Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?
Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂
Mne pomohlo, dcéra má už rok a pol, mám ciestocne pco, po dvoch rokoch snaženia som ho začala brať, dva sáčky denne a na treti mesiac som otehotnela. Cyklus sa mi skrátil z 35 na 28 a cítila som silné ovulácie.
@katkamirgova ahoj katka mas este inofolic na predaj
Babule aj zavisi kwdy sa berie,resp zacne brat? Al.je to jedno? Ja uz mam mat stredu ovulaciu,tak ci zacat,al.ti nevhat na dalsi mesiac?
@nicky655 ahoj, mozes zacat kedykolvek pocas cyklusu...berie sa aj pocas menstruacie.
@petjka ja tiez zacinam brat jak si ho zacala uzivat ?pocas 1 dna mestruacie a potom vkuse si si aj pauzu davala
Cawte baby nema nahodou niekto na predaj inofolik za rozumnu cenu? Piste tu alebo spravy dakujem
@petjka ahoj ľutujem ale už nie ☺
@katkamirgova prosim vas,pisala som vam vcera,ze zoberem ten inofolic. Ako teda?
@simkamatko ahoj nie ja som ho začala brať v deň keď som ho kupila a brala som ho stále dva krát denne kým som otehotnela, to bolo asi na tretí mesiac
@nanuska123 bohužiaľ už som ho predala prepáčte ☺
Ahoj ma nikto na predaj INOFOLIC A popridade FORANDROL
Mám Inofolic Exp. 05/2017 (1balenie)a ja ho momentálne nemôžem užívať, ak by mal niekto záujem nech sa ozve.
@adriana1104 ahoj napis mi spravu ak ho este mas
@simkamatko už nemám.
Kupim inofolic
Dievčatá ak by ste mali záujem, zostal mi nenačatý partnerský balíček inofolic + folandrol + ešte načatý balík folandrol 10 ks a inofolic 2 ks. Ak by ste mali záujem, ozvite sa
Baby brala som inofolic minuly mesiac 5.4 som mala menstruaciu tento mesiac nic ani prsia nebola ani podbrusko citim sem tam vajecniky jak keby prasknut chceli co to moze byt?mam chute na sladke sem tam na kysle hlavne uhorkovu vodu nemyslim si zeby som bola v tom
@simkamatko moze kludne.prist ja som male taketo stavy a prisla mrcha ja.uz to neuzivam vobec lebo som len priberala
@martina7905 ja tiez pribrala okrem toho mam aj problem s pco mrcha jedna
@simkamatko no vsak uvidis ci ti pride no mozno ti aj pomohol vsak skus spravit test
@martina7905 radsej nie budem sklamana ako stale ak som v tom dozviem sa to inym sposobom
ja užívam Inofolic už tri roky bez prestávky a stále nie som tehu. Odporúčaná dávka je 1 sáčik denne, teraz som nasadila 2 denne, tak uvidíme či to zaberie. Spoliehala som sa nato, že mi chodí menzes vdaka Inofolicu pravidelne, no jeden sačik mohol byť málo na dozretie kvalitného vajíčka. Aj na zahraničných stránkach som čítala, že je lepšie piť dva denne, aj počas IVF, znižuje to riziko OHSS a zvyšuje kvalitu odobratých vajíčok. Ide to do peňazí, ale za pokus to stojí.
@aureelia ja ho beriem od decembra 2x1 a stale nič.😕
Baby ja som.otehotnela po cistom inositole od swansonu a to mam jednorohu maternicu a pco syndrom a tehotna som bola po 2mesiacoch brania.ale brala som 3kapsule denne
@mravvcek aj ja mam taku maternicu inozitol som brala aj ja ten isty no nič. Len ja už budem mat 38r.ty más kolko r?

@katkamirgova zoberiem ho