zaujem, este mam stale tri krabicky Inofolicu k dispozicii:o))
Ahojte baby, poradte mi. Mám ísť do užívania inofolicu? Snažíme sa o dieťa 4 roky a nič. Manžel užíva 2 mesiac profertil? Dik za názor. Ja som pred polrokom užívala duphaston 5 mesiacov a nič...