Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?
Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂
@bienennest dakujem pekne 😉
cate babenky .. pedava tu niekto imofolic ak ano postuuu . dakujem
Ahojte žienky, mi sa snažíme už od augusta 2015 zatiaľ bezúspešne, už sa začínam báť ☹ teraz od prvého februára beriem infolic dva sáčky denne...už od novembra ma straší v podbrušku, cítim také zvláštne pichanie ako slabé kŕče vždy v strede cyklu, gynda vraví, že to je spôsobené ovuláciou...ms mi má prísť 15. 2 a včera večer ked sme boli s drahým po tak som mala také slabé svetločervené krvácanie, na mrchu je to ešte skoro, nezvykne mi prísť skôr práveže mi zvykne dva tri dni meškať...máte s tým niektorá skúsenosť? dnes celý deň žiadna krv...
@mimi410 ja odkedy beriem inofolic citim mrchu kazdy den....aj mna strasne boli brucho.
@mimi410 moze to byt ovu krvacanie.
Ja tiež beriem inofolic koli cystam, podbrusko ma boli tiež ako na menzes skoro stále a čím som bližšie ku menzesu tým mám bolestivejsie aj prsia a aj brucho... 😖 doteraz som si to nejak nedávala do súvislosti s inofolicom ale ako čítam niektoré z vás tak na tom niečo môže byť... Už som s toho celá zmätená... Posledná ms bola"nebola"... Mala som dvoj dňové slabo červené krvácanie úplne slabé na intimku a dva dni som len spinila po MS ma boli podbrusko ako pred MS.. Nechápem vlastnému telu...
Ako to tak tak neviem teraz...môže byť že na niektoré ženy má infolic takéto "neblahé" vplyvy, že sa po nom necítime dobre...
Ja mam dostať mrchu 22.2. A dnes citim ako keby som ju mala dostať kazdu chvilu...beriem inofolic a zacala som piť alchemilku
Baby nechápem ...mne z inofolicu nič nie je ...ja beriem síce tablety ...ale mne dal cyklus celkom do poriadku až na ovulaciu ta mi začína okolo 16 dňa...teraz začínam užívať inofolic tretí mesiac a stále sa nedarí 😕😕😕
@mimi410 Ahoj, kazda zena reaguje na Inofolic inak. Niektore nemaju vobec ziadne neziaduce priznaky, ine zas viacere. U niektorych zaberie hned po mesiaci, u inych zas nezaberie ani po pol roku.
Existuje tu aj diskusia o vedlajsich ucinkoch pri pouzivani Inofolicu, skus si ju pozriet - https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/infolic-vedlajsie-ucinky-a-silnejsi-predmenstruacny-syndrom/
ahojte, aj ja mam pozitivne skusenosti a mozem iba odporucit. Ak by ste mala niektora zaujem, ostalo mi 19ks balickov INOFOLIC-u, datum expiracie do 02/2019.
MAM ZVYšNE 6KS INOFOLICU
@adus99 prosila by som si. Cena?
Dobrý večer , cena vy bola aká prosím Vás? Ďakujem.
@michaelakiss
@tinkaronko0710
4eur
@kakatulik ahojky no ovu testy tu od bab možno nie ja som kupovala z magister lekáreň lebo tam som aj inofolic aj folandrol aj nejake veci naraz že som trošku ušetrila lenže za tie dva roky čo som ovu testy kupovala v lekárňach to dalo dosť peňazí aj do toho a meranie BT sa mne vôbec nevyplatilo robila som to 3 mesiace a teplotu stále v rovnaký čas ráno som mala vždy len tu istú možno o 0,1 viac alebo menej...možno je to aj tým že ja mam vždy teplotu tela 35,6 ...neviem
@kakatulik no niekedy som ovulovala niekedy nie... čiže aj na základe toho som bola na prefuk ale tam že som mala všetko v poriadku akurát že mi robili drilling ováriíí čiže mi prepichovali aby sa mi ľahšie uvoľnovali vajíčka.. / samozrejme že to až po dvoch rokoch snaženia sa...)
Ahojte mam na predaj mamavit 100tabliet za 10€aj s postou
@tinkaronko0710 pekny vecer, vitaminky su uz predane ;)
Tak ja som začala brať inofolic prvé balenie nič, potom som kúpila druhé aj som prestala. Rozhádzalo mi to MC. Teraz som tomu dala druhú šancu tak uvidíme či pomôže ale verím, že áno 🙂
@lenartova1 prosim si teda. Dakujem
Ahojte mam na predaj cele balenie Inofolic + 6 sackov spolu za 13 €. Mne uz pomohol 😉
@kinkushka ahoj a brala si ho v kuse aj po ovu?
dobrala som treti mesiac inofolic a nic ..lekar mi povedal ze uz ho nemam brat...takzeeee drzim vam palce dievcata dufam ze vam pomoze
butterfly333 brala som ho kazdy den. Trosku mi to prehadzalo MS ale po mesiaci a pol sme uz mali dva //😉
tak zacala som uzivat inofolic aj ja tak uvidime ci sa nam konecne postasti
@kinkushka čiže v kuse si ho brala aj po ovu aj cez ms? Ja beriem fertipronu to je podobne ale ma to ovela viac vitamínov. Teraz som 9dpo a beriem to stále tak uvidím no ja mam taku smolu že ms vždy príde. No teší ma že chodí presne na čas tak aspon niečo. Špinenie pred ms nemavam tak počkam čo bude.

@ema163 odporuca sa uzivat pol roka a ked sa vysledok nedostavi prekonzultovat s lekarom jeho dalsie pouzivanie.