Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?
Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂
@anettina ze je to dobre na cysty ten inofolic?
@svadba30.maj áno je, vďaka nemu som bojovala z cystou 5x6,5 cm ktorá sa vstrebala.... užívala som dva sáčky denne, ráno a večer no žiaľ posledná cysta bola endometriozna a to nepomôže nič iné len chirurgicky zákrok.
@monciciada tak ty uz si aj po ovu, nie??? P
@karmela uz nech coskoro tu mame krasne pozitivne testiky 😘
@butterfly333 tak to potom ma nejaky ucinok, super 😉 Este vo finale aj tehu ucinok s bude to ideal.
@crazy_girl1 no snád áno.
crazy_girl1
Neviem ci bola,ja si nerobim ovu testy... Ale teraz som si objednala tak budem si robit... ale pocity som mala :D
Tak dievcata. Vdaka inofolicu som dnes nasla vytuzene // urcite odporucam. Brala som len mesiac 3× denne. U mna ucinok na 100%. Dva roky sme skusali
@zuzi179 gratulkooooooooooooooo a nech je hlavne vsetko v poriadku az do konca tehu.
@mamartinka. Dakujem ti velmi pekne. Si zlata. Zajtra idem doktorovi verim ze to bude ok. Nech je babatenko zdrave.
Dievcata, prosim vas, ake vedlajsie ucinky ma Inofolic? Pocitovali ste pobolievanie v podbrusku, mali ste vytok, posunulo vam to ovu? Vďaka za info
Ahojte. Chcem sa opýtať nestalo sa Vám že by Vám inofolic rozhadzal cyklus ?prednú zívanie dom bola ako hodinky 28 dní A od kefy ho beriem tak buď spinim A aj teraz MS mi prišla na 16 DC . Bola som U lekára A na dobe vyzerá všetko ok. Neviem či to môže byť spôsobené aj inofolicom . Dakujem
Ahojte. Ja som si objednala Inofolic. od zajtra začínam užívať. Snažíme sa 5 mesiacov... tak potom dám vedieť či na 6.mesiac pomohol 😉
@jaruskatt držím päste, snáď budeš jedna z tých šťastných. Mne minulý august/september nepomohol, tak skúšam teraz opäť. Dala som mu druhú šancu, uvidíme. Mám sáčky asi na 2 cykly.
@cucuska
@ crazy_girl1
Ahoj, mne sa dlzka cyklusu nezmenila ale zato som mala od kedy ho uzivam dost silne PMS priznaky (bolesti pocas ovulky, tahave bolesti z vajecnikov, bolesti prs, atd), ktore som predtym nikdy nemala. otvorila som k tomu aj diskusiu a zda sa, ze aj ine zienky mali podobne priznaky ako som mala ja - https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/infolic-vedlajsie-ucinky-a-silnejsi-predmenstruacny-syndrom/
Baby ja beriem inofolic pijem alchimilkovy caj teraz som zacala brat dupaston a moj problem nedorasta mi sliznica nemam ms....doktorka to riesi kazdy mesiac len vyvolavackami uz som z nej na nervi trva to skoro rok nikdy mi este testy nerobila ziadne ani len krv nezobrala ze vlastne kvoli comu....naposledy mi dala dupaston beriem 2 krat za den tak isto aj inofolic beriem dva krat za den.....ovulku som citila ale testy ovulacne negativne takze kazdy mesiac anovulacny cyklus...rozmyslam zmenit doktora alebo ist aspon na konzultaciu k niekomu inemu som uz zufala. Dnes dom 53 dc bola som u doktorky chcela mi dat zase vyvolavacku ale uz som odmietla nebavi ma to kazdy mesiac si davat tu chemiu do tela.😢😢
@milos32nika21 moja chod odnej čím škôd preč uz dávno ti mala spraviť hormonálny profil a spraviť rôzne vyšetrenia a prísť na príčinu..Držím palce aby si našla normálneho Dr co ti pomôže k úprave cyklu a k tehu
@milos32nika21 suhlasim,prec od nej. Tdn dufik uzivas kazdy den?
@bienennest áno, môže byť, že to má aj takýto vedľajší efekt. Ja však ovu bolesti mávam bežne, takže to tomu nejako nepripisujem, skôr sa bojím, či zase nezačnem špiniť alebo sa mi skráti/predĺži cyklus, než mávam bežne. Uvidíme... dnes som 15 DC
@milos32nika21 určite jej to povec veď to nieje v poriadku chodiť stále na vyvolavacky..Narovinu jej povec že pracujete na druhom bábätku a čas beží a nespravila ti doteraz žiadne vyšetrenia..Mne Dr po 6mes.snazenia spravila hneď HP-hormonálny profil sledovala ci rastu vajka..Neboj nedaj sa máj k nej tvrdší prístup a povec že ďalej čakať nechceš nech niečo robí..Možno stačí malinko upraviť niečo liekmi a bude pokoj
@milos32nika21 ten dufik beries kazdy den,cely cyklus?
@milos32nika21 pokiaľ sa snazite o babo a doktorka ti každý cyklus ktorý tí má prísť MS rieši vyvolavackami tak by som zmenila doktorku.. Pretože by ti mala zistiť príčinu prečo MS nedorazi..duphaston je fajn vec ale musí byť MS aby si ho mohla brat bo ja som ho mala tiež a brala som ho ja 15 DC..
AHojte
Ta som sa rozhodla predať zvyšná sáčky. Ostalo mi toho 44 sáčkov. Nejako mi to royhodilo celý cysklus. Kto chce nech mi píše do správy 🙂
Ahojte baby chcem sa spytat uz 8dni uzivam inofolic a dnes som mala spinenie myslite ze to moze byt s neho?? Ms mam az o 17dni mat
@liliputka23 može to byt ovu.
@butterfly333 myslis nikdy som to nemala ale podla kalendara by mala byt ovu ale tak neviem
@liliputka23 Ahoj, ja som so spinenim z infolicu skusenost nemala, ale u mna sa postatne zvysilo mnozstvo hlienu po jeho uziti (co je v podstate dobra vec ak chces otehotniet). Ak mas 28. dnovy cyklus tak si teraz v 11. dni, takze kratko pred ovulaciou, potom je tvorba hlienu uplne prirodzena a aj potrebna na oplodnenie. Slabucke krvacanie moze tiez sprevadzat obdobie kratko pred ovulaciou, vraj je to tiez normalne.

@mattkapd ja tiez mam jedno babo a planujeme druhe.